ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Lotta Verifierad kund 16/05/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken

Vill verkligen tycka om det här serumet, för att det låter så bra för min rosaceahud när det beskrivs. Tyvärr känns den för stark för min hud. Den doftar helt fantastiskt, men väldigt starkt. Får nästan halsbränna när jag har den på. Fick mer utslag och rodnad också, men det vet jag ju att man kan få i början. Kommer inte att köpa detta igen.

3 0
Charlotte Verifierad kund 09/01/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Kan inte leva utan detta serum. Har alltid en känsla av att det här över tid stärker min hud och även håller eventuell rodnad vintertid ''i schack''. Upplever kanske inte att det gör huden ''plumpad'' eller mättad med fukt, men det märks att huden dricker upp det. Jag använder morgon och kväll med olika krämer beroende på årstid ovanpå.

0 0
Isabella Verifierad kund 22/05/2018

Köpte detta serum ihop med Balm i samma serie i hopp om att det skulle rädda min känsliga och rödflammiga hud. Vilket det gjorde! Toppen om man behöver göra en ''reset'' på huden.

1 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Intral Redness Relief Soothing Serum med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.