ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (8)
Roxy Verifierad kund 22/05/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Jag kan säga den läppölja är som en vanligt läppglans,ingenting så speciell,tyvärr!:(((

1 0
Cathrin Verifierad kund 14/05/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Detta är nog den bästa läppolja/läppglans jag nånsin har provat! Läpparna blir så mjuka härliga och glansiga, och ett stort plus är ju att den innehåller massa återfuktande bra ingredienser. Snälla ni måste göra denna i färg!! I rött rosa skimriga orange nude gumd brons, ja jag vill ha denna i massa färger!

1 0
Emelie Verifierad kund 12/05/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Men så imponerad! Bästa läpprodukten jag provat på riktigt länge. Den är fuktgivande och absolut inte kladdig som vissa läppglans kan upplevas som, utan så mjukgörande att smörja på. Och Läpparna ser så plumpade ut! Hoppas verkligen den här produkten kommer i massa färger hade varit underbart!

1 0
Sofi Verifierad kund 11/05/2020

Blev helt kär i denna läppolja/glans redan vid första användning, och nu kan jag inte vara utan den , den är så behaglig på läpparna , luktar gott och sitter kvar på läpparna länge. Hoppas att ni kommer göra denna fantastiska läppolja även i olika färger . kommer att köpas om och om igen! ?

1 0
EmmaF Verifierad kund 26/05/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ålderstecken

Bästa läpprodukten jag någonsin använt! Lättapplicerad, dryg, doftar gott, återfuktar och gör läpparna härligt plumpade. En applicering på morgonen och jag behöver inte fylla på igen förrän på eftermiddagen. Ljuvlig!

0 0
Ida Verifierad kund 25/05/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

I början gillade jag den väldigt mycket! men efter ett par dagars användande märkte jag att läpparna blivit mycket torrare och fnasiga samt att oljan la sig som en hinna ovanpå läpparna istället. så tyvärr ingen hit för min läppar :(

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var olyckligt att du upplever att läpparna blir torrare av Hyaluronic Lip Oil. Detta är en vårdande läppolja som mjukgör och hjälper huden att lättare binda till sig av fukt med hjälp av hyaluronsyra. Att man upplever torrhet till en början kan bero på flera olika saker, tex att man tidigare använt en produkt med mycket mineraloljor som en tillfällig lösning mot torrheten eller att läpparna i grunden är mer fuktfattig och behöver ge hyaluronsyran mer tid att binda till fukt. Vi finns här för för att hjälpa dig så tveka aldrig att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Louise Verifierad kund 23/05/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Så underbar produkt, den klibbar inte, känns skön på läpparna och luktar så gott :) håller med Cathrine som skrivit tidigare, denna hade varit din att få i lite olika nyanser. Hade garanterat köpt även dem:)

0 0
Nina Verifierad kund 22/05/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar

Tyvärr så funkar inte läppoljan på mina läppar. Jag kände tvärtom att de torkade ut läpparna och jag får smörja mycket oftare än vanligt.

0 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att den inte kändes passande för dig. Önskar du guidning kring val av en annan typ av produkt till dina läppar är du alltid välkommen att kontakta oss så guidar vi dig. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Hyaluronic Lip Oil med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.