ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (38)
Hanna Verifierad kund 05/11/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Älskar denna! Känns så skön mot huden och förbereder för nästa steg i rutinen. Går in fort i huden vilket är bra! Extra stort plus för stor flaska och att det är en pumpflaska!!????

6 0
Anna Verifierad kund 02/07/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor

Gillar den här så mycket! Har använt Klairs toner länge och varit jättenöjd med den, men tycker nog att den här är snäppet bättre. Går snabbt in i huden, återfuktar, lugnar och ger jättefin lyster. Brukar klappa in flera lager efter syra och innan serum och det känns som att även serumet sjunker in bättre.

0 0
Anita Verifierad kund 25/06/2020

Fantastiskt toner som jag baddar in i ansiktet efter tvätt. Min torra hud känns otroligt plumpad och återfuktad utan kladdig känsla. Baddar in 3 ggr och huden verkligen suger in denna härliga produkt. Helt klart min nya favorit ????????????

0 0
Sofia Verifierad kund 17/06/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Brukar inte skriva recensioner. Men efter att ha provat några av skincitys samt massvis produktet från olika märken som tex hygge, klaris, pc, doctor ceuracle, wishtrend, make prem, exuviance vilket är märken jag verkligen gillar, har inget kunna slå dessa, tills jag testade några produkter från skincity. Både deras pre-clense balm, denna toner, samt deras mellow mask är MAAAGISKA. Denna toner, är precis vad jag letat efter till min snustorra hy. Klaris supple toners var en av mina favoriter tidigare, men skincity slår till och med den. Denna känns ännu mer vårdande, och varken för vattnig eller för tjock som ett serum. Upplever att klaris toner kan ge liite plitor och passar inte lika bra som denna. Svårt att sätta fingret på varför just denna, men för mig ät denna verklgien pricket över i’et.

0 0
Marie Verifierad kund 13/06/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Ålderstecken

Jag älskar denna. Har provat massa olika toners och detta är min favorit!! Känns näringsrik och och for fint in i huden och gör den skon och mottaglig för nästa produkt. Torkar INTE ut. Rekommenderar denna ??

0 0
Emma Verifierad kund 12/05/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Finnar & plitor Acne Blankhet

Superdryg produkt vilket är ett stort plus! Går in jättefort i huden och den har en väldigt behaglig konsistens. Räcker med ett pump och min hud blir väldigt återfuktad!

1 0
Isabelle Verifierad kund 28/04/2020
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton Finnar & plitor

Magisk toner! Har testat bl.a den super populära omtalade tonern från klairs och denna slår den med hästlängder! Helt klart värd priset iom att den är riktigt dryg och skön konsistens ????????

1 0
Emma Verifierad kund 27/04/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Har inte provat denna mer än några dagar nu sen jag fick hem denna efter att fått själv av dom på skincity och alltså WOW, hur har jag ens kunnat vara utan en sån här produkt?? Har aldrig känt mig så återfukta och fått så len och fint hy/glow sen jag började lägga till bland annat den här i min hudvårdsrutin. Kommer aldrig kunna klara mig utan denna, behöver du mer fukt till din hy?? Köp!! Denna är helt fantastiskt, wooow!

1 0
R Verifierad kund 25/04/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Jag har använt den här tonerna i flera månader och den gör verkligen det den ska göra. Älskar den fylliga formulan, det känns verkligen som att den återfuktar huden samtidigt som att den lugnar huden och ger lyster. Stort plus för priset!

0 0
Åsa Verifierad kund 17/04/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Denna toner verkar helt underbar! Har bara provat den ett par dagar nu men den känns jätteskön och lugnande och verkligen återfuktande. Har tidigare använt Klairs toner som jag älskar och denna är helt klart i samma klass, de liknar varandra lite i känsla och fyllighet. Fina ingredienser också!

