ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (8)
Jenny Verifierad kund 18/06/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton

Äntligen har jag hittat ett puder som passar min torra hy! :) Har provat många med stramande nästan svidande känsla som följd, men detta ger inga reaktioner alls. Sveper supertunnt över min cc med en fanbrush för att sätta make upen och det håller hela dagen. Ingen klassiskt pudrig yta, utan en silkesfinishsom jämnar ut hudtonen och råkar du ha några porer trollas de bort med :) Rekommenderar alla att slänga de gamla vanliga tråkiga pudren och prova detta :)

5 0
Anonym Verifierad kund 26/06/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Blankhet

Det finns inget annat puder som håller min hy matt och fin så länge som detta. Intressant att se att det funkar bra för personer med torr hy för jag har nämligen mycket oljig hy och har tidigare varit tvungen att återapplicera puder flera ggr om dagen, men inte med detta!

0 0
alexandra Verifierad kund 15/04/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

jag hade stora förhoppningar på denna, men är besviken. jag blir så himla torr av detta puder. jag känner hur huden verkligen stramar under dagen när jag har detta. känner inte alls så när jag kör mitt ''vanliga'' puder från mac. köpte det för cirka ett år sedan och har använt det typ tre ggr..

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Detta puder använder man på ett lite annat sätt än ett vanligt klassiskt puder. När det kommer till Hyaluronic Hydra Powder behöver du tänka less is more. Man behöver väldigt lite av detta puder för att uppnå det bästa resultatet. Använd med fördel en stor fluffig borste eller en fjäderborste vid appliceringar av detta puder. Tveka inte att kontakta oss om du önskar vidare rådgivning, du når oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Catrin Verifierad kund 20/11/2018
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Inte alls nöjd med detta puder då det gör att man på bilder ser ut som ett spöke även om man bara tar tunt tunt lager för o sätta sminkningen.. så ledsen jag la pengar på detta

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att höra att du känner dig missnöjd med denna produkt. När du applicerar detta puder behövs endast en väldigt liten mängd. Appliceras en för stor mängd av pudret kan det upplevas som att man kan bli något vit. Jag skulle rekommendera att du använder en fan brush vid applicering och sveper över huden en gång per område. Önskar du ytterligare tips är du varmt välkommen att konsultera med oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Malin Verifierad kund 22/09/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer

Jättebra innehåll. Lägger sig fint på huden och rättar nästan till små skavanker. Men formulan under all kritik!! Pudret är överallt när det inte finns ett lock som kan justera mängden!

1 0
Svar från

Elin P Skin therapist

Tack för din recension! Vad roligt att du gillar denna produkt och dess effekt. Ett tips är att låta plastförseglingen över de små hålen vara kvar, och göra små hål i den för att undvika att för mycket produkt kommer ut eller går till spillo. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Ingrid Verifierad kund 10/09/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Älskar denna! Ger en snygg finish på slutet. Kan inte tänka mig en make utan denna produkt!

0 0
Ulrika Verifierad kund 04/05/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ålderstecken Blankhet

Ytterst lite räcker och blir hur fint och naturligt som helst. Jag är jättenöjd.

3 0
FANNY Verifierad kund 07/03/2018

Jag använder den inte i hela ansiktet då jag upplever att den lägger sig i mina porer så att de syns tydligare. Däremot funkar den toppen under ögonen för att hålla mascara och eyeliner på plats! Har sett på bilder att den tyvärr ger ganska mycket flashback.

2 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Hyaluronic Hydra-Powder med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.