ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (9)
Elinor Verifierad kund 10/10/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton Ojämn hudtextur

Var orolig för att den nya versionen inte skulle vara lika bra som förra. Bästa tonern någonsin! Passar min yttorra hud perfekt sommar som vinter och den här har nu varit min absoluta favorit bland alla toner jag testat i flera år. Magiskt!

8 0
Matilda Verifierad kund 26/06/2020

Härlig toner som ger massor av fukt och har en skön konsistens. Som andra också har skrivit, så är denna väldigt lik tonern från Klairs. Jag hade bara önskat att den var oparfymerad.

0 0
Johanna Verifierad kund 24/06/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Så glad att jag gick tillbaka till denna efter några sidospår med andra varianter. Väldigt lik Klairs, men jag tycker att denna är bättre! För dig som testade den förut upplever jag att den är lika fyllig, men med en tydligare parfymdoft. Jag tror att den nya formulan verkligen är mer återfuktande!

0 0
Hale Verifierad kund 18/05/2020

Jag köpte denna i veckan och kan tycka att den är lite ''tjock'' men inte på ett dåligt sätt. Men jag undrar om man måste ha ett serum efter denna toner? Eller om det går bra att gå direkt till en dagkräm?

0 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Hyal Reyouth Toner är en gel-toner som innehåller fler typer av hyaluronsyra för att verka mer återfuktande och hjälper huden att bättre binda fukt. Applicera efter rengöring genom att pressa produkten med handflatorna över ansiktet. Följ gärna upp med ett serum, ett serum används med fördel och avsluta med fuktcreme. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Maria Verifierad kund 09/03/2020

Kan vara det bästa jag nånsin testat för min hud. Hade extremt torra ställen i ansiktet som resulterade i bl.a utslag och klåda. Har nyligen lärt mig om hyaluronsyra och tänkte jag skulle testa nåt. Denna är magisk. Har aldrig varit så fin i hyn. Äntligen kan min hy ta åt sig av crèmer och serum, denna gör skillnaden.

0 0
Helen Verifierad kund 30/11/2019
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud

Ny formula betyder inte alltid bättre ... Vilken besvikelse att formulan har ändrats! Har använt den föregående varianten från LGH och den var helt underbar på huden och med en mild doft. Så synd att de har lagt i en parfym som inte passar produkten och ändrat innehållet ... gillar inte alls den här varianten, varken när det gäller hur innehållet verkar på huden eller doften.

5 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var olyckligt att du inte trivdes med denna toner. Skillnaden på denna uppdaterade toner är att den innehåller fler typer av hyaluronsyra för att verka mer återfuktande och hjälper huden att bättre binda fukt, perfekt till en hud som är yttorr och fuktfattig. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Camilla Verifierad kund 04/11/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudtextur

Väldigt bra och återfuktande toner. Nästan i klass med Klaris. Men tror nästan den vinner med tanke på priset. Oavsett en riktigt bra och återfuktande toner! Mildare och bättre doft än klaris och betydligt bättre konsistens. 9/10.

4 0
Camilla Verifierad kund 04/11/2019

Tycker verkligen om denna toner. Använder den utan pads eftersom den är i gelform. Det gör den väldigt dryg. Jag funderade länge på hur jag skulle tillsätta hyraluronsyra i min hudvård då jag redan hade många serum. Detta blev en väldigt bra lösning. Torkar fort på huden utan att bli klistrig. Lämnar ingen hinna efter sig, smular inte och återfuktar ordentligt. Känns som ett glas vatten för huden. Är även nyfiken på att prova deras ampule i samma serie men har dom sagt redan en massa serum och föredrar antagligen detta :)

3 0
Johanna Verifierad kund 21/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudton

Den överlägset bästa tonern jag testat. Gör underverk för hyn och kommer aldrig byta ut den!!

7 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Hyal Reyouth Toner med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.