ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (16)
Cathrin Verifierad kund 14/05/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Detta är nog den bästa läppolja/läppglans jag nånsin har provat! Läpparna blir så mjuka härliga och glansiga, och ett stort plus är ju att den innehåller massa återfuktande bra ingredienser. Snälla ni måste göra denna i färg!! I rött rosa skimriga orange nude gumd brons, ja jag vill ha denna i massa färger!

2 0
Adisa Verifierad kund 27/07/2020

Beställde denna när jag läste alla positiva recensioner och jag kan bara hålla med om hur bra den är!! Känns så mjuk på läpparna och doftar gott.

0 0
Em Verifierad kund 18/07/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ålderstecken

Trevlig produkt som funkar helt okej. Använder den mer som en final touch för det lilla extra, snarare än återfuktare på läpparna då jag upplever att den faktiskt har en förmåga att torka ut läpparna något. Annars skön konsistens och fin glans! Håller tyvärr med föregående talare angående läckande förpackning, min har också kladdat otaliga gånger i väska och makeupbag. Spelar ingen roll hur hårt en skruvar åt. En åtgärd på det så tycker jag det trots allt är ett riktigt prisvärt och trevligt glans att ha i samlingen!

0 0
Svar från

Madeleine Klingspor Skin therapist

Tack för din recension! Härligt att du i det stora hela känner dig nöjd Hyaluronic Lip Oil. Det är en lätt läppolja som hjälper huden att binda fukt på djupet. Upplever man ändå torrhet kan det beror på att man behöver ge produkten lite mer tid att bygga upp mer fukt. Kanske att man tidigare använt en produkt med mineraloljor som fungerar mycket mjukgörande men mer som en tillfällig lösning mot torrhet. Angående förpackning tar vi givetvis din feedback vidare. Vi finns här för för att hjälpa dig vidare, tveka inte att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Veronica Verifierad kund 15/07/2020
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken

Gillar produkter jättemycket, håller glansen på läpparna länge och har en fräsch god doft. Dock stort minus till förpackningen som läcker. Köpte först en som sipprade ut oljan trots åtskruvad ordentligt, köpte därför en ny men den gör likadant när jag haft med dom i väskan/necessär. Blir väldigt kladdigt emellanåt, så nu har jag dom stående hemma och använder dom bara där. Fast även när dom står upp och man öppnar en och ska använda så är det en kladdig ring av olja vid öppningen. Precis som ett övertryck, trots att jag använt dom ett bra tag nu. Trist för vill kunna ta med dom och använda även utanför hemmet.

0 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Underbart att du trivs med produkten. Beklagar dock att du upplever att den läcker, vi tar givetvis din feedback om förpackningen vidare hos oss. Kontakta oss gärna om du önskar vidare guidning så hjälper vi dig. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

@for.my.love.of.beauty Verifierad kund 26/06/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet

Älskar den! Doftar gott, känns härlig på läpparna och håller mina kräsna läppar återfuktade.

0 0
Annika Verifierad kund 23/06/2020

Super dryg, klibbar ej och ingen konstig smak. Passar mig perfekt! Tar den på kvällen innan jag går och lägger mig och vaknar med återfuktade läppar på morgonen. Skulle gärna köpa en med färg som man kan ha på dagen.

0 0
ERIKA B Verifierad kund 05/06/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Härlig läppolja som inte klibbar på samma sätt som liknande produkter. Doftar härligt (min man gillar att pussa på mig när jag använder den :-) ). Skulle också gärna se den i olika nyanser. Dock är förpackningen ett minus. Sedan jag fick hem den så har jag haft den stående, men ändå så rinner läppoljan ur och kladdar på utsidan av förpackningen. Så jag skulle inte rekommendera att lägga den i en väska. Jag tycker att det blivit lite bättre sen produkten minskat i mängd, men det förekommer fortfarande. Min gissning är att det rinner över när jag sätter på locket även om jag gör det långsamt och försiktigt.

1 0
Katarina Verifierad kund 04/06/2020

Doftar LJUVLIGT, klibbar inte som en del produkter kan göra, och läpparna känns mjuka och sammetslena.

0 0
Caroline Linden Verifierad kund 04/06/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Mkt härlig konsistens! Vill som tidigare recensenter, fler färger i detta gloss!

0 0
EmmaF Verifierad kund 26/05/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ålderstecken

Bästa läpprodukten jag någonsin använt! Lättapplicerad, dryg, doftar gott, återfuktar och gör läpparna härligt plumpade. En applicering på morgonen och jag behöver inte fylla på igen förrän på eftermiddagen. Ljuvlig!

0 0
Ida Verifierad kund 25/05/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

I början gillade jag den väldigt mycket! men efter ett par dagars användande märkte jag att läpparna blivit mycket torrare och fnasiga samt att oljan la sig som en hinna ovanpå läpparna istället. så tyvärr ingen hit för min läppar :(

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var olyckligt att du upplever att läpparna blir torrare av Hyaluronic Lip Oil. Detta är en vårdande läppolja som mjukgör och hjälper huden att lättare binda till sig av fukt med hjälp av hyaluronsyra. Att man upplever torrhet till en början kan bero på flera olika saker, tex att man tidigare använt en produkt med mycket mineraloljor som en tillfällig lösning mot torrheten eller att läpparna i grunden är mer fuktfattig och behöver ge hyaluronsyran mer tid att binda till fukt. Vi finns här för för att hjälpa dig så tveka aldrig att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Louise Verifierad kund 23/05/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Så underbar produkt, den klibbar inte, känns skön på läpparna och luktar så gott :) håller med Cathrine som skrivit tidigare, denna hade varit din att få i lite olika nyanser. Hade garanterat köpt även dem:)

0 0
Nina Verifierad kund 22/05/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar

Tyvärr så funkar inte läppoljan på mina läppar. Jag kände tvärtom att de torkade ut läpparna och jag får smörja mycket oftare än vanligt.

1 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att den inte kändes passande för dig. Önskar du guidning kring val av en annan typ av produkt till dina läppar är du alltid välkommen att kontakta oss så guidar vi dig. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Roxy Verifierad kund 22/05/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Jag kan säga den läppölja är som en vanligt läppglans,ingenting så speciell,tyvärr!:(((

1 0
Emelie Verifierad kund 12/05/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Men så imponerad! Bästa läpprodukten jag provat på riktigt länge. Den är fuktgivande och absolut inte kladdig som vissa läppglans kan upplevas som, utan så mjukgörande att smörja på. Och Läpparna ser så plumpade ut! Hoppas verkligen den här produkten kommer i massa färger hade varit underbart!

1 0
Sofi Verifierad kund 11/05/2020

Blev helt kär i denna läppolja/glans redan vid första användning, och nu kan jag inte vara utan den , den är så behaglig på läpparna , luktar gott och sitter kvar på läpparna länge. Hoppas att ni kommer göra denna fantastiska läppolja även i olika färger . kommer att köpas om och om igen! ?

1 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Hyaluronic Lip Oil med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.