ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (9)
Michaela Verifierad kund 26/07/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ojämn hudton

Har alltid letat efter en quick fix när det gäller vardagsmakeup och nu känns det som att jag har hittat rätt produkt för det... säger bara wow!!! Efter dagkräm tar jag concealer för att tona ut huden där jag är lite rödflammig, på hakan, runt näsan, under ögonen samt mellan ögonen. Efter det tar jag den här magiska produkten på kindbenen, hakan, i pannan, på ögonlocken, näsryggen samt på läpparna. Den piggar upp, ger ett fantastiskt glow och man ser sminkad ut fast ändå inte. Kommer köpa om och om igen, å gud nåde om den försvinner från sortimentet.. ????

7 0
Anonym Verifierad kund 05/12/2019
Ålder: Vill inte ange Vilken är din hudtyp: Vet ej / Vill ej ange Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Riktigt Bra produkt! Ansiktet får lyster och det sitter så bra på huden. Konsistensen och hur den blir jämn på huden är amazing. Köpte produkten efter att ha läst alla positiva recensioner och det stämmer!

0 0
Erika Verifierad kund 27/10/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudtextur Acne

Den mest fantastiska produkten typ nånsin! Var bortrest o glömt sminket hemma, hade dock ett gäng prover med, bla denna. Inser att jag nog knappt behöver annat än denna i sminkväg, räddade upp hela helgen. Nu blir det köp av fullsize på direkten ????

0 0
Amanda Verifierad kund 17/10/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

ÄLSKAR denna highlighter. Jag blandar in den i min Klairs Illuminating Supple Blemish Cream som också finns att köpa här på Skincity, och det blir ett SÅ fint lyster av denna kombo. Passar dock endast de som är ganska ljusa i hyn.

0 0
Andie Verifierad kund 25/08/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Finnar & plitor Blankhet

Ja, ja, ja..... började med ett prov och blev direkt ett köp. Superfin glow! Använder olika. Både med min kräm och ibland lägger jag på extra som highlighter.

0 0
Maria Verifierad kund 22/08/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Ojämn hudton

Men hallå, hur perfekt glow fick jag inte av den här!!!! Wow. Det började med att jag fick den som ett prov i en beställning. Efter att ha testat den blev jag snabbt fast och beställde en full-size. Den är otroligt dryg också, ytterligare ett plus. Jag använder den uppe på kindbenen, under ögonbrynen, på näsryggen och en liten dutt ovanför amorbågen. Snabbt och lätt och du har ett glow som sitter hela dagen. Jag har tom fått en komplimang av ett okänt apoteksbiträde som blev så exalterad att hon gick in på arbetsdatorn och beställde en på direkten. Det kallar jag respons! Kan varmt rekommendera denna som ni förstår :)

2 0
Anna Verifierad kund 20/08/2019

Rödhårig, mkt ljus hy. Fin konsistens, men tyvärr mörkare än vad jag trodde. Blir inte en highlighter på mig, utan lägger sig som en mörk hinna. Väldigt synd.

1 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Det är en highligter som är varm och bronzig i sin ton. Det är väldigt dryg, så det behövs endast lite lite för att använda den som en highligter på de högsta punkterna i ansiktet. Ett anat alternativ, är att blanda ut den med din primer eller flytande foundation för en fin glow i hela ansiktet. Kontakta oss på kundrelationer om du har vidare funderingar. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Jas Verifierad kund 10/08/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar

Bästa bästa bästa highlitern jag någonsin testat! Man ser så himla fräsch ut när man lägger den på kindbenen. Köp! Minus för pumpen- tycker man får ut för mycket varje gång man pumpar vilket gör att mycket av produkten går till spillo... eller så har jag fått ett måndagsexemplar?

1 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad kul att du också har Hyaluronic Light-diffusing Highlighter som din favorit! Tack för din feedback angående förpackningen. Ett tips för att få ut en mindre mängd produkt är att endast trycka lätt på pumpen, på så sätt får du mindre mängd produkt. Har du några fler funderingar är du varmt välkommen kontakta oss via mail, chatt eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Emma Verifierad kund 18/07/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ojämn hudton

Fantastisk!!!! Den har puttat ner PTR 24K kräm från 1:a platsen. Så fin nu på sommaren när man är lite solbränd. Använder den varje dag, både som highlighter och blandar ut med färgad dagkräm. Mycket dryg!! Lite mer bronzig i nyansen än PTR som är mer guldig. Den här kommer jag köpa igen o igen...

5 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Hyaluronic Light-diffusing Highlighter med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.