ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (23)
Emilia Verifierad kund 13/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Favorit! Perfekt för den som har torr och lite livlös hy. Ger fantastisk lyster, återfuktar, täcker porer och även rodnad. Går att bygga upp för bättre täckning men jättebra om man bara vill ha lite liv och lyster i huden utan att se för sminkad ut.

17 0
Johanna Verifierad kund 08/05/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton Finnar & plitor

Alltså vilken magi, blandar denna med MAKETHEMAKEs flawless foundation i lite mörkare ton för perfekt nyans. Får sån fin naturlig lyster och jämn hud!

1 0
victoria Verifierad kund 14/04/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor

Tidigare använt Bareminerals Vanilla 02 som kan vara lite för ''varm'' på vinter/ våren . Bytte till denna och färgen är perfekt! Den smälter in i huden men ger verkligen en klarare hudton utan att den ''syns''. Helt klart en ny favorit. Ett tips är att ha lite MTM olje primer under, blir super naturligt lyster !

1 0
Carolina Verifierad kund 19/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ålderstecken Finnar & plitor Acne

Jag fick med denna produkt som ett litet prov. Jag älskade den och beställde en i full stl direkt. Den återfuktar min torra hud hela dagen och har blivit ett bra komplement till min övriga hudvård (som också innehåller mycket fukt). Mitt tidigaste Underlag torkade ut lite och jag upplevde då att den ''förstörde'' för de andra produkterna jag använder. Nu känns min hudvård och bas komplett. Jag är jätte nöjd med denna. Täcker också bra. Går att ''bygga upp'' till mer täckning vid behov.. den ger också en otrolig finish av lyster och jämnar ut huden.

1 0
Ida Verifierad kund 11/01/2020

Älskar den här! Passar min hudfärg perfekt (Nc15 i Mac precis som en tidigare recensent) och ger ett helt naturligt resultat med lagom glow. Torkar inte ut, täcker porer och lägger sig inte i några fina linjer. Ger perfekt hud, minimal insats.

3 0
Yulia Verifierad kund 14/10/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Den bästa bb krämen för normal och torr hy!

2 0
Amanda Verifierad kund 23/06/2019

Gillar verkligen finishen, dewy men inte fet och glansig. Jag pudrar t-zonen som jag alltid gör, annars blir den lite för glansig efter några timmar. Perfekt färg för mig som är en nc15 i mac och är väldigt gul/varm. Täckningen är lätt men ändå mer än en färgad dagkräm. Se på den här produkten som en foundation, inte en solkräm. Den är för pigmenterad för att använda den mängd som man ska använda av en spf, så en solig dag har jag spf under.

3 0
Jennie Verifierad kund 20/05/2019

Läst så många bra recensioner och sett rekommendationer om denna att jag så klart måste testa den. Min första tanke vara att använda den som solskydd men jag tycker det är utmärkt till vardags / lättare make up. Har ganska ljus hy så färgen passade mig bra i alla fall nu på vintern/våren då jag inte har fått någon färg alls ännu, den går in snabbt och lägger sig fint på huden. Passar perfekt när man har bråttom denna och mineral puder så är man good to go. Gillar den skarpt och kommer nog definitivt köpa denna fler gånger. Min känsliga hud har inte reagerat på den alls och verkar även den gilla denna :). Eftersom den är ganska ljus så kanske den inte kommer passa hela sommaren om man får lite färg på sig, så då tänker jag är att man blanda i lite bareminerals serum bronzer eller ha det över, eller lite solpuder tex. om det så skulle behövas.

2 0
Eva Verifierad kund 17/05/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Kan ej leva utan. När kommer den in igen?

2 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad kul att du gillar denna härliga bb-creme, den finns i lager nu att handla :) Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Emelie Verifierad kund 03/05/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudton

Är det meningen att den ska vara så där ''kletig''? Efter applicering så är mitt ansikte självhäftande. Men bortsett från det, så gör den vad den ska!

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad kul att du gillar denna härliga bb-creme som även boostar huden med mycket fukt vilket gör att den har en rikare konsistens utan att kännas tung. Önskar du ett mer matt resultat kan jag varmt tipsa om att följa upp med Mochi BB Cushion från samma märke. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Emma Verifierad kund 22/01/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudton Ojämn hudtextur

Jag har letat länge efter en sådan här produkt! Otroligt härlig lyster och mycket fukt! Bra täckning men ändå naturlig! Dock är färgen väldigt ljus, jag är som ljusast i min hy nu i januari, men den är ändå för ljus, har bronzer och rouge över så det ser ok ut. Någon som vet om det finns en liknande produkt som har fler nyanser?

3 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Vad kul att du tycker om Illuminating Supple Blemish Cream från Klairs. Det man kan göra för att få en mörkare nyans, är att droppa i några droppar utav Cover FX Custom Cover Drops för att själv skräddarsy nyansen. Även Jane Iredale Glow Time är en BB cream med lyster, som finns i olika nyanser. Återkom gärna till oss så hjälper vi dig att hitta rätt. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity

Ulrika Verifierad kund 08/01/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ojämn hudton Ålderstecken

Ny favorit! Hittade denna lite av en slump då den egentligen är för ljus för mig. Min Bare Minerals Complexion Rescue 4,5 var slut och hade bara 5 hemma som är för mörk på vintern. Lånade då denna av dottern och blandade med Bare Minerals 5 och resultatet blev toppen. Perfekt nyans med lagom täckning och fin lyster. Rekomenderas!

