ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (5)
Cecilia Verifierad kund 03/11/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton

Rejält stor flaska och finfina ingredienser (och ingen parfym, hurra!) Jag som har världens ca torraste hy skulle dock behöva mer återfuktning och mindre balansering för att känna mig helt tillfredsställd efter användning (trots flera lager) , men tror verkligen att alla med fet, blandad eller normal hy skulle älska den.

2 0
Jennifer Verifierad kund 16/11/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton Finnar & plitor Acne

Älskar denna tonern! Huden blir så len och man får en sån fin lyster. Denna toner med first concentrate på dagen samt correcting second concentrate på kvällen är 10/10! Rekommenderar starkt!!

0 0
Jennifer Verifierad kund 13/11/2019

Tyvärr funkade inte denna alls på min hy. Vet att huden har en invänjningsperiod men jag fick finnar öööverallt, massa whiteheads, där jag vanligtvis inte får. Gillar allt jag beställde från detta märke förutom denna! Så fort jag slutade med den blev min hy finnfri. Trist!

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att din hy reagerat negativt på denna tonern. Precis som du beskriver så kan en utrensning ske när man adderar nya produkter och man behöver ge dem tid. Givetvis önskar vi att du ska känna dig nöjd så kontakta gärna oss på info@skincity.se så guidar vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Linda Verifierad kund 13/11/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Älskar denna! Härlig konsistens och huden känns väldigt len och återfuktad. Stor flaska så den räcker länge. Kommer absolut att köpa igen när det är dags!

1 0
Hanna Verifierad kund 05/11/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Älskar denna! Känns så skön mot huden och förbereder för nästa steg i rutinen. Går in fort i huden vilket är bra! Extra stort plus för stor flaska och att det är en pumpflaska!!????

1 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Luminous Licorice Toner med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.