ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (8)
Kajsa Verifierad kund 29/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor Acne

Älskar detta serumet! Har dock inte använt det jättelänge, ca 2 veckor, men min hy är så mycket finare och mer återfuktad och blev det på en gång. Min hy var ganska känslig efter att ha använt mycket AHA och BHA och även retinol... Men efter en natt med denna var min hy som återställd. Får dessutom en fin lyster av den. Bästa köpet jag gjort på länge!

6 0
Kristina Verifierad kund 21/05/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vet ej / Vill ej ange Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Ojämn hudton

I början använde jag inte det här serumet regelbundet, men när jag väl gjorde det upplevde jag att min hud kändes återfuktad och blev dessutom mycket jämnare och finare. Super nöjd!

0 0
Charlotte Verifierad kund 28/04/2020

Märker ingen skillnad alls :( Känner mig fortfarande fuktfattig:(

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att du inte uppnått önskat resultat av Hydrating B5. Vilka produkter du kombinerar med ditt serum har även en avgörande effekt för det slutgiltiga resultatet. Kontakta gärna oss så ser vi över din rutin samt din huds tillstånd för att optimera ditt resultat. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Sara Verifierad kund 26/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar

Kan detta användas under ögonen? Molekylerna i serum är väl små så tänker att det borde vara ok?

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det går fint att applicera denna närmare ögonområdet. Applicera den då där du applicerar din ögoncreme (längs ögonbenet över och under ögat). Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Carin Verifierad kund 28/02/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Använder denna för fukt tillsammans med blemish + age och tycker det fungerar fint. Min hud har fått ett fantastiskt glow och plitorna minskat markant. Supernöjd!

2 0
Heidi Verifierad kund 27/11/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ålderstecken

Fantastisk serum. 5 stars ?

1 0
Johanna Verifierad kund 21/08/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Ålderstecken Blankhet

Huden känns återfuktad utan att kännas fet eller klibbig. Geléformula som snabbt går in i huden. Har haft den ensam dagtid under den varma sommaren. Övriga året använder jag den under vanliga dagkrämen.

3 0
Ida Verifierad kund 20/08/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Finnar & plitor Blankhet

Använder denna på morgonen för fukt och lyster, hyaluronsyra gör under! Jag är inte super torr så vet inte hur effektiv den är för någon som faktiskt har den hudtypen, men jag skulle ge det ett försök!

3 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Hydrating B5 med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.