ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (4)
Elinor Verifierad kund 10/10/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton Ojämn hudtextur

Var orolig för att den nya versionen inte skulle vara lika bra som förra. Bästa tonern någonsin! Passar min yttorra hud perfekt sommar som vinter och den här har nu varit min absoluta favorit bland alla toner jag testat i flera år. Magiskt!

5 0
Johanna Verifierad kund 21/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudton

Den överlägset bästa tonern jag testat. Gör underverk för hyn och kommer aldrig byta ut den!!

5 0
Camilla Verifierad kund 04/11/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudtextur

Väldigt bra och återfuktande toner. Nästan i klass med Klaris. Men tror nästan den vinner med tanke på priset. Oavsett en riktigt bra och återfuktande toner! Mildare och bättre doft än klaris och betydligt bättre konsistens. 9/10.

3 0
Camilla Verifierad kund 04/11/2019

Tycker verkligen om denna toner. Använder den utan pads eftersom den är i gelform. Det gör den väldigt dryg. Jag funderade länge på hur jag skulle tillsätta hyraluronsyra i min hudvård då jag redan hade många serum. Detta blev en väldigt bra lösning. Torkar fort på huden utan att bli klistrig. Lämnar ingen hinna efter sig, smular inte och återfuktar ordentligt. Känns som ett glas vatten för huden. Är även nyfiken på att prova deras ampule i samma serie men har dom sagt redan en massa serum och föredrar antagligen detta :)

2 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Hyal Reyouth Toner med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.