ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (10)
Emma Verifierad kund 15/11/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Finnar & plitor

Använder denna dagligen och har gjort i flera år, den får min ansikte att inte bli så irriterad av dusch och ansiktstvätt, älskar den verkligen! Min rosacea hud har blivit mycket bättre av hudvårdsrutinen från Exuviance, dock har jag så känslig hud att jag inte kan ta den på en bomullstuss, utan jag har köpt en liten sprayflaska som jag häller över ansiktsvattnet i och sprayar direkt i ansiktet, ett tips om man har känslig hud.

16 0
I.D Verifierad kund 01/04/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor Acne

Superbra produkt! Använder varje dag morgon och kväll. Hade en avstickare och provade en superpopulär toner från Klairs ett tag, och det var väl inget fel med den egentligen, men denna är faktiskt så mycket bättre så nu ska jag återgå. Enda negativa är att jag tycker det tar ett ganska långt tag innan effekterna märks. De flesta produkter brukar jag märka skillnad på efter 2 veckor, men denna tar 5-8 veckor innan huden förändras. Upplever att huden blir jämnare, får mer lyster och att småfinnarna blir färre. Kan varmt rekommendera den.

0 0
Beatrice Verifierad kund 29/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur

Älskar den! Har hällt den i en spray flaska då jag upplever den för stark med bomullspads, men fungerar bra när jag sprayar på. Den ger så fin lyster tillsammans med Evening Restorative Complex (exuviance), använder den bara på kvällen och en annan återfuktande på morgonen, fungerar hur bra som helst :D

0 0
Nathalie Verifierad kund 07/03/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor

Har aldrig riktigt fattat eningen med en toner, tills jag använde denna. Upplever att min hud blir återfuktad av denna och att serum åker in snabbare och bättre i huden. En produkt jag kommer fortsätta köpa!

1 0
Matilda Verifierad kund 10/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Acne

Har tidigare haft svår akne, började äta Roaccutan och i samband med det bytte jag ut hela min hudvårdsserie mot produkter från Exuviance, bl.a. denna toner. Ända sedan dess har min hy varit fullkomligt flawless och jag får ofta komplimanger för att jag har så frisk hy! Älskar ALLT från Exuviance! För cirka ett halvår sedan började jag använda Clarins och Origins istället, då jag hade använt Exuviance väldigt, väldigt länge och blev liksom sugen på att testa något nytt. Big mistake! Aknen kom tillbaka som ett brev på posten och blommade verkligen ut med stora bölder. Återgick då till min gamla vanliga rutin med enbart Exuviance, aknen försvann och nu är min hy lika flawless och frisk igen! Av aknen ses inte ett endaste spår! Denna tonern känns verkligen som den balanserar och lugnar huden, samtidigt som jag upplever att den stramar upp och jämnar ut. Använder den både morgon och kväll efter rengöring, men inte på en bomullspads, utan jag duttar några droppar i handflatan och baddar sedan in den i ansiktet, vilket jag tycker funkar bättre. Känns som att huden ''suger åt sig'' mer av produkten då. För mig ger den även en fin och fräsch lyster!

10 0
Emelie Verifierad kund 02/08/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Använder det dagligen. Täpper inte igen, ger inga finnar och lämnar huden återfuktad. Använder serumet vespera efter som jag tycker är lättare att applicera om huden fortfarande är lite fuktig av det här ansiktsvattnet

1 0
Frida Verifierad kund 23/07/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor Acne Blankhet

Bra toner eftersom den absolut inte torkar ut, dock ibland kändes det inte som att den ''gav'' något, ibland tvättade jag bara ansiktet med cleansern två gr istället för att verkligen få den där ''rena'' känslan.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! En toner används efter din rengöring för att återställa hudens pH-värde samt förbereda den för nästkommande produkter. En toner har inte en rengörande effekt som en rengöring har. Att göra en dubbelrengöring är väldigt bra för att få huden ren på djupet. Vid första rengöringen avlägsnas makeup och fetter från huden medan vid det andra rengörings tillfället rengör man huden på djupet. Hälsningar, kundrelationer/ Skincity.

Emelie Verifierad kund 29/06/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud

Mitt ansikte känns så himla mycket mer friskare och mer rent när jag använt ansiktsvattnet. Jag tycker heller inte att det täpper igen och orsakar finnar eller liknande. Bästa ansiktsvattnet någonsin!

3 0
Linn Verifierad kund 01/06/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton

Detta är min absoluta favoritprodukt bland mina husvårdsprodukter. Har en väldigt könslig röd hud och känner hur denna toner rengör och balanserar huden. Har framförallt problem efter en varm dusch, men efter en dränkt bomullstuss med denna tonern tar det minuter innan huden känns mer välbalanserad. Min toner tog slut men fortsatte med resten av min hudrutin. Genast märkte jag en försämring av min hy! Tyvärr är det alltför lätt att överapplicera pga för stor öppning. Men annars, helt fantastisk och en absolut livräddare för min hy - både i bitter vinterkyla och svettig sommarvärme!!

5 0
Sanna Verifierad kund 08/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud

Skönt ansiktsvatten som inte torkade ut hude, kändes nästan lite lystergivande. Dock lite starkt parfymerad.

1 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela HydraSoothe Refresh Toner med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.