ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (5)
Camilla Verifierad kund 22/07/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken

Fantastisk nattcreme!! Använder den i combo med vesperaserumet och jag tycker min hy får så fin lyster. Jag tycker inte alls att den korvar sig på mig som några andra verkar ha problem med. Stryk ut snabbt och klappa försiktigt in cremen så går det fint. Det som är lite trist är att det är svårt att få ut rätt mängd produkt. Ta inte en full pumpning! Det är för mycket. Tryck Max en halvtryckning.

1 0
Marika Verifierad kund 23/01/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Jag blev fruktansvärt besviken. Speciellt med tanke på Exuviances andra produkter som jag varit så nöjd med. Denna kräm går inte att rekommendera. Rullar av så fort man nuddar ansiktet. Blev rekommenderad att ta mindre av den, men det var samma rullande oavsett. Fick slänga cremen....

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att Age Reverse HydraFirm inte känts bra för dig. Detta är en dryg creme som man behöver en liten mängd av. Det är även viktigt att man inte arbetar in cremen för mycket i huden. Styck den över ansiktet och klappa sedan in den i huden så tror jag att du kommer uppleva att den sjunker in lättare i huden. För vidare rådgivning är du alltid välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Rebecca Verifierad kund 22/04/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Riktigt dålig produkt. ''Korvar'' sig och rullar av huden vid applicering av make up ovanpå. Riktigt besviken med tanke på hur bra övriga produkter från Exuviance är.

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad tråkigt att Age Reverse HydraFirm inte kändes passande. Detta är en dryg creme som man behöver en liten mängd av. Det är även viktigt att man inte arbetar in cremen för mycket i huden. Styck den över ansiktet och klappa sedan in den i huden så tror vi att du kommer uppleva att den sjunker in lättare i huden. För vidare rådgivning är du alltid välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

PernillaS Verifierad kund 04/10/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Känslig hud

Helt fantastisk. Huden känns återfuktad och mjuk på morgonen. Fräsch doft.

0 0
Maria Verifierad kund 30/06/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Min första bekantskap med Exuviance o är vekligen besviken. Den lägger sig som en hinna äver huden o korvar sig. Undra om den tillför huden något alls! Tummen ner??

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Age Reverse HydraFirm med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.