ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Michaela Verifierad kund 26/07/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ojämn hudton

Har alltid letat efter en quick fix när det gäller vardagsmakeup och nu känns det som att jag har hittat rätt produkt för det... säger bara wow!!! Efter dagkräm tar jag concealer för att tona ut huden där jag är lite rödflammig, på hakan, runt näsan, under ögonen samt mellan ögonen. Efter det tar jag den här magiska produkten på kindbenen, hakan, i pannan, på ögonlocken, näsryggen samt på läpparna. Den piggar upp, ger ett fantastiskt glow och man ser sminkad ut fast ändå inte. Kommer köpa om och om igen, å gud nåde om den försvinner från sortimentet.. ????

4 0
Emma Verifierad kund 18/07/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ojämn hudton

Fantastisk!!!! Den har puttat ner PTR 24K kräm från 1:a platsen. Så fin nu på sommaren när man är lite solbränd. Använder den varje dag, både som highlighter och blandar ut med färgad dagkräm. Mycket dryg!! Lite mer bronzig i nyansen än PTR som är mer guldig. Den här kommer jag köpa igen o igen...

4 0
Jas Verifierad kund 10/08/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar

Bästa bästa bästa highlitern jag någonsin testat! Man ser så himla fräsch ut när man lägger den på kindbenen. Köp! Minus för pumpen- tycker man får ut för mycket varje gång man pumpar vilket gör att mycket av produkten går till spillo... eller så har jag fått ett måndagsexemplar?

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad kul att du också har Hyaluronic Light-diffusing Highlighter som din favorit! Tack för din feedback angående förpackningen. Ett tips för att få ut en mindre mängd produkt är att endast trycka lätt på pumpen, på så sätt får du mindre mängd produkt. Har du några fler funderingar är du varmt välkommen kontakta oss via mail, chatt eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Hyaluronic Light-diffusing Highlighter med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.