ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (4)
Sofie Verifierad kund 11/01/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Fick denna som prov och blev nästan lite förälskad. Den återfuktar på djupet och sjunker snabbt in i huden. Ett bestående inslag i min rutin och mycket dryg. Luktar gott oxå.

5 0
Malin Verifierad kund 05/09/2019

Ett trevligt serum som känns skönt på huden men upplevde tyvärr inte att det återfuktade särskilt bra. Sen lockar självklart niacinamide som finns som andra ingrediens. Det tog slut väldigt fort dock så det är inte särskilt drygt. För det priset hade jag kanske förväntat mig lite lite mer men det är ändå trevligt.

2 0
Maria Verifierad kund 03/02/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vet ej / Vill ej ange Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Ålderstecken

Bästa fuktserumet för en blandhy som min. Blir yttorr och behöver ett fuktserum som inte gör huden fet utan bara återfuktad och det gör Verso hydration serum. Niacinamid gör denna till en super produkt, upplever att hudtonen blivit så mycket jämnare efter bara någon veckas användning. Är inne på tredje flaskan o kommer alltid ha denna i min rutin.

4 0
Alicia Verifierad kund 20/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor

Det här serumet har verkligen lagat min torra vinterhy! Så nöjd och kommer absolut fortsätta med det under de kalla vintermånaderna!

2 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Hydration Serum med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.