ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Lina Verifierad kund 03/07/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor Blankhet

Gloss pot ger den där fräscha lite glansiga effekten. Inget glitter och inget shimmer, bara en toutch av vått och glansigt. Den ser helt fantastisk ut på kindbenen, läpparna och ögonlocken. Jag har använt den både under och över smink, ensam och blandat med annat. Vill man ha en lite mer ''partyeffekt'' funkar den jättebra att blanda med både flytande- och puderhighlighter, samt med ögonskugga och läpprodukter. Min favorit för läpparna är Gloss pot med en droppe clarins water lip stain - så otroligt snyggt, men ändå naturligt. Gloss pot känns en aning klibbig på huden, men inte på ett obehagligt sätt, utan snarare väldigt väldigt återfuktande. Sitter hela dagen också. Jag vill smeta in hela mig och vara en glowig gudinna hela sommaren!

13 0
Elin Verifierad kund 29/04/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Älskar den här lilla rackaren! Kör själv en ganska ''osminkad'' make-up till vardags med lätt foundation och cremerouge och denna gloss ger ansiktet precis det där lilla extra man vill ha. Tänk ''morgondagg''. Duttar den högst upp på kindbenen och över amorbågen och det ser fräscht och naturligt ut samt håller länge.

1 0
Louise Verifierad kund 04/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Är tyvärr beredd att kasta den här i sopen. Har gett den många chanser men den lägger sig som en hinna på huden. Lite som om du målat dig med vax-färg (den feelingen) . Har provat minimalt lite och mer. Vet inte vad jag gör fel men den med bronzer i är mycket bättre men denna.. Nej, den gick bort för mig. Tråkigt nog.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Hyaluronic Gloss Pot är en genomskinlig highlighter och perfekt för dem som är ute efter en ett resultat som efterliknar "glass skin", ett mer ?daggigt och återfuktat resultat på huden. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Hyaluronic Gloss Pot med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.