0 0
Sofia Verifierad kund 15/04/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Den här tonern fungerade verkligen inte för mig. Jag testade den i 10 veckor och jag har aldrig fått så mycket finnar som under den perioden. Finnarna kom både på nya ställen och mycket mer inflammerade än jag varit med om innan. Nu när jag har slutat med den börjar min hud långsamt att återhämta sig.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att Luminous Licorice Toner inte känts passande för dig. Hur man reagerar på olika typer av ingredienser är väldigt individuellt och det är inte ovanligt med en utrensning i huden vid start av nya produkter. Vi finns här för dig och vill såklart att du ska känna dig nöjd så kontakta gärna oss på info@skincity.se så guidar vi dig gärna vidare kring din rutin. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Sandra Verifierad kund 25/03/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ålderstecken

Den här tonern funkar verkligen inte för mig, den svider och jag får röda fläckar i hela ansiktet. Härdade ut i ett par veckor men problemet kvarstår. Jättesynd då jag hört/läst så mycket bra om den. Men fattar verkligen inte grejen.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att Luminous Licorice Toner inte känts passande för dig. Har man en torr hy med skör barriär kan återfuktande produkter ibland svida och ge rodnader. Detta är oftast ett tecken på att huden är i stort behov av fukt samt att hudens barriär behöver stärkas. Givetvis önskar vi att du ska känna dig nöjd så du får gärna kontakta oss på info@skincity.se så ser vi över din reaktion och guidar dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Lovisa Verifierad kund 24/03/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor

En helt fantastisk toner som alla som älskar fukt borde ha! Jag har haft problem med viss yttorrhet men även pormaskar och ibland finnar, och denna hjälper till på vägen för båda problemen. Klappa in ett extra lager eller två för extra återfuktning! Jag använder denna direkt efter rengöring.

1 0
Anna Verifierad kund 24/03/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Känslig hud Acne

Gillar! Använder två lager+serum på morgonen, och för första gången på år och dar sitter sminket på plats. Tycker att den känns återfuktande och lugnar min acne en aning.

1 0
N Verifierad kund 20/03/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Jag gillar den här, den ''plumpar'' huden och återfuktar den rejält. Man får också väldigt mycket produkt för pengarna. Tonern har en tjock, nästan gelliknande konsistens som går in i huden mycket snabbt. Jag använder den nästan varje dag men hoppar över ibland, antingen morgon eller kväll vid perioder då min hud inte känns balanserad då det känns som att jag kan få en finne eller två av den om jag använder den för regelbundet.

1 0
J Verifierad kund 16/03/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor Acne

Mycket nöjd med den här produkten! Har alltid hoppat över att använda toner, har bara sett toner som en dyr produkt som jag inte förstått meningen med ... Men med mycket produkt för ett bra pris, tänkte jag att jag tester. Blev positivt överraskad och nu är det just steget med toner jag ser fram emot i min rutin. Den hjälper mig få kontroll på min acne, jag upplever att jag har mindre acne sen jag började använda den här produkten. Produkten ger också fin lyster till huden. Helt nöjd ! Köp :)

1 0
Lisa Verifierad kund 14/03/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudton Ojämn hudtextur

Riktigt besviken på denna. Har tålig hy där jag använder en del aktiva produkter men detta ansiktsvatten som ska vara snällt på huden svider och jag blir röd i ansiktet av det. Synd då jag hade hoppats på detta. Tummen ner!

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att din hud reagerat med sveda och rodnad. Detta kan vara ett tecken på att din huds barriär blivit nedsatt och behöver stärkas upp vilket resulterat i att du upplever att din hud blivit irriterad vid applicering av tonern. Kontakta gärna oss så hjälper vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Viktoria Verifierad kund 06/02/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet

Underbar toner som verkligen återfuktar på djupet! Bästa sätt att applicera den på var med händerna då den lätt gled av bonullspadsen. Ett litet litet minus för att pumphuvudets öppning kloggas igen av produkten då den torkar till i öppningen.

1 0
S.A Verifierad kund 25/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Ojämn hudtextur

Har testat att byta till denna toner två gånger om nu men båda gångerna har jag fått sjukt mycket whiteheads, spritt i hela ansiktet. Väldigt trist, förövrigt känns den skön mot hyn och sjunker in bra men inget jag köper igen.

