Illuminating Primer - Juice Beauty - Skincity
ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Kristin Verifierad kund 19/10/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken Finnar & plitor Blankhet

Ljuvligt återfuktande! Trodde aldrig jag skulle köpa en primer då de alltid brukar vara silikonspäckade, täppa till varje por och skapa hundra plitor. Denna naturliga variant känns som en törstsläckare, ger ett naturligt glow och kan användas utan smink över. Jag har cc-creamen från samma märke över och de tillsammans funkar jättebra ihop om man som jag vill ha ett naturligt resultat. Stort plus för hög spf! Synd att jag inte hittade denna redan i somras!

2 0
Jenny Verifierad kund 01/05/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Fint glow utan att ta över. Lätt i konsistensen och känns lätt på huden. Vill man ha lite extra highlight går den bra att applicera lite extra på vissa partier. Jag har känslig hud med lätt till reaktioner, men denna har funkat bra för mig!

0 0
Ylva Verifierad kund 17/12/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar

Vilken fin primer. Den ger en jättefin glow och huden får andas samtidigt. Jag blandar i den i min ansiktskräm ibland eller själv under min foundation. Jag tycker inte att den påverkar sminkningen avsevärt vad gäller hållbarhet, men den ger en fräsch och ungdomlig lyster med eller utan Foundation.

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Illuminating Primer med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.