ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (7)
Anonym Verifierad kund 04/10/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Finnar & plitor Acne

Den funkar. Blir återfuktad. Har inte helt blivit kär i denna nattkräm än. Kanske tar ett tag. Kommer inte köpa igen som det ser ut nu men alltid kul att testa! Man får mycket för pengarna tycker jag iallafall

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Detta är en närande och intensivt återfuktande creme som stärker hudens barriär och motverkar fuktförlust. Tråkigt att den inte uppfyllt dina förväntningar fullt ut. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Eva Aronsson Verifierad kund 13/06/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ålderstecken Finnar & plitor

Gillade inte denna. Blev rekommenderad att köpa denna via chatten. Kändes fet och svår att smörja in. Fick reaktion efter bara någon dag, plitor på flera ställen.

0 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att din hud reagerat på denna produkt. Det låter som att det är någon ingrediens som din hud inte trivs med. Kontakta gärna oss på info@skincity.se så ser vi över din reaktion och guidar dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

... Verifierad kund 16/03/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Funkar inte för min känslig hy.Fick konstig reaktion efter några dagar av användning. Hy blev även mer torr och irriterad tyvärr. Men för min man (45 år) med fet hy funkar perfekt.

0 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Beklagar verkligen det, det var verkligen tråkigt att höra att din hud har reagerat negativt. Det är en djupt återfuktande nattcreme som stärker hudens fuktbarriär. Du kan behöva en en creme som fokuserar mer på att lugna känsligheten i huden. Varje hud är unik och kan reagera olika på olika typer av ingredienser. Du får gärna kontakta oss på info@skincity.se så hjälper vi dig vidare. Hälsningar,Kundrelationer/skincity.

A-C Verifierad kund 11/02/2020

Underbar nattkräm! Har väldigt torr hur, Rosacea och nu lite rynkor oxå.. Denna funkar jättebra och använder tillsammans med serumet Barrier Building Second concetrate, underbar kombo som gör underverk.

0 0
Sofia Verifierad kund 13/01/2020

Denna funkar fint att antingen använda i hela ansiktet över natten när det stramar, eller att använda på torra zoner samt vid ''kis-rynkorna'' under ögonen för att återfukta dem. Funderar på om den och propolis-ampullen från dr. Ceuracle är en bra kombo? Vad kan annars vara en superkombo under denna nattkräm? :)

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Vad roligt att höra att du trivs med denna creme. Absolut går det fint att använda Royal Vita Propolis 33 Ampoule under eller ett annat passande serum beroende på hudens behov. Tveka inte att kontakta oss via chatt, mail eller telefon så guidar vi dig gärna vidare kring val av produkter som optimera dina resultat. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Hanna Verifierad kund 12/01/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken

Mycket skön att ha på huden. Dock verkar min gud reagera negativt mot denna med att blossa upp med blommor och lite svidande känsla, känns som huden blivit bubblig. Vad kan jag ha reagerat på..

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att höra att din hud har reagerat negativ. Då varje hud är unik och kan reagera olika på olika typer av ingredienser är det svårt att svara på exakt vd din hud inte trivs med. Du får gärna kontakta oss på info@skincity.se så hjälper vi dig vidare. Hälsningar,Kundrelationer/skincity.

E Verifierad kund 26/11/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor

Älskar denna! Återfuktar och är verkligen tjock och bra på vintern på kvällen. Lite kladdig på kudden så trixet är att inte ta för mycket, den är dryg. Stor förpackning, räcker länge. Stor favorit!

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Hyal Reyouth Night Cream med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.