ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (24)
Hanna Verifierad kund 05/11/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Älskar denna! Känns så skön mot huden och förbereder för nästa steg i rutinen. Går in fort i huden vilket är bra! Extra stort plus för stor flaska och att det är en pumpflaska!!????

4 0
Sandra Verifierad kund 25/03/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ålderstecken

Den här tonern funkar verkligen inte för mig, den svider och jag får röda fläckar i hela ansiktet. Härdade ut i ett par veckor men problemet kvarstår. Jättesynd då jag hört/läst så mycket bra om den. Men fattar verkligen inte grejen.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att Luminous Licorice Toner inte känts passande för dig. Har man en torr hy med skör barriär kan återfuktande produkter ibland svida och ge rodnader. Detta är oftast ett tecken på att huden är i stort behov av fukt samt att hudens barriär behöver stärkas. Givetvis önskar vi att du ska känna dig nöjd så du får gärna kontakta oss på info@skincity.se så ser vi över din reaktion och guidar dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Lovisa Verifierad kund 24/03/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor

En helt fantastisk toner som alla som älskar fukt borde ha! Jag har haft problem med viss yttorrhet men även pormaskar och ibland finnar, och denna hjälper till på vägen för båda problemen. Klappa in ett extra lager eller två för extra återfuktning! Jag använder denna direkt efter rengöring.

0 0
Anna Verifierad kund 24/03/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Känslig hud Acne

Gillar! Använder två lager+serum på morgonen, och för första gången på år och dar sitter sminket på plats. Tycker att den känns återfuktande och lugnar min acne en aning.

0 0
N Verifierad kund 20/03/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Jag gillar den här, den ''plumpar'' huden och återfuktar den rejält. Man får också väldigt mycket produkt för pengarna. Tonern har en tjock, nästan gelliknande konsistens som går in i huden mycket snabbt. Jag använder den nästan varje dag men hoppar över ibland, antingen morgon eller kväll vid perioder då min hud inte känns balanserad då det känns som att jag kan få en finne eller två av den om jag använder den för regelbundet.

0 0
J Verifierad kund 16/03/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor Acne

Mycket nöjd med den här produkten! Har alltid hoppat över att använda toner, har bara sett toner som en dyr produkt som jag inte förstått meningen med ... Men med mycket produkt för ett bra pris, tänkte jag att jag tester. Blev positivt överraskad och nu är det just steget med toner jag ser fram emot i min rutin. Den hjälper mig få kontroll på min acne, jag upplever att jag har mindre acne sen jag började använda den här produkten. Produkten ger också fin lyster till huden. Helt nöjd ! Köp :)

0 0
Lisa Verifierad kund 14/03/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudton Ojämn hudtextur

Riktigt besviken på denna. Har tålig hy där jag använder en del aktiva produkter men detta ansiktsvatten som ska vara snällt på huden svider och jag blir röd i ansiktet av det. Synd då jag hade hoppats på detta. Tummen ner!

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att din hud reagerat med sveda och rodnad. Detta kan vara ett tecken på att din huds barriär blivit nedsatt och behöver stärkas upp vilket resulterat i att du upplever att din hud blivit irriterad vid applicering av tonern. Kontakta gärna oss så hjälper vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Viktoria Verifierad kund 06/02/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet

Underbar toner som verkligen återfuktar på djupet! Bästa sätt att applicera den på var med händerna då den lätt gled av bonullspadsen. Ett litet litet minus för att pumphuvudets öppning kloggas igen av produkten då den torkar till i öppningen.

0 0
S.A Verifierad kund 25/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Ojämn hudtextur

Har testat att byta till denna toner två gånger om nu men båda gångerna har jag fått sjukt mycket whiteheads, spritt i hela ansiktet. Väldigt trist, förövrigt känns den skön mot hyn och sjunker in bra men inget jag köper igen.

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad kul att denna toner känns bra på huden. Ett tips för att minska förstorade porer är att addera en peeling och djuprengörande mask, kika på passande Clear Pore Resurfacer och Balancing Sulfur Mask från samma märke. Återkom gärna till oss om du har någon mer fundering kring tonern. Vi finns via mail, chatt och telefon. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

A.H Verifierad kund 19/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudtextur Finnar & plitor Acne Blankhet

Gillar faktiskt inte denna. Den sjunker inte alls in i huden utan lägger sig som en klibbig hinna och det blir inte bättre fast jag väntar någon minut. Har testat correcting second concentrate, first concentrate och mellow moisture mask från scsc och fullkomligt älskar de produkterna men just tonern var helt enkelt inte för mig och min hud. Efter att jag lagt på hela min hudvårdsrutin och några timmar förflyter smular sig hudvårdsprodukterna i ansiktet.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att Luminous Licorice Toner inte uppfyllt dina förväntningar. Detta är ett fylligt ansiktsvatten som tillföra maximalt med fukt till huden. Ett tips jag kan ge dig är att du testar att ta en mindre mängd toner, tex att du applicerar den med en bomullspad och låter tonern få sjunka in lite innan du applicerar dina serum. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Anna Verifierad kund 18/12/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Ojämn hudtextur Ålderstecken

Härlig toner som återfuktar bra! Gillar att det är pump och den kommer räcka länge.