0 0
Ida Verifierad kund 13/12/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Finnar & plitor

Gillar verkligen denna! Är inne på min tredje tub, min hud har verkligen blivit bättre sen jag slutade med mineralpuder och foundations. Kombinerar denna med ett fuktserum under och den passar jättebra med By terrys cellularose blush glace. Tycker också att den håller sig bättre med ett transculent puder ovanpå. I fall jag behöver ''fyller jag på'' under dagen med Klairs Mochi BB Cushion som är smidig att ha i väskan.

4 0
Denice Verifierad kund 05/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Denna passade inte på min hy, den upplevdes kakig och tog fram torra partier jag inte visste fanns. Har provat den vid ett flertal tillfällen med olika serum/primer under men får alltid tvätta bort och börja om. Dock ger den en fin lagom täckning till vardagen. Passar säkerligen de med fetare hy.

0 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att produkten från Klairs inte uppfyllt dina förväntningar. Är man torr i huden så är det bra om man har ett återfuktande serum och creme under. Ett tips är att mixa i några droppar utav Vita-Propolis Ampoule. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Anna Verifierad kund 02/12/2018

Jag köpte produkten för att använda den som solskydd. Nyansen är alltför ljus för att använda den som något annat (jag är ljus, men den är mycket ljus). Som nackdel kan jag säga att den behövs lite puder ovanpå, och då brukar jag bara använda lite mineralpuder och det funkar rätt bra. Däremot så skulle jag rekommendera den mer för mycket ljusa hudtoner (om någon vill använda den ensam som en BB-cream) och för torrare hy. Jag har känslig hud och den irriterade inte mig.

3 0
Michaela Verifierad kund 15/10/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vet ej / Vill ej ange Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton

En bra vardagsfoundation när man inte vill se allt för sminkad ut. Stort plus med hög spf. Täcker precis lagom, dock håller den inte hela dagen på mig och efter en dag är jag lite torr runt näsan och hakan. Jag trivs med den då den är lättanvänd, känns skön att ha på men skulle inte använda till fest eller liknande.

1 0
Kajsa Verifierad kund 19/08/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Ojämn hudton Finnar & plitor Acne

En av de bästa basprodukterna jag testat! Applicerar ett ganska tunt lager med skincitys the perfect blender och resultatet blir sjukt naturligt och jämt. Den jämnar ut hudtonen fint och lägger sig fint under ögonen. Har jag lite mörka ringar under ögonen suddar den ut det. Mina röda partier runt näsan trollar den också bort. Den är dock inte så pass täckande att röda prickar från gamla finnar försvinner men det tycker jag inte gör någonting. Den täpper inte till porerna och jag har aldrig fått en finne pga att jag använt den, vilket jag kan få om jag använder t.ex. heltäckande foundations. Sedan är ju färgen väldigt ljus, men det passade väldigt bra på mig som är en typiskt blek skandinav. Utan smink blir min hud ganska fet och ser lite smått ofräsch ut men med denna på ser min hud bara lite fuktig, dewy, ut och får en fin lyster.

3 0
Malin Verifierad kund 05/08/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken Blankhet

Detta är den bästa foundation jag har testat och då har jag testat många kända märken. Den är perfekt i konsistens, täckning och doft om fu frågar mig. Använder den ihop med ett par droppar Leegeehaam Vita Propolis Ampoule för extra glow. Om man vill ha extra täckning fungerar det utmärkt att dutta på med Klairs Mochi BB Cushion där det behövs.

2 0
Alexandra Verifierad kund 28/06/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ålderstecken

Fina ingredienser. Återfuktande. Färgen passar min ljusa hy. Önskar dock att den täckte bättre, men då gillar jag basprodukter med hög täckningsgrad.

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad kul att du gillar denna härliga bb-creme, önskar du ett mer täckande resultat kan jag varmt tipsa om att följa upp med Mochi BB Cushion från samma märke. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Sandra Verifierad kund 29/05/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton

Är för torr för foundation och letat efter något man kan ha över spf 50 och det här är det enda som funkat för mig! Har den inte över hela ansiktet, bara där det behövs mest.

0 0
Hanna Verifierad kund 27/05/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor

Tyvärr så ger denna mig massa små blemmor, tråkigt då den är fin på huden och återfuktar rätt bra.

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad tråkigt att Illuminating Supple Blemish Cream inte kändes passade för dig. Den återfuktar precis som du skriver mycket bra och ger en fin finish. Önskar du en lättare produkt kan vi varmt tipsa dig om Mochi BB Cushion från samma märke. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Rebecka Verifierad kund 09/04/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Ojämn hudton Finnar & plitor

Perfekt produkt som är lagom täckande som går att bygga upp täckningen på. Ger lyser och min hy får fin färg, täckningen håller hela dagen och den känns inte kladdig. Min hy trivs bra med denna

0 0
Elin Verifierad kund 01/04/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudton Blankhet

Tyvärr levde den här produkten inte upp till mina förväntningar. Trots fuktserum och dagkräm innan applicering blev den kakig och bildade flagor på huden - som om huden blev torrare när jag strök på den. Jag har kombinerad hud med fet t-zon och yttorra kinder. Men även de fetare hudpartierna blev kakiga av produkten. Kommer inte köpa den igen.

6 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Illuminating Supple Blemish Cream med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.