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad kul att denna toner känns bra på huden. Ett tips för att minska förstorade porer är att addera en peeling och djuprengörande mask, kika på passande Clear Pore Resurfacer och Balancing Sulfur Mask från samma märke. Återkom gärna till oss om du har någon mer fundering kring tonern. Vi finns via mail, chatt och telefon. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

A.H Verifierad kund 19/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudtextur Finnar & plitor Acne Blankhet

Gillar faktiskt inte denna. Den sjunker inte alls in i huden utan lägger sig som en klibbig hinna och det blir inte bättre fast jag väntar någon minut. Har testat correcting second concentrate, first concentrate och mellow moisture mask från scsc och fullkomligt älskar de produkterna men just tonern var helt enkelt inte för mig och min hud. Efter att jag lagt på hela min hudvårdsrutin och några timmar förflyter smular sig hudvårdsprodukterna i ansiktet.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att Luminous Licorice Toner inte uppfyllt dina förväntningar. Detta är ett fylligt ansiktsvatten som tillföra maximalt med fukt till huden. Ett tips jag kan ge dig är att du testar att ta en mindre mängd toner, tex att du applicerar den med en bomullspad och låter tonern få sjunka in lite innan du applicerar dina serum. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Victoria Verifierad kund 25/12/2019

Uppskattar verkligen denna toner/essense. Den klappas in riktigt bra i huden och i omgångar om man vill återfukta lite extra. Har gillat den sen första användning och pumpen ger en bra mängd. Dryg produkt! 8v användning och halva kvar. Använder morgon och kväll 2 pump varje gång som klappas in i omgångar efter varandra.

1 0
Anna Verifierad kund 18/12/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Ojämn hudtextur Ålderstecken

Härlig toner som återfuktar bra! Gillar att det är pump och den kommer räcka länge.

1 0
Camilla Verifierad kund 14/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor Blankhet

Den här tonern är helt otrolig, olik allt jag provat tidigare. Jag älskar den lite fylligare formulan och att den går att applicera med bara händerna. Känns väldigt miljövänligt att kunna skippa bomullspadsen. Den sjunker in på nolltid och huden känns alldeles silkesmjuk efteråt, nästan på ett overkligt sätt! Jag älskar den, kommer aldrig byta till någon annan!

3 0
Sussie Andreasson Weiszbach Verifierad kund 13/12/2019
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Ålderstecken

Återfuktar och gör att nästa produkt kan gå in fint i huden. Är len och luktar gott.

1 0
Mariya Verifierad kund 12/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Brukar alltid kolla innehållsförteckning och denna toner har verkligen mycket fina och verksamma ingredienser. Älskar konsistensen, varken alltför rinnig eller kletig. Gillar också pumpdosering och att man kan applicera toner direkt på huden utan att gnugga med bomullsrondellen. Huden känns lugn och återfuktad. Min andra favorit efter Klairs toner.

2 0
Malin Verifierad kund 12/12/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ålderstecken

Tyckte helt ärligt inte att denna gjorde nånting för min hy! Känner mig nästan uttorkad när jag använt denna....

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att Luminous Licorice Toner inte uppfyllt dina förväntningar. Givetvis ska den inte upplevas uttorkande för huden så kontakta gärna oss på info@skincity.se så ser vi över detta. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Nadja Verifierad kund 12/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Jättehärligt ansiktsvatten som känns lent på huden och som ger skön återfuktning. Fungerar bra att klappa in flera gånger när man är extra torr.

1 0
Skatan Verifierad kund 12/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet

Hurra vad bra! Har inte riktigt förstått poängen med denna typ av produkt innan, men oj vad denna har överraskat mig! Klappar in den direkt på huden, ingen bomullspad, och huden känns gensat uppfriskad, plumpad, fuktmättad och allmänt fräsch. Verkligen en toppenprodukt. Toppen med pumpflaska också! Toppbetyg!

