ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (40)
Madde Verifierad kund 06/09/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Ett ord - MAGI! Har använt K Ceutic som dagcreme i snart fyra år och har inga planer på att byta. Den återfuktar och ger ett fantastiskt lyster. Använder även på kvällen om min hud behöver lugnas.

13 0
Ebba Verifierad kund 18/06/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Blankhet

Tycker den är väldigt odryg och svår att smörja ut i ansiktet?? Funkar möjligtvis om jag blandar den med rent squalane. Kommer inte köpa igen, hade höga förväntningar :/

0 0
Emmie Verifierad kund 14/05/2020

Tycker att detta solskydd funkar superbra för mig! Lätt att applicera och sjunker in bra i hyn. Det enda negativa är att den tar slut väldigt fort, min höll i ungefär en månad och i och med att den är så pass dyr blir det inte hållbart att behöva köpa en ny varje månad. Kommer definitivt att köpa den igen men ska testa ett annat märke vid nästa köp.

0 0
Sofia Verifierad kund 09/05/2020

Ris och ros på denna produkt. Jag fick hem denna produkt den 11 april och den 7e maj tog den slut. Fruktansvärt liten mängd i förpackningen eller väldigt odryg. Använde denna varje morgon och endast 1 helt pump över mina serum. Synd med det höga priset då jag skulle behöva köpa en tub i månaden.. Dessutom för att nå spa 50 är 1 pump för lite, jag snålade då jag älskar produkten i övrigt. Trots detta så är det en fantastisk produkt, den gör allt den ska göra och man får ett otroligt glow och jämn och fin hy, som känns mjuk och skön. Tjock formula men som ändå gav min blandhy lugn och inte fet. Kommer köpa igen, men det tar emot.

0 0
Svar från

Madeleine Klingspor Skin therapist

Tack för din recension! Vad härligt att K Ceutic har känts så passande för dig men tråkigt att du upplever att den tar slut snabbt. Det är en fin och skyddande dagcreme som jobbar mycket stärkande och lugnande på huden. Då den är i 30 ml kan det upplevas som att den tar slut mycket fortare än en normalstor dagcreme som oftast är på 50-60 ml. Du är alltid mer än välkommen att kontakta oss vidare om du önskar rådgivning kring andra passande produkter utifrån din hudtyp och önskemål. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Lina Verifierad kund 03/05/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

BÄSTA.PRODUKTEN.NÅGONSIN. Använt i flera år. Är så otroligt, otroligt nöjd. Den klibbar inte, rullar inte, den sjunker in i huden superbra. Funkar perfekt under smink. RÄDDAREN. ÄLSKAR.

0 0
Vilma Verifierad kund 15/04/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ojämn hudton Acne

Älskar denna!! Älskar att det är spf 50, den jämnar ut hudtonen (jag är ofta röd i ansiktet) samt lugnar huden. Va orolig först för att flaskan är ganska liten men den är SÅ dryg, kommer köpa om och om igen.

1 0
Ullis Verifierad kund 13/03/2020
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton Ålderstecken

Bästa ever! Vill aldrig vara utan denna ??

0 0
Kajsa Verifierad kund 02/03/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Otroligt fin att använda ensam om man gillar glow. Dock lite klibbig om man inte sätter den med nåt form av puder. Under smink funkar den bra, men kunde varit bättre. Väldigt tjock konsistens så bäst appliceras den direkt efter andra produkter och inte på torrt ansikte. Mild, lugnande och återfuktande för min känsliga hud. Däremot tycker jag priset är alldeles för högt för den lilla mängden man får. Kommer inte köpa i nuläget pga det.

2 0
Lina Verifierad kund 11/12/2019

Jag blev tyvärr mer flottig än återfuktad av denna

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Detta är en rik creme som passar fint till en torr hy samt till en hy med skör barriär och är i behov av att stärka och reparera huden. Vi hjälper dig gärna att hitta en annan fin dagcreme som kommer kännas mer passande för dig. Tveka inte att kontakta oss så hjälpe vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Helena Verifierad kund 02/12/2019

K Ceutic är anledningen till att en liten del av mig numera i hemlighet ser fram emot att det ska bli kallare igen så där framåt september-oktober. Den är hands down min absoluta favoritkräm. Formulan är relativt rik, innehåller UV-skydd och är lätt färgad vilket gör att hudtonen jämnas ut litegrann och får en fin lyster - perfekt för lata morgnar när jag hellre ligger kvar lite extra i sängen än står vid spegeln. Den stora anledningen till att jag alltid har K Ceutic hemma är dock att det är en fantastisk panik-kräm. Om min hud ballat ur totalt så vet jag att jag kan backa bandet och köra på tvätt och K Ceutic morgon och kväll så lugnar det ner sig inom några dagar. En sådan kräm är ovärderligt för alla med känslig och reaktiv hy.

