ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (1)
Julia Verifierad kund 08/11/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Första produkten från Jan Marini som jag blev fruktansvärt besviken på. Köpte denna då HYLA är min favoritprodukt och den ger härlig plump och fukt och jag använde den ofta på läpparna. Därför blev jag så klar jättenyfiken på denna som skulle vara speciellt utformad för läpparna, plumpande och återfuktande då jag ibland på vintern får lite torrare läppar. Döm om min förvåning då det är en tjockare kräm som känns fruktansvärt oskön att ta på läpparna. Hade den dock över natten. Vaknade upp med riktigt torra och kakiga läppar. Testa även på dagen en annan dag men fy som en klibbig salva som närmast torkar ut..... jag är såååå besviken. Den är riktigt riktigt dålig och absolut inte återfuktande eller plumpande tvärtom. Vill varna för denna. Pengarna helt i sjön och jag kan inte använda denna produkt... sjukt besviken! :(

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att du inte trivdes bra med Hyla3D HA Lip Complex. Denna har en rikare konsistens som innehåller kollagenstimulerande peptider samt retinol för att motverka hudens åldrande. Den innehåller även fuktbindande och plumpande hyaluronsyra. En produkt som är en perfekt anti-age behandling för att öka hudens kollagen och elastin och är mer en specialbehandlande produkt som man behöver ge tid och ha tålamod med. Är det just fukten du önskar att fokusera på finns det andra alternativ, kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon så hjälper vid dig gärna vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Hyla3D HA Lip Complex med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.