ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (22)
Jens Verifierad kund 08/05/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Asså Bästa fuktmasken.Den doftar gott och verkligen återfuktar på djupet. Riktigt lugnande och vårdande och har aldrig haft problem med den trots min känsliga hy.Magisk för en torr yttorr hy. Skulle vilja se att Beauté Pacifique tog bort parfymen dom lägge ri i i alla sina produkter. Är man ett företag som pratar mycket om att man tar fram läkarvetenskaplig framforskad hudvård så tycker jag att man borde kunna få till det där också.

22 0
Astrid Verifierad kund 27/02/2020

Bra fuktmask som jag använder i tunt lager ovanpå all min andra hudvård över natten om det känns som att huden behöver lite extra hjälp. Använder nån gång i månaden men hade typ använt varje dag om det inte vore för att den är extremt parfymerad. Jag som har akne och mer eller mindre känslig och reaktiv hud vågar inte använder masken så ofta trots att jag inte reagerat på den hittills. Hade jag vetat att den var så parfymerad hade jag aldrig köpt den.

1 0
Jelena Verifierad kund 05/02/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor Acne Blankhet

Blev verkligen positivt överraskad av den här masken. Vissa andra masker har gett en svidande känsla vid applicering och ett tag efter. Men med den här masken upplevde jag inte det. Den går in i huden bra. Jag använder den som nattmask då och då , och vaknar alltid med en mjuk och återfuktad hy. Doftar lagom mycket.

0 0
Linnea Verifierad kund 05/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Masken verkar so far vara riktigt effektiv, men doften...den luktar som en äldre dams handkräm eller som någon sån doftspridare som används för att kamouflera bort dåligt lukt på tex en toalett? Eller är det nån typ rosdoft kanske? Oklart! Får se om man vänjer sig... den verkar ju ändå riktigt bra...

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Hur man upplever dofter är väldigt individuellt men det stämmer att den har lite tillsatt doft. Var roligt att du upplever att masken i övrigt känna bra för dig då det är en väldigt intransitivt återfuktande ansiktsmask med många fina ingredienser som även stärker hudens barriär. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

M Verifierad kund 30/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Ålderstecken

Världens mest osexiga produkt. Luktar och ser ut som vilken ica-kräm som helst. Men uträttar UNDER! Skulle inte klara av vintrarna utan den här. Och har man råkat gå för hårt åt huden så räddar och lugnar den här på ett fantastiskt sätt! Kommer aldrig sluta använda.

3 0
Kristina Verifierad kund 24/11/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Oj vad jag har letat efter en produkt som den här! Återfuktar magiskt bra! Kör den varje kväll och huden är så mjuk och fin på morgonen. Lägger alltid oljeserumet från BP under, perfekt kombo för min torra och känsliga hud. Rekommenderas varmt!

2 0
Erika Verifierad kund 19/10/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Blankhet

Älskar! Återfuktar riktigt bra. Min känsliga hud kan ibland sticka lite precis när masken appliceras, men inte så att den reagerar och blir röd.

3 0
Johanna Verifierad kund 05/10/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Om jag skulle va tvungen att välja en favoritprodukt hade det varit denna! Så bra är den. När man vaknar efter en natt med denna är huden liksom fortfarande fuktig och härlig. Gillade först inte doften men nu älskar jag den, den påminner mig om hur bra huden mår av denna.

2 0
Malin Verifierad kund 16/07/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Ålderstecken

Bästa fuktmasken! Jag har testat många olika men återkommer alltid till denna!

3 0
Karin Verifierad kund 14/05/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Ålderstecken Finnar & plitor Acne Blankhet

Bästa fuktmasken! Mjuk, fyllig, Går in i huden lätt och man vaknar med en mättad och strålande hud. Älskar den!

5 0
Anna Verifierad kund 15/01/2019

Den här masken har allt som jag letar efter i en fuktmask. Den största skillnaden mot andra är att huden inte känns stram efter att man tvättat av den. Min flagnande hud runt mun och näsa (väldigt vanligt runt vintern för mig men inte annars) existerar inte när jag använder denna tillsammans med mina andra HG-produkter. Det enda minuset är lukten, blommigt, vilket inte är min favorit men jag vande mig relativt snabbt i och med att den verkligen gjorde sitt jobb. Men doften påverkar inte min känsliga hud, utan det är bara ingen doft jag föredrar.

8 0
Cecilia Verifierad kund 07/01/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Är väldigt torr och använder denna istället för nattkräm vintertid med fuktserum under. Mkt bra produkt och är inne på tredje tuben! Tycker att det är den enda produkt som har tillräckligt återfuktande/återfettande effekt nu på vintern. Den enda nackdelen är att den är parfymerad. Har inte reagerat på parfymen men tycker det känns väldigt onödigt att den är tillsatt.

