ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (4)
Kristin Verifierad kund 16/07/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudtextur

Älskar denna! Min röda känsliga hy med rosacea är nu istället lugn, jämn och superfin! Har en tanke om att azelainsyran är det som gjort mest underverk för mig. Andra exfolierande produkter med salicylsyra har aldrig gett mig såhär fina resultat. Kommer aldrig sluta använda denna fantastiska produkt!!

3 0
Charlotta Verifierad kund 14/02/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken Finnar & plitor

För mig som har känslig hud, och extra känslig hud på vintern, fungerar denna periodvis. Men, periodvis är så gott det kan vara :) Det fina med denna produkt är att den är ett snäpp ner i styrka från PC Calm BHA som innehåller 1%. Denna innehåller 0.5% och den innehåller också mjukgörande ämnen vilket är bra då den enligt Epionce ska verka några minuter innan man fortsätter med kommande produkter så som serum etc. Den låser alltså in litet av fukten man adderade via tonern innan. Det är lätt att reglera mängden man klämmer ur tuben vilket innebär att man inte slösar produkt. Nöjd!

3 0
Linda Verifierad kund 30/06/2020

Funkar ok på min känsliga rosaceahud. Just påbörjat användning, får se om resultat fås

0 0
Elsa Verifierad kund 20/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor Acne

Jag har väldigt känslig hud med inslag av rosacea vilket har gjort det svårt för mig att hitta en exfoliering som funkar -tills jag testade denna goding. Skön att ta på, blir varken stam, torr eller irriterad i huden och jag har tydligt sett förbättring i min hudstruktur. Lite i dyraste laget men jag tycker ändå att den är dryg, ''en ärta'' räcker för hela ansiktet. Köper igen!

1 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Lite Lytic TX med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.