4 0
Emelie Verifierad kund 26/10/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ojämn hudton Ålderstecken Finnar & plitor

Hade höga förväntningar på denna krämen men den motsvarade inte alls hypen. Jag är ganska torr och upplevde att krämen inte återfuktande alls, tvärtom så kändes det frasig och torrt efter insmörjning? Ska jag behöva smörja med två olika ansiktskrämer? Nä vilken besvikelse! Sedan la den sig som en vit hinna över ansiktet, speciellt där jag var som torrast. Den verkar vara väldigt Odryg också, det krävs en hel del kräm för att känna att ansiktet har blivit insmörjt. Jag rekommenderar inte denna krämen för någon med torr hudtyp.

1 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att höra att K Ceutic inte känts bra. Detta är en creme som har en rikare konsistens och passar främst en hy som har en känslighet med skadad hudbarriär. Med ett serum under K-ceutic så lägger sig cremen bäst, låt serumet sjunka in innan du följer upp med din creme. Man kan också prova att värma den i handflatan innan man applicerar K-ceutic i ansiktet, då lägger sig cremen fint på huden. Vi finns tillgängliga för att guida dig vidare. Tveka inte att kontakta oss via chatt, mail eller telefon så hjälper vi dig gärna att hitta en annan passade creme om du önskar det. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

Jenny Verifierad kund 04/08/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Helt perfekt dagcreme för min yttorra rosaceahud. Den dämpar rodnaden lite och stort plus för hög spf och att den är så dryg.

7 0
Jennifer Verifierad kund 26/06/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor Acne

Inne på min tredje flaska av denna fantastiska dagkräm. Ger otroligt fin lyster och en utjämnande naturlig täckning. Perfekt med hög SPF och gör sig speciellt fin under smink. Huden ser väldigt plumpad, återfuktad och fräsch ut. Den känns väldigt lugnande på hyn. Skulle kanske inte rekommendera om man har extremt oljig hy men är man ute efter ett naturligt glow är denna produkt ett måste!

5 0
Michaela Verifierad kund 19/06/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Underbar! Äntligen har jag hittat en produkt som funkar utmärkt mot både mina finnar, rödhet/rodnad och yttorrhet. Har fått många komplimanger om lystern i mitt ansikte sen jag började använda den.

4 0
Nathalie Verifierad kund 14/05/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Var riktigt taggad på denna produkt då så många pratat varmt om den, både här och på youtube. Ville dessutom att den skulle ha 50 spf, vilket Maria Åkerberg inte har. (Ett annat märke jag älskar). Men denna produkt var fruktansvärd. Extremt kladdig. Blev t.om. fet i hyn och det kändes som den aldrig sjönk in i huden. Utan jag fick dutta av med papper i ansiktet flera gånger per dag fast jag är så torr. Kändes som när jag var tonåring och hade väldigt fet hy. Fick eksem och utslag på kinderna och upplevde att jag fick fler finnar och plitor av produkten än tidigare. Tog därför genast bort produkten ur min hudvårdsrutin och nu efter cirka 2 veckor har huden börjat lugna ned sig igen. Funderar på att köpa någon billigare variant på apoteket, för denna produkt funkade inte på mig. Dessutom var den vansinnigt dyr också. Ni som överväger att köpa denna produkt, be att få prover istället. Inte mått så dåligt över min hy sen tonåren och då hade jag väldigt mycket acne som jag fick receptbelagd medicin mot...

2 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen olyckligt att höra att K Ceutic inte känts bra för din hud och att du fått en negativ reaktion. Detta är en creme som har en rikare konsistens och är bra till en torr hy eller en hy som har en känslighet med skadad hudbarriär. Vi finns tillgängliga för att guida dig vidare i bland alla produkter som finns för att du ska hitta produkter som passar just din hud. Tveka aldrig att kontakta oss via chatt, mail eller telefon så hjälper vi dig gärna att hitta en annan passade creme. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

Ida Verifierad kund 02/05/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Gillade appliceringen och att det är så hög SPF, men att den är var så galet odryg gör att det absolut inte blir ett andra köp. Använde endast på morgnarna och cremen räckte bara i ca tre veckor.

