Intral Environmental Lightweight Shield SPF 50 - Darphin - Skin
ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Charlotte Verifierad kund 09/01/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken

Tycker jättemycket om denna! Ger ingen nämnvärd ''täckning'' för den som är ute efter det, men jämnar ut hudtonen och huden blir väldigt ''daggig'' och ''glowing''. Rinnig konsistens, bra att skaka flaskan först. Räcker länge! Jag använder till vardags för en naturlig, lätt ''uppfräschning'' tillsammans med lite ögonconcealer och rouge, efter serum och dagkräm och på sommaren går det utmärkt att skippa dagcreme och använda denna direkt om man vill.

0 0
Emelie Verifierad kund 18/05/2018

Smälter lätt in i huden och fungerar bra som primer tycker jag. Jämnar ut hudtonen och ansiktet känns mjukt. Lägger sig inte som en hinna och smular inte. Lite rinnig i konsistensen.

0 0
Em Verifierad kund 21/02/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor

Bästa SPFen jag haft! Känns inte. Ger huden lyster, men blir inte blank. Funkar bra under make-up. Skulle nog säga att mitt smink ser bättre tom! Tycker också att jag får färre pormaskar sedan jag bytte till detta solskydd. Det enda negativa är priset..

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Intral Environmental Lightweight Shield SPF 50 med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.