ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (7)
Annette Verifierad kund 17/09/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudton Ålderstecken Finnar & plitor Acne

Skön att använda, men använt i 2 månader nu ihop med foamer och mask 15, aldrig haft så mycket finnar. Fått finnar där jag aldrig haft några, och stora, ömmande.

2 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad kul att denna creme känns bra att använda. Hyal Ceutic är en fuktgivande och lugnande produkt så denna ensamt ska inte orsaka finnar och plitor men ihop med Foamer 15 och mask 15 så ingår denna creme i en aktiv hudvårdsrutin. Det som kan hända när man byter till en aktiv hudvårdsrutin är att en utrensningsprocess startar. Produkterna går ner på djupet och tvingar upp orenheterna till ytan, vilket gör att man kan uppleva en försämring i huden. Denna utrensningsprocess brukar gå över efter ett par veckor. Det tar ca 2-8 veckor för huden att vänja sig vid nya produkter. Återkom gärna till oss via mail, info@skincity.se så guidar vi dig vidare med din hudvård. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Linda Verifierad kund 28/02/2020

Är tyvärr väldigt missnöjd med denna ansiktskräm. Fick den rekommenderad i mitt hudvårdstest för att få bukt med hyperpigmenteringar och torr hud. För mig återfuktar den verkligen inget alls och lägger sig endast som en blank hinna ovanpå huden. Huden blir inte Det minsta återfuktad utan den stramar och känns väldigt torr även efter användning. Jag får komplettera med en annan mattande kräm efteråt för att dämpa blankheten av denna, om jag ska va bland folk. Måste även smörja in ansiktet med olja innan applikation för att huden inte ska kännas supertorr. Smörjde nyss in mitt ansikte och fick 10 min senare badda med papper för att få bort en blank yta. Verkligen bortkastade pengar för min del. Den passade inte alls min yttorra hud. Jag önskar verkligen man kunde få köpa en liten testförpackning av de rekommenderade produkterna innan man gör ett dyrt köp på flera tusenlappar på produkter som bara försvårar ens hudvårdsrutin.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Hyal Ceutic är en produkt som kan användas på olika sätt beroende på hudnes behov. Har men en hud som går mer åt det feta hållet kan denna användas som ensam creme men har man en torrare hy används den med fördel som ett fuktserum under din dag-/nattcreme, vilket jag tror att du kommer gynnas mer av att göra. Du får gärna kontakta oss på info@skincity.se så ser vi gärna över den rekommendation du har fått och guidar dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Linda Karlsson Verifierad kund 19/01/2020

Lätt & skön! Pumpflaska är ett plus! Väldigt dryg! Älskar!!

0 0
Jenny Verifierad kund 15/01/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Finnar & plitor

Väldigt skön och lätt fuktgivande creme. Har gjort under för mig i perioder av torr hy (läs höst/vinter). Blir extra bra när jag lägger till ett fuktgivande serum innan för maximal fukt. Enda minus är priset och att den inte är superdryg.

0 0
Emma Verifierad kund 11/06/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Finnar & plitor

Har länge velat om och när jag skulle testa denna! Dock vart det inte alls som förhoppningarna, kan inte använda den tillsamman med verkan deras spf50 eller med en tunnare kräm och foundation strax efter (väntade ändå 5–10min) men ändå skar sig allt och jag hade i princip tjänat på att skölja av ansiktet och börja om. :( allt bara ''lossande från huden'' och jag fick borsta bort allt...

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen olyckligt att höra att du inte upplever att denna creme smälter in fint i huden och ger en rullande effekt. Det finns olika anledningar till varför en creme kan rulla på huden tex att man applicerar för stor mängd eller så kan även produkten man har under sin creme ge den rullande effekten. Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon så guidar vi dig gärna vidare så du får bäst effekt av Hyal Ceutic. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Maria Verifierad kund 11/05/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken Finnar & plitor

Skön och go creme som känns återfuktande och mjuk. Upplever huden som fräsch men en fin lyster. Är lätt men lämnar en behagfull ''hinna'' på huden. Kommer köpa igen.

1 0
Johanna Verifierad kund 06/01/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Ålderstecken Blankhet

Skön kräm som snabbt absorberas av huden. Jag har ibland lätt att reagera på nya produkter, men denna har aldrig gett några reaktioner eller finnar. Under vinterhalvåret tycker jag att det behövs ett fuktgivande serum under för att huden inte ska bli torr.

1 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Hyal Ceutic med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.