0 0
Camilla Verifierad kund 14/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor Blankhet

Den här tonern är helt otrolig, olik allt jag provat tidigare. Jag älskar den lite fylligare formulan och att den går att applicera med bara händerna. Känns väldigt miljövänligt att kunna skippa bomullspadsen. Den sjunker in på nolltid och huden känns alldeles silkesmjuk efteråt, nästan på ett overkligt sätt! Jag älskar den, kommer aldrig byta till någon annan!

2 0
Sussie Andreasson Weiszbach Verifierad kund 13/12/2019
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Ålderstecken

Återfuktar och gör att nästa produkt kan gå in fint i huden. Är len och luktar gott.

0 0
Mariya Verifierad kund 12/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Brukar alltid kolla innehållsförteckning och denna toner har verkligen mycket fina och verksamma ingredienser. Älskar konsistensen, varken alltför rinnig eller kletig. Gillar också pumpdosering och att man kan applicera toner direkt på huden utan att gnugga med bomullsrondellen. Huden känns lugn och återfuktad. Min andra favorit efter Klairs toner.

1 0
Malin Verifierad kund 12/12/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ålderstecken

Tyckte helt ärligt inte att denna gjorde nånting för min hy! Känner mig nästan uttorkad när jag använt denna....

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att Luminous Licorice Toner inte uppfyllt dina förväntningar. Givetvis ska den inte upplevas uttorkande för huden så kontakta gärna oss på info@skincity.se så ser vi över detta. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Nadja Verifierad kund 12/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Jättehärligt ansiktsvatten som känns lent på huden och som ger skön återfuktning. Fungerar bra att klappa in flera gånger när man är extra torr.

0 0
Skatan Verifierad kund 12/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet

Hurra vad bra! Har inte riktigt förstått poängen med denna typ av produkt innan, men oj vad denna har överraskat mig! Klappar in den direkt på huden, ingen bomullspad, och huden känns gensat uppfriskad, plumpad, fuktmättad och allmänt fräsch. Verkligen en toppenprodukt. Toppen med pumpflaska också! Toppbetyg!

0 0
Elvira Verifierad kund 12/12/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Blankhet

Har försökt med denna nu i tre veckor men måste tyvärr ge upp. Har inte fått så mycket utslag sen jag var i tonåren! Använder hela kitet för blandad hyd och allting förutom toner funkar jätte fint. Så fort jag byte till pixi glow toner blev det klar hud på några dagar bara. Jag tror att den passar bäst för torr hud.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att din hud reagerat negativt på denna tonern. Givetvis ska även denna toner passa fint till en blandad hy och en hud som lätt kan få tilltäpptheter, då den b.la innehåller probiotika som hjälper till att främja hudens microflora för att hålla huden i en god balans. Du får gärna kontakta oss på info@skincity.se och beskriva de utslag som uppkommit så hjälper vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Frida Wilhelmsson Verifierad kund 12/12/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ojämn hudton

Skön och lugnande. Tar gärna på tuss först för att sedan klappa in mindre mängd.

0 0
Erica Verifierad kund 08/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Underbar toner! Jag gillar när de är fylliga och återfuktande. Först när jag fick flaskan och första pumpen tänkte jag att de va så vattnigt och förstod inte hur de skulle bli bra att klappa in i huden, utan mest bara rinna mellan fingrarna. Men så fel jag hade, det är den mest perfekta konsistensen när den kommer på ansiktet och passar perfekt att klappa in och ger ansiktet ett fint glow och härligt återfuktande. Mycket för pengarna!

2 0
Sofia Verifierad kund 20/11/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Såååå bra! Älskar denna! Lugna min känsliga hy och ger lagom med återfuktning! Grym!!

2 0
Jennifer Verifierad kund 16/11/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton Finnar & plitor Acne

Älskar denna tonern! Huden blir så len och man får en sån fin lyster. Denna toner med first concentrate på dagen samt correcting second concentrate på kvällen är 10/10! Rekommenderar starkt!!

3 0
Linda Verifierad kund 13/11/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Älskar denna! Härlig konsistens och huden känns väldigt len och återfuktad. Stor flaska så den räcker länge. Kommer absolut att köpa igen när det är dags!

2 0
Cecilia Verifierad kund 03/11/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton

Rejält stor flaska och finfina ingredienser (och ingen parfym, hurra!) Jag som har världens ca torraste hy skulle dock behöva mer återfuktning och mindre balansering för att känna mig helt tillfredsställd efter användning (trots flera lager) , men tror verkligen att alla med fet, blandad eller normal hy skulle älska den.

2 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Luminous Licorice Toner med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.