ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (4)
Gabriella Verifierad kund 18/06/2018

Har använt dessa i 4 år och de är sjukt bra! Man får en känslan av att huden stramar åt. Jättebra om man känner sig lite svullen under ögonen. Jag brukar låta dom ligga på så länge som det krävs tills padsen torkat, ca 1h. Tips! Låt de ligga i kylskåpet - ännu skönare att applicera.

8 0
Pats Verifierad kund 16/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Ålderstecken

Jag är så nöjd med dessa ögonmasker! Jag måste erkänna att de första två gångerna som jag använde dessa så märkte jag ingen synbar skillnad, så jag slutade använda dem och sakteligen kom mina fina linjer under ögonen fram igen. Jag provade då att lägga en mask återigen och de allra finaste linjerna försvann! Upplever dock inte att det är någon ihållande effekt utan högst tillfällig men ögonområdet ser märkbart fräschare ut i 2-3 dagar. Sminket lägger sig bättre på och huden under ögonen ser piggare ut. Jag har väldigt känsliga ögon och dessa masker irriterar mig inte det minsta. De har tyvärr inte haft någon synbar effekt på mina mörka ringar utan enbart linjer. Dessa har blivit min räddare de dagar då sömnen tryter och man behöver en upplyftande effekt snabbt!

0 0
Elina Rosén Verifierad kund 11/12/2019

Har inte testat några andra ögonmasker så kan inte jämföra med något annat men jag tycker verkligen om vad dessa gör med huden...för stunden. För dessa är väldigt väl dränkta i serum men inte så blöta så att dom ''rinner'' av ansiktet utan man kan lätt placera dom under ögonen och dom sitter kvar där o du kan gå runt och göra vad du vill. Dom svider inte, luktar som alla PHA produkter från EXUVIANCE, en speciell fräsch doft(av lite gurka som är en av topp ingredienserna i dessa) som jag personligen tycker om! De ger fukt, plumpar upp huden så att torrhetsrynkorna jag har försvinner och ger otrolig lyster MEN detta är bara för stunden och lite efteråt. Så dessa är väl bra att använda precis innan du ska lägga på mycket smink för en speciell kväll eller liknande men tror inte riktigt dessa gör så mycket bestående för huden. Jag har använt dessa i ca 1 år nu ca 2 gånger i veckan och jag märker ingen skillnad egentligen på mina rynkor runt ögonen eller liknande men samtidigt hade de kanske varit värre om jag ej haft dessa vem vet... kommer iaf fortsätta med dessa då jag älskar känslan av fukt dessa ger tillsammans med lystern! Vill man ha ngt lite billigare som håller i evigheter som ger samma effekt i stort sett (mindre plumping bara) fast till hela ansiktet så köp PROBIOTIC LYSATE ANTI-POLLUTION ESSENCE från samma märke, en toppen pridukt!

0 0
Kristina Verifierad kund 18/04/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ålderstecken

Så underbara dessa pads för ögonen. Innehåller bl.a. vitaminer och pha. Ger ett plumpad och återfuktat resultat. Dessa kan jag inte leva utan.

4 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Intensive Eye Treatment Masque med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.