ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (4)
Camilla Verifierad kund 04/11/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Gillar verkligen idén med denna men tyvärr satt den väldigt dåligt på mig. Tyckte masken var ganska liten vilket gjorde att den spände åt väldigt mycket bakom öronen och att den skavde in och åkte upp i ögonen. Upplevde även att det blev väldigt mycket luft mellan näsa och kind där masken inte alls låg mot huden. Kommer inte fortsätta använda då den var så obekväm att ha på sig. Hade önskat att masken fanns i fler storlekar.

4 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att du upplever Intensifying Wrap Mask på detta vis. Denna feedback är viktig för oss, och vi tar den vidare. Vi vill att du ska känna dig nöjd med ditt köp, kontakta gärna oss via info@skincity.se så hjälper vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Hulda Verifierad kund 18/05/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Helt underbar, sitter skönt bakom öronen och bra över ansiktet. På mitt ansikte passade den bra men har förståelse att den inte är för alla.

0 0
Madde Verifierad kund 19/11/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Den fyller verkligen sitt syfte för en krämig mask och är guld att ha ovanpå en sheet mask som jag annars bara tycker glider omkring MEN jag önskar som fler skrivit här att det hade funnits fler storlekar då den inte är bekväm att ha på sig pga att den sitter så tajt bakom öronen, det hade egentligen räckt att själva öron ''öglan'' var större tror jag.

2 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Vad roligt att höra Intensifying Wrap Mask känns bra för dig. All feedback är värdefull för oss och vi kommer givetvis ta detta vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Anki Verifierad kund 03/11/2019
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer

Jag tyckte detta var en smart pryl och klickade genast hem den. Men så besviken jag blev på storleken! Den är alldeles för liten! Med krämig mask under glider den runt och åker upp över både mun, näsa och ögon. Tack vare att den är så liten skär den även in bakom öronen. Den sitter så i spänn att masken ligger ej mot huden runt näsan. Varför har ni gjort den så liten? Eller åtminstone i flera storlekar.

2 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att Intensifying Wrap Mask inte fyllde upp till dina förväntningar. Vi är tacksamma att du ger oss denna feedback, och absolut något som vi tar vidare. Självklart vill vi att du ska känna dig nöjd med ditt köp! Kontakta oss via info@skincity.se så hjälper vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Intensifying Wrap Mask med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.