ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (1)
Lina Verifierad kund 03/07/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor Blankhet

Gloss pot ger den där fräscha lite glansiga effekten. Inget glitter och inget shimmer, bara en toutch av vått och glansigt. Den ser helt fantastisk ut på kindbenen, läpparna och ögonlocken. Jag har använt den både under och över smink, ensam och blandat med annat. Vill man ha en lite mer ''partyeffekt'' funkar den jättebra att blanda med både flytande- och puderhighlighter, samt med ögonskugga och läpprodukter. Min favorit för läpparna är Gloss pot med en droppe clarins water lip stain - så otroligt snyggt, men ändå naturligt. Gloss pot känns en aning klibbig på huden, men inte på ett obehagligt sätt, utan snarare väldigt väldigt återfuktande. Sitter hela dagen också. Jag vill smeta in hela mig och vara en glowig gudinna hela sommaren!

11 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Hyaluronic Gloss Pot med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.