ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (1)
Hanna Verifierad kund 03/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor

Har tidigare använt den vanliga Hydr8 b5 och tyckt att den återfuktat bra, men inte riktigt räckt hela vägen. Den här mer intensiva versionen däremot - wow! Den ger mig inte mer kvisslor (Vilket jag vanligtvis har problem med), däremot verkar den bidra med så mycket fukt att mina envisaSte kvisslor på hakan nästan försvunnit helt. Huden känns för första gången inte stram när jag vaknar och trots att jag pga allergier är rätt begränsad i vilken dag-/nattkräm jag kan ha över så har gör det här kickass-serumet att jag klarar mig med en ganska basic fuktkräm. Så sjukt nöjd. Den kostar ju skjortan, men så långt har den varit värd pengarna för mig. Den är inte lika dryg som den ''vanliga'' hydr8 b5 - åtminstone jag använder mer av den här, och den är ju betydligt ''rikare'' i konsistensen. Har använt den här flaskan i kanske 2 månader, och har väl 1/3 kvar, så den räcker väl ett kvartal för mig (den vanliga räckte 6 månader). Men då har jag varit generös mot huden och det är mitt under de kallaste månaderna, så jag har vräkt på.

4 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Hydr8 B5 Intense med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.