8 0
Emma Verifierad kund 30/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Utan tvekan den bästa fuktmasken jag någonsin använt! Huden har känts lite i obalans pga överexfoliering och vädret denna vintern. Sovit med masken 2 kvällar i rad nu, och huden känns återigen balanserad, plitorna och rodnaden på kinderna markant mindre och man får ett härligt glow. Tycker dessutom att den doftar gott. Tvekade på om jag skulle köra Paula?s Choices fuktmask igen, eller denna och jag ångrar verkligen inte att jag valde denna, märker så mycket större skillnad på huden efter att ha använt denna.

11 0
Cecilia Verifierad kund 21/12/2018

Den här masken fick tyvärr min hy att braka ihop totalt, kinderna är som sandpapper och inget verkar hjälpa :( Känns så himla tråkigt eftersom jag köpte den just för att huden började kännas rejält vintertorr! Jag har aldrig reagerat på någon hudprodukt tidigare men det här var verkligen en katastrof för mig.

1 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad tråkigt att denna mask inte kändes passande. Det som du beskriver låter som torrhet och inte en reaktion, vilket är lätt att uppleva nu på vintern när det är ett kallare och torrare klimat. Jag varmt tipsa om att använda Instant Hydrating Mask som en kur, att använda denna flera dagar i rad för att verkligen boosta huden. Använd gärna ett serum under för bästa effekt, tex Sumbmersive Serum Paradoxe från samma märke. Ha även i åtanke att det kan ta några veckor innan man börjar se effekt från en ny produkt. Vi finns här för dig så återkoppla gärna till oss via chatt, mail eller telefon om du har vidare funderingar. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Matilda Verifierad kund 10/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Acne

Började använda denna mask efter att Kakan Hermansson hypat den i sin podd. Hade därav väldigt höga förväntningar, vilka tyvärr inte riktigt inbefriades. Jag har en blandhy som går mer åt det torra hållet (framförallt yttorra, såhär vintertid). Tyvärr upplever jag att den lägger sig mer som en yta på huden istället för att gå ner på djupet och återfukta. Upplever något bättre effekt om jag använder ett serum innan. Upplever även stundtals att jag får små finnar efter att jag använt denna, och att den svider lite, trots att jag anser att jag har en relativt okänslig hy samt att jag använder mycket syror. Dock tycker jag den är fantastisk att lägga på när jag flyger, då jag upplever att min hud kan bli snus-torr. Denna mask syns ingenting efter en stund, så du slipper sitta och se ut som ett freak hela flygresan men ändå komma fram återfuktad och fräsch. Hett tips!

3 0
Laura Verifierad kund 11/10/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Sover alltid med denna på under natten och vaknar aldrig upp med torr eller stramande hud. Härlig konsisten, lätt att jobba in i huden och doftar gott! Privärd också!

5 0
My Verifierad kund 26/05/2018

Fantastiskt härlig fuktmask. Använder den i kombination med AHA-mask. Låter den sitta på över natten för att vakna upp med en härligt återfuktad hy. Jag brukar ta ganska mycket för att verkligen mätta huden. Toppen, kommer definitivt köpa igen :)

4 0
Karin Verifierad kund 06/04/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken

Fantastisk fuktmask som jag använder varje kväll istället för nattkräm då jag är extremt torr. Förutom att den ger ett väldigt återduktar resultat är den dessutom väldigt dryg. Det känns som att den aldrig tar slut trots att jag använder den varje dag!

4 0
Sara Verifierad kund 28/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Jag gillar verkligen den här masken. För mig som är ganska torr och känslig i huden så passar den tyvärr inte som sovmask, då svider det lite och får inte så bra effekt. Lägger jag istället ett lite tjockare lager i ca 15 min så är den helt fantastisk! Man blir riktigt återfuktad och len efteråt. Håller med några andra om att doften är ett minus men det är för mig inget som egentligen spelar någon roll.

2 0
Josefin Verifierad kund 16/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar

En väldigt go ansiktsmask. Min hy blir väldigt len och återfuktad. Fullkomligt älskar doften på masken. Det enda lilla minuset är att det kan svida lite när jag har varit lite torr nu under vintern, och då har jag ändå en blandhy. Jag är inne på sista dropparna nu och kommer troligtvis inhandla en ny.

2 0
Thérèse Verifierad kund 16/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Jag gillar verkligen den här masken! Jag har en blandhy som gärna vill slurpa i sig lite extra fukt och att ha denna över natten är perfekt. Enda som är minus är för mig personligen doften. Jag tycker den doftar lite märkligt, svårt att beskriva. Det är ingen parfymerad doft utan känns lite mer ''läkemedelsaktig'', som det luktar på sjukhus, Min hud är lite fetare i t-zonen och där märker jag på morgonen när jag sovit med masken att det är lite rester kvar men annars suger huden i sig allt. Gillar dock förpackningen med en tub istället för en burk när det gäller masker - känns mer hygieniskt och risken för oxidation känns mindre.

4 0
Sanna Verifierad kund 09/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Tyvärr så var denna för aktiv/stark för min känsliga hy trots att den ska fungera på känslig hy. Misstänker att det är parfymen som utlöste detta. Har hört av andra med mindre könslig hy att den är amazing dock!

3 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Instant Hydrating Mask med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.