ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Linda Verifierad kund 30/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar

Den luktar tyvärr inte alls gott. Jag hade hoppats på att den skulle kunna ta över den andra misten för att jag tröttnat lite på doften men det blir att gå tilbaka till den. Den gör sitt jobb med hudfärgen iallafall.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att doften inte föll dig i smaken. Denna har en doft av fikon och ingefära. Hur man upplever dofter är väldigt individuellt och givetvis kan du istället återgå till H2O Tan Mist istället med doft av ros.Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Jessica Verifierad kund 08/06/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar

Hade originalet först men står inte ut med den doften. Köpte den här så fort den släpptes och älskar den! Doftar fräscht och sedan ingenting på mig. Näst intill ingen BUS-doft när den utvecklas. Färgen blir så fin och produkten är jätteenkel att använda. En favorit!

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Hydra Tan Mist - For Men med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.