ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (11)
Amanda Verifierad kund 20/04/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Denna är BÄST. Om man tycker att man har provat allt men fortfarande upplever att man har torra, fnasiga läppar: THIS IS IT. Köpte denna för 1,5 år sen, men tappade bort det i höstas och köpte tyvärr inte en ny direkt, vilket jag borde gjort! Nu har jag testat Försvarets Hudsalva från Apoteket, Apotekets egna och massa andra grejer och slösat så mycket pengar på grejer som inte funkar, men nu hörrni, nu äntligen köpte jag denna igen. Och jag säger bara igen, THIS IS IT. Direkt så är mina extremt torra läppar återfuktade och de blir typ lite plumpade för att de blir så återfuktade? Alltså omg, kan skriva en evighet om denna produkt, för den har verkligen räddat mig. Extremt dryg, (min förra höll ett år och då kom jag bara till halva förpackningen). Tack tack tack för att denna finns!

4 0
Gina Verifierad kund 18/04/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton

Det bästa läppbalsamet jag nånsin haft, torra läppar blir återfuktade supersnabbt! Plus för att den är väldigt dryg. Rekommenderas till alla!

4 0
Jennie Verifierad kund 12/03/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Suverän produkt för mina torra läppar! Inne på min andra treatment balm. Rekommenderas varmt!

4 0
Heléne Verifierad kund 01/05/2020
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudton Ålderstecken

Har haft problem med torra, nariga och lite röda läppar. Provat ''allt''! Men denna produkt ät suverän. Får mjuka fina läppar som har fått en fin färg igen. Använder flera gånger om dagen. Kommer aldrig att sluta använda.

0 0
Lejla Verifierad kund 01/05/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton

Fantastisk produkt! Har torra, nariga läppar och har provat det mesta. Den här produkten gör läpparna mjuka och återfuktade. Önskar att det även fanns i stiftform då det blir lättare att applicera. Men annars en kanonprodukt!

0 0
Paulina Verifierad kund 28/02/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Superåterfuktande läppbalsam som gjorde magi redan under första natten jag använde detta på mina torra läppar. Doften/smaken är lite annorlunda men annars toppen! Ligger kvar länge på läpparna och är jättedryg. Värd varenda krona, TIPS!

0 0
Marie Verifierad kund 17/07/2019
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Bästa läppbalsam jag någonsin haft. Den smälter inte bort utan ligger kvar. Jag är doftkänslig och den har en liten svag udda doft av plast/förpackning men efter ett par dagar har jag vant mig och det stör mig inte längre.

1 0
Jenny Verifierad kund 13/07/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Det finns absolut inget bättre på marknaden! Tro mig! Jag har testat allt. Då menar jag allt. Det som funkade en gång i tiden var Nivea ulteacreme, den utan vatten, och som slutade tillverkas för flera år sedan. Denna är ännu bättre!! Lägger på ett lager innan sänggång och jag har aldrig torra läppar längre. Absolut bästa som någonsin tillverkats!

1 0
Liza Verifierad kund 04/04/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Inget av ovanstående / Vill ej ange

Det bästa jag testat! Har extremt torra läppar som gärna spricker, ''hård'' hud som gör ont. Räcker med en natt så är läpparna nästintill återhämtade igen. Smörjer in vid läggdags sedan håller sig läpparna mjuka och fina hela dagen. Funkar även perfekt på torra fläckar, sprickor, nagelband mm. Jag älskar den!!! Nackdelen är att det är burk, funkar fint att använda innan läggdags med rena händer. Lite ohygieniskt! Men hade önskat att denna exakta produkt skulle finnas i stift, hade varit optimalt! Älskar att ha möjligheten att smörja in läpparna eller torra fläckar i ansiktet när man är på språng.

0 0
Hanna Verifierad kund 28/04/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Kan bara säga den är så himla bra! Ett måste för mig.

1 0
Anna Verifierad kund 01/04/2018

Fungerade jättebra på trasiga, torrare än torrast (gravid och vintertorrhet i ett) läppar. En verklig räddare i nöden.

3 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Lip & Body Treatment Balm med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.