3 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad kul att du gillar K-ceutic men självfallet ska produkten räcker längre än 3 veckor. Med ett serum under K-ceutic så lägger sig cremen bäst och det behövs sedan endast 1-2 pump av för K-ceutic att få full effekt. Har du vidare funderingar så är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, chatt eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Titti Verifierad kund 16/04/2019

När jag började använda denna fick jag utslag på ena kinden som såg ut som små myggbett, trodde det var någon form av bett men dagen efter hade jag även på andra kinden. Vågar inte använda den, brukar det vara så här? Har aldrig innan reagerat på detta sätt på en ansiktskräm! skit trist... hade sett fram emot att använda den då det är den dyraste ansiktskräm jag köpt hittills. // Titti

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen olyckligt att höra att di hud reagerat negativt av denna K Ceutic. Detta låter inte som en vanlig reaktion av denna creme. Kontakta gärna oss på info@skincity.se så hjälper vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Linnea Verifierad kund 01/04/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken

En fantastisk kräm! Lite som magi när man får på den. Utjämnande utan att vara täckande (hur är det möjligt?!), alla mina torrfläckar är borta, den lugnar min känsliga hy, har en grym feeling på och älskar att den har spf 50!!

2 0
Veronica Verifierad kund 31/03/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Brukar aldrig skriva recension men den här kan jag inte leva utan! Jag har rosacea(haft sen jag var 14, är idag 27) och får alltså en röda mulen näsa plus kinder som är röda (de är inte konstant röda som vissa har utan när jag väl får en flush blir jag knallröd och sedan går det bort). Så fort jag upplever att jag är påväg att bli röd/eller redan är röd smörjer jag på denna och vilar en timma eller två och då är det röda borta(vila gör jag om jag tex har något planerat och behöver blir av med det röda snabbt). Använder denna numera som min dagkräm sen minst två år tillbaka. Enda som hjälper mig och min rosacea rodnad. Använder även den som solskydd i ansikte då den har så hög faktor. Värd att prova för er som får rodnad! Super återfuktande med!

5 0
Nina Verifierad kund 19/03/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor

Är kluven. Detta är en fantastisk kräm, älskar den i teorin, men blir alltid frustrerad över hur kladdig den är på. Måste alltid badda av med papper innan jag sminkar mig, och sen en gång till under dagen samt fixera min bas med massa puder. Men ja, den är verkligen kanon för huden! Älskar ingredienserna och solskyddet. Men de blir lixom för mycket jobb för att jag ska vilja använda den.

7 0
Ida Verifierad kund 25/02/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Var riktigt pepp på att testa denna efter alla fina kommentarer om den. Den är väldigt fet, så man måste ''dutta'' ut den, och att den är färgad gör att den mer känns som en smink kräm mer än en kräm som ger fukt. Använder inte denna på kvällen. Men, trots färgen så är det en bra produkt, speciellt vid denna tid på året. Den lugnar min hud och mina röda partier i ansiktet känns bättre. Stort plus för solskyddet.

3 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Detta är en creme som har en rikare konsistens och är bra till en torr hy eller en hy som har en känslighet med skadad barriär. Denna creme är lite tonad då den innehåller ett fysikaliskt UV-skydd (titanium dioxide) som ensamt kan ge en vit ton till huden. Därav har de adderat lite pigment för att den lättare ska smälta in i huden utan att lämna en vit yta. Hälsningar,Kundrelationer/skincity.

Josefine Verifierad kund 25/02/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Finnar & plitor

Älskar denna kräm. Täpper inte till vilket annars alla andra krämer med spf jag testat gjort. Lystern ger en jämn fin hudton. Kommer inte byta ut denna!

1 0
Anna Verifierad kund 24/02/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor Blankhet

Bra kräm när man skadat huden, solat och bränt sig eller gjort kemiska behandlingar osv. Doftar dock fasansfullt och har absolut ingen rolig konstisens men funkar de gör den. Är bra när man har pigmentfläckar och solar, smörjer extra på dom vilket hjälper otroligt bra!

1 0
Lina Verifierad kund 18/02/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Så härlig dagkräm! Älskar att den känns så fet på min hud till en början men det ''värsta'' går snart in i huden. Ger fin lyster.

1 0
Eva-Marie Senning Verifierad kund 05/02/2019
Ålder: 60+ Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ålderstecken

Gillar verkligen denna kräm. Suverän vintertid. Känns som om den skyddar väl. Den ger dessutom fin lyster. Kan upplevas lite rik när man sätter på den men den går snabbt in.

2 0
Anna Verifierad kund 30/01/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Har använt den efter kraftigare ansiktsbehandlingar. Älskar att den ger lite färg. Man ser fräsch ut och den trollar bort det röda.