1 0
Elvira Verifierad kund 12/12/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Blankhet

Har försökt med denna nu i tre veckor men måste tyvärr ge upp. Har inte fått så mycket utslag sen jag var i tonåren! Använder hela kitet för blandad hyd och allting förutom toner funkar jätte fint. Så fort jag byte till pixi glow toner blev det klar hud på några dagar bara. Jag tror att den passar bäst för torr hud.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att din hud reagerat negativt på denna tonern. Givetvis ska även denna toner passa fint till en blandad hy och en hud som lätt kan få tilltäpptheter, då den b.la innehåller probiotika som hjälper till att främja hudens microflora för att hålla huden i en god balans. Du får gärna kontakta oss på info@skincity.se och beskriva de utslag som uppkommit så hjälper vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Ida Verifierad kund 12/12/2019

Tillskillnad från tidigare recensioner gillar jag verkligen den här tonern. Jag applicerar dock ett serum innan, men upplever att även denna återfuktar. Lägger sig inte som ett kladdigt lager på huden utan sjunker snabbt in. Kommer köpa igen när den tar slut - men lär dröja för upplever den som dryg.

0 0
Frida Wilhelmsson Verifierad kund 12/12/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ojämn hudton

Skön och lugnande. Tar gärna på tuss först för att sedan klappa in mindre mängd.

1 0
Erica Verifierad kund 08/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Underbar toner! Jag gillar när de är fylliga och återfuktande. Först när jag fick flaskan och första pumpen tänkte jag att de va så vattnigt och förstod inte hur de skulle bli bra att klappa in i huden, utan mest bara rinna mellan fingrarna. Men så fel jag hade, det är den mest perfekta konsistensen när den kommer på ansiktet och passar perfekt att klappa in och ger ansiktet ett fint glow och härligt återfuktande. Mycket för pengarna!

3 0
Marika Verifierad kund 24/11/2019

Samma på mig Jennifer men ger det en chans ändå. Men trodde den skulle återfukta lite mer, vet inte varför. Jag har normal/blandhy, känslig men kanske är torrare än jag förstått.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Ett tips jag kan ge dig är att du klappar in denna tonern i huden och gärna i flera lager för att verkligen mätta huden med fukt. Följa sedan upp med ett återfuktande serum tex, Rich Moisture Second Concentrate och sedan creme. Vi finns här för dig så tveka inte att kontakta oss så guidar vi dig gärna vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Sofia Verifierad kund 20/11/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Såååå bra! Älskar denna! Lugna min känsliga hy och ger lagom med återfuktning! Grym!!

3 0
Jennifer Verifierad kund 16/11/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton Finnar & plitor Acne

Älskar denna tonern! Huden blir så len och man får en sån fin lyster. Denna toner med first concentrate på dagen samt correcting second concentrate på kvällen är 10/10! Rekommenderar starkt!!

4 0
Jennifer Verifierad kund 13/11/2019

Tyvärr funkade inte denna alls på min hy. Vet att huden har en invänjningsperiod men jag fick finnar öööverallt, massa whiteheads, där jag vanligtvis inte får. Gillar allt jag beställde från detta märke förutom denna! Så fort jag slutade med den blev min hy finnfri. Trist!

2 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att din hy reagerat negativt på denna tonern. Precis som du beskriver så kan en utrensning ske när man adderar nya produkter och man behöver ge dem tid. Givetvis önskar vi att du ska känna dig nöjd så kontakta gärna oss på info@skincity.se så guidar vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Linda Verifierad kund 13/11/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Älskar denna! Härlig konsistens och huden känns väldigt len och återfuktad. Stor flaska så den räcker länge. Kommer absolut att köpa igen när det är dags!

2 0
Cecilia Verifierad kund 03/11/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton

Rejält stor flaska och finfina ingredienser (och ingen parfym, hurra!) Jag som har världens ca torraste hy skulle dock behöva mer återfuktning och mindre balansering för att känna mig helt tillfredsställd efter användning (trots flera lager) , men tror verkligen att alla med fet, blandad eller normal hy skulle älska den.

2 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Luminous Licorice Toner med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.