ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (16)
Camilla Verifierad kund 01/05/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Jag har testat en hel del serum som både ska fungera mot torr hy och finnar men detta är verkligen guld. Det absorberas extremt fort i huden vilken är superskönt, finnar och knottror har lugnat sig rejält och inte ett spår av torrhet syns efter att jag applicerat det. 5/5 helt klart.

12 0
Linda Verifierad kund 21/03/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Finnar & plitor Blankhet

Det bästa fuktserum jag har testat. Går snabbt in i huden och kladdar ej. Återfuktar även min vintertiders hud!

0 0
Lisa Verifierad kund 14/03/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudton Ojämn hudtextur

Underbart serum som absorberas snabbt in i huden med sin härliga gel konsistens utan att kladda någonting. Supernöjd!

0 0
Fiorela Verifierad kund 09/03/2020

Så återfuktande serum! Hjälpt min hy att jobba bort gamla ärr och har givit min hy en mycket jämnare hudton och lyster! Fantastiskt!

0 0
Katia Verifierad kund 16/02/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Acne

Har testat olika fuktserum för att hitta det som ska funka på min känsliga hy som är dessutom acne-prone. Har eksem i ansiktet då och då och det var mycket viktigt att hudprodukter inte irriterar ytterligare. Jag älskade detta serum från dag 1! Använde det direkt på ekzem i ansiktet och när andra produkter gör att det svider, detta serum lugnade ner eksemet och kändes skönt att ha på ansiktet. Rekommenderade det serumet till en kollega med allergier och känslighet och hon också älskar det!

2 0
Louise Verifierad kund 05/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton

Har kört på detta serum i några månader nu, men måste tyvärr säga att jag är ganska besviken. Absolut, den är lättabsorberande och så, men kände mig tyvärr inte särskilt återfuktad, inte så som jag förväntat mig iallafall. Men vad vet jag, jag kanske har för torr hy. Hur som helst tyckte jag inte att det blev ett särskilt märkbart resultat som rättfärdigar dess pris. Så summa summarium: en okej produkt, men inget jag skulle köpa igen tyvärr.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Detta serumet har fokus på att återfuktande huden och perfekt till en fuktfattig hy. Har man dock en torr hy som hudtyp, där man både har brist på fukt och fett i huden kanske inte denna blir tillräcklig. Det kan då vara bra att addera mer näring till huden, tex Glow Oil från samma märke. Kontakta gärna oss om du önskar guidning kring din hudvårdsrutin så hjälper vi dig gärna. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Alva Verifierad kund 27/11/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor

Började med fler nya produkter samtidigt som denna, så kan inte svara direkt på om denna ensam varit otrolig, men sen jag började använda denna (+ evening restorative complex från Exuviance) har min hud gått från att ha massor av knottror och finnar i pannan till att vara helt slät utan en enda plita. Jag känner att den kunde fått återfukta lite mer än den gör, men sammantaget har jag fått så himla fin hy efter att ha börjat använda denna! Har beställt flaska nr 2 att ha i lager.

1 0
Li Verifierad kund 16/10/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Gillar detta serum så mycket! Relativt drygt och enkelt att applicera. Har hjälpt min yttorra hy en hel del. Kombinerar med Medik8's ultimate recovery intense repair cream, huden blir så lugn! Kommer köpa igen.

2 0
HJ Verifierad kund 28/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudtextur

Sjunker ner i huden omedelbart. Nu har jag använt detta serum i ca en vecka, jag känner mig absolut mindre torr och irriterad i huden. Så skönt serum, rekommenderar verkligen! Tänkte testa HYDR8 Intense nästa gång, spännande!

2 0
Linnéa Verifierad kund 06/08/2019

Älskar detta serum! Absorberas snabbt av huden, ger otrolig fukt och ''plump'' till ansiktet. Väldigt dryg också, står att man ska ta 6 droppar men räcker gott och väl med 4 stycken.

3 0
Rebecca Verifierad kund 10/03/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Ger bra med fukt och sjunker in extremt fort. Ett av de mindre dryga fuktserum jag testat men kommer förmodligen köpa igen ändå eftersom det gjort mycket för min hud.

2 0
Charmie Verifierad kund 24/01/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Gillar serumet. Går in snabbt i huden. Känns som att det återfuktar så som utlovat.

2 0
Hanna Verifierad kund 30/12/2018
Ålder: <15 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Världens ABSOLUT bästa fuktserum. Aldrig haft så fin hy, fritt från blemmor dessutom, sen jag började med denna. Den funkar utmärkt under makeup då den sjunker in i huden snabbt. Ger massa fukt och lugnar rodnader och blemmor på ett otroligt sätt!

2 0
Nikita Verifierad kund 09/08/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudton Acne

Ger huden rikligt med fukt och går in snabbt i huden. Mild och lugnande för huden. Helt doftfri - vilket är ett plus för mig. Vissa dagar hade jag önskat lite mer fukt än den här kan ge men 4/5 dagar är den perfekt!

1 0
Nathalie Verifierad kund 22/03/2018

Det här serumet får godkänt av mig, men inte mycket mer än så. Det hjälper absolut mot torrhet men tycker det ?korvar? sig alldeles för lätt och är pga det svårt att kombinera med andra produkter. Men när det väl funkar så går det in i huden väldigt fort vilket uppskattas av en själ med noll tålamod. Tror faktiskt inte jag haft ett serum som går in fortare i huden någonsin så det är verkligen ett plus i kanten.

0 0
Emma Verifierad kund 12/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Absorberas in i huden supersnabbt och efter bara några få dagars användning fick min hud en fantastisk lyster och känns len och smidig.

2 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Hydr8 B5 Serum med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.