ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (5)
Kristin Verifierad kund 19/10/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken Finnar & plitor Blankhet

Ljuvligt återfuktande! Trodde aldrig jag skulle köpa en primer då de alltid brukar vara silikonspäckade, täppa till varje por och skapa hundra plitor. Denna naturliga variant känns som en törstsläckare, ger ett naturligt glow och kan användas utan smink över. Jag har cc-creamen från samma märke över och de tillsammans funkar jättebra ihop om man som jag vill ha ett naturligt resultat. Stort plus för hög spf! Synd att jag inte hittade denna redan i somras!

2 0
Tilda A Verifierad kund 06/07/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor Acne Blankhet

Gillar verkligen denna primer! Ger ett fint glow och gör att sminket håller längre. Denna primer går lätt in i huden och täpper inte till eller ger mig några nya finnar. Jag kan till o med använda denna i min t-zon utan att bli fet. Tummen upp!

0 0
Helena Verifierad kund 02/07/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Ger ett fint glow och känns återfuktande. Tycker dock det finns andra märken som hjälper bättre för att få hållbarhet på makeupen. Negativt att den doftar konstigt, nästan lite gammalt. Kan tänka mig att kanske blanda den tillsammans med en annan primer för glowet, men inte jätteimponerad av den som primer ensam.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att denna denna primer inte uppfyllt dina förväntningar. Till skillnad från många andra primers så är denna helt silikonfri och har ett ekologiskt och naturligt innehåll. Den tillför fukt till huden samtidigt som den ger massa lyster. Hur man upplever dofter är väldigt individuellt men givetvis ska denna produkt inte dofta gammalt. Du får gärna kontakta oss på info@skincity.se så hjälper vi dig att se över denna primer så den inte blivit dålig. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Jenny Verifierad kund 01/05/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Fint glow utan att ta över. Lätt i konsistensen och känns lätt på huden. Vill man ha lite extra highlight går den bra att applicera lite extra på vissa partier. Jag har känslig hud med lätt till reaktioner, men denna har funkat bra för mig!

0 0
Ylva Verifierad kund 17/12/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar

Vilken fin primer. Den ger en jättefin glow och huden får andas samtidigt. Jag blandar i den i min ansiktskräm ibland eller själv under min foundation. Jag tycker inte att den påverkar sminkningen avsevärt vad gäller hållbarhet, men den ger en fräsch och ungdomlig lyster med eller utan Foundation.

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Illuminating Primer med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.