2 0
Emma Verifierad kund 15/01/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Räddat min torra hy denna vinter, härligt att den är något färgad och ger hyn en fin lyster. Vill aldrig vara utan den!

1 0
Cecilia Verifierad kund 28/12/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Känslig hud Ojämn hudton

The hype is real! Är torrare än torrast och denna fantastiska produkt ger mig både glowig OCH icke-stramande hy nu under vintern (använder fuktserum under). Tycker även att den jämnar ut hudtonen lite. I början muttrade jag lite över att det bara är 30 ml i förpackningen men det är en dryg liten rackare det här så det känns inte som ngt problem längre. Den här kommer jag fortsätta använda!

2 0
Mikaela Verifierad kund 28/12/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

UNDERBAR! Fantastisk härlig, lugnare min känsliga hy och ger fin lyster. Skulle dock ändå rekommendera att kombinera med annan kräm om man är en riktig torris som jag, detta för att den tar slut så himla snabbt annars. Men rekommenderar den verkligen. Kommer att köpa igen och igen.

1 0
Emil Verifierad kund 26/11/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Pormaskar Finnar & plitor Acne

Har provat denna tidigare och tyckte att den var för kladdig. Väldigt jobbigt på sommaren då man lätt svettades på grund av krämen. Finns det något vettigt alternativ tro?

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! K Ceutic är en rikare creme som passar bra till en hud som går mer åt det torra hållet eller en hud som fått en skadad barriär och behöver extra vård och näring. Återkom gärna till oss via chatt, mail eller telefon så hjälper vi dig gärna vidare med att hitta en ny creme som passar just din hud och dess behov. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

J Verifierad kund 17/11/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Finnar & plitor

Älskar! Lugnande på huden, återfuktar och ger lyster. Vill aldrig vara utan.

0 0
Annika Sannerström Verifierad kund 10/11/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ålderstecken

En superprodukt! Anväbder den emellanåt, speciellt när huden behöver en boost. Tillsammans med c-vitamin serumet är det en produkt att rekommendera!

1 0
Lina Verifierad kund 02/11/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Upplever denna mer som en cc-creme än en dagcreme, bland annat för att den är brunfärgad och väldigt ''glowig''. Lite för kladdig för min smak och jag brukar alltid få tvätta händerna efter applicering. Kommer inte köpa den igen.

2 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! K Ceutic är en lätt tonad creme med en otroligt reparerande effekt. Den är rik i konsistensen för att skydda och ge näring till huden. Uppleves huden mer torr/fnasig under höst och vinter så är detta en fin creme att ha hemma och behandla med när det behövs. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du har vidare funderingar. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Paula Verifierad kund 15/10/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer

Helt underbar! Min hud känns så återfuktad och får en fantastisk lyster. Har bara haft den en vecka så jag ser fram emot vad den kan göra för min hud på längre sikt.

0 0
Laura Verifierad kund 11/10/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Det bästa dagkrämen out there! Inne på min fjärde flaska och har inga planer på att byta. Känner mig aldrig torr under dagen (som jag har gjort med andra dagkrämer) och den är dryg.

0 0
Karin Verifierad kund 23/09/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Blankhet

Min absoluta måste ha produkt! Använder den året om! Har alltid en flaska hemma. Den lugnar om huden känns ur balans, efter vaxning av ögonbrynen. Använder den som dagkräm och nattkräm. Dryg och räcker väldigt länge. En liten droppe räcker långt. Den har en viss doft men den gillar jag. Den enda produkten jag aldrig vill vara utan.

2 0
S Verifierad kund 05/09/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Drömprodukt! Finns ingen annan kräm som kan mäta sig med denna. Solskydd, återfuktar, skyddar efter kemisk pealing och ger ett fantastiskt glow. Värd vart enda krona!

1 0
Eva-Maria Verifierad kund 09/06/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Känslig hud Ojämn hudtextur Ålderstecken

En jättebra dagcreme och solskydd som både lindrar och reparerar och stärker huden hela dagen. Passar perfekt min torra mogna hud och ger fin lyster. Extra plus för smidig liten förpackning och spf 50.

5 0
Rosa Verifierad kund 22/04/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudtextur

En superbra och snål dagkräm. Lite fetare men den ger en fantastisk lyster!

4 0
Karin Verifierad kund 19/04/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Superbra dagkräm! Skyddar min röda och lättirriterad hud samtidigt som den återfuktar. Passar perfekt att ha under foundation.

3 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela K Ceutic med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.