ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (20)
Mirjam Verifierad kund 06/04/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Ger mycket fukt och sitter bra om man applicerar efter toner. Justerade masken lite för att även täcka läpparna. Det var det bästa jag kunde göra för mina torra läppar. Gjorde så stor skillnad! Resultatet blev superlena och släta läppar med långvarig effekt. Rekommenderas.

9 0
Kristin Verifierad kund 07/04/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Ålderstecken Blankhet

För mig är masken för liten i storlek. Det fattas ungefär fyra centimeter på sidorna, masken för näsan är för kort och hålen för lgon och mun för små. Man bör ha ett litet dollface för att den ska passa. Den är tvådelad gör att sitta bra, men den undre delen vill glida ned till en början, innan huden börjat ta till sig av produkten. Dock är den härligt återfuktande så jag har ändå köpt den flera gånger.

0 0
N Verifierad kund 27/03/2020

Den här är underbar! En massa essence inuti som räcker både till hals och dekolletage. Masken sitter bra och glider inte ner som vissa har en tendens att göra och jag blir superåterfuktad. Det viktigaste för mig är att den inte gav mig finnar eller irriterade min hud vilket är jätte lätt hänt då jag har väldigt känslig hud. Tvärtom så var den finne jag hade borta dagen efter, vet inte om det är pga denna men bra är den och jag kommer absolut att fortsätta använda den.

0 0
Nathalie Verifierad kund 18/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Första gången jag testar denna. Den är 2-delad och riktigt pillig att få på plats. Den sitter inte så värst bra heller, den nedre delen halkar ner flera gånger. Kanske att det fungerar bättre om man ligger stilla under tiden.

1 0
Deniz Verifierad kund 09/11/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Pormaskar

Mycket bra mask. En av mina favoriter.

2 0
tilda Verifierad kund 01/10/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor Blankhet

Gillade ingredienserna. Men passformen och hur den satt + att den gick sönder på 4 ställen var ett stort -....

2 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var olyckligt att du inte upplevde att passformen kändes bra för dig och att masken gått sönder. Givetvis ska den inte gå sönder vid användning så kontakta gärna oss på info@skincity.se så ser vi över detta. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

Lotta Verifierad kund 18/05/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ålderstecken

Supermask, har alltid sparat all essens som blir kvar i förpackningen efter användning utav själva masken. Brukar tejpa el häfta ihop förpackningen med den överblivna essensen o lägga i kylskåpet o använder de som är kvar dagen efter o klappar in i huden. Men nu har jag upptäckt ''The facial pad'' o lägger ner 2?4 st pads i o använder de som en sheetmask igen, men då till under ögonen, panna o haka. Helt super att då kunna återanvända den överklivande essensen i alla sheetmaskerna?

6 0
Samantha Verifierad kund 02/05/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Känslig hud Acne

Enda som funkar på min känsliga hud av alla Sheet mask. Återfuktar jätte bra

2 0
Jenny Verifierad kund 27/04/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ålderstecken

Bästa masken någonsin. Huden blir så återfuktad att det håller i flera dagar. Aldrig testat någon bättre.

2 0
Lina Verifierad kund 18/02/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Denna sheetmask tycker jag är jättebra!Rejält återfuktad efteråt och mycket produkt som går att klappa och massera in i huden efter att du tagit bort masken.

2 0
Caroline Verifierad kund 30/01/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudtextur

Jag har väldigt torr och stram hy som till och med flagnar, men som under dagen blir extremt oljig i hela ansiktet, så pass att allt smink rinner av trots att jag har både long wearing foundation och setting powder. Så jag har väldigt svårt att hitta en tillräckligt återfuktande rutin som inte gör mig oljigare. Denna gillar jag verkligen! Väldigt lugnande och återfuktande och sådär skönt kladdig efteråt. Jag använder denna med klairs vitamin e mask som nattkräm. Magi!

3 0
Amanda Verifierad kund 25/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Den här masken gillade jag faktiskt inte alls om jag ska vara ärlig. Obehaglig gelékonsistens på själva masken, och serumet gjorde mig alldeles klibbig efteråt. Lite som när man spillt något med mycket socker i som sen drar åt sig flock och damm typ. Slutade faktiskt med att jag tvättade av den efteråt. Blev lite förvånad eftersom den fått så fina recensioner, men den var inget för mig iallafall. Jag klickade dock hem flera återfuktande sheetmasks utöver denna, så jag hittar säkert en annan favorit!

3 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad tråkigt att denna sheetmask inte kändes passande. Hours-Long Moisturizing Gauze Sheet Mask innehåller hela 30 g essens vilket gör att den har en mer rik konsistens än många andra liknande produkter. Ett tips är att massera in kvarvarande produkt efter att du tagit av sheetmasken, på så sätt absorberas all produkt lättare. Hoppas du finner en ny favorit bland dina sheetmasks. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Annie Verifierad kund 11/11/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Jag har provat en mängd olika ansiktsmasker och den här ligger högt på topplistan. Ger återfuktning som håller över tid. Använder den maxtid före nattkräm och vaknar med synbart plumpad hy dagen efter. Lite ''hal'' i konsistensen så räkna med att behöva ligga still under tiden den verkar ? Smörj in dekolletage och ovansida händer innan du kastar masken.

7 0
Simone Verifierad kund 07/09/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Den här sheet masken har den bästa passformen av alla sheets jag har testat, verkligen skön på ansiktet! Återfuktande, men lämnar en lite kladdig hinna på huden efteråt som hindrar från att göra den till en solklar favorit.

3 0
Jenny Verifierad kund 29/07/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton

Så härlig sheetmask! En av mina absoluta favoriter som efterlämnar en riktigt återfuktad plumpad hud som varar i flera dagar :)

4 0
Therése Verifierad kund 06/07/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ojämn hudtextur

Helt underbar mask för min torra och känsliga hy! Lät masken sitta på maxtiden, baddade in det som fanns kvar på ansiktet (den är rätt kladdig..) och fick en fantastisk lyster efteråt. Hoppas känslan håller i sig för jag bunkrade upp med fler masker direkt :D

5 0
Saga Verifierad kund 25/04/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudton Finnar & plitor Acne Blankhet

Helt fantastisk! Härlig både på och efteråt. Kommer köpas igen!

3 0
Karoline Verifierad kund 19/04/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

En av mina favoriter. Ger rikligt med fukt och verkar återfuktande samt lugnande. Lite pillig att få till första gången iom tvådelad och en lite svampig konsistens på arket, men när den väl sitter på plats är det inga problem. Masken är mättad på fukt, men inte drypande så att det ligger kvar i förpackningen. Lite kvar att smörja på halsen, men inte tillräckligt för att täcka dekolletaget. Inga plitor eller rodnader dagen efter, som andra masker kan ge (mig). Kommer köpas igen.

5 0
Frida Verifierad kund 31/03/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Ojämn hudtextur Blankhet

Jättehärlig mask! Huden känns verkligen mättad på fukt.

5 0
Malin Verifierad kund 30/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Ojämn hudton

Underbar mask! Den åker gärna runt lite i ansiktet då den är så ''oljig'' men spelar ingen roll då resultatet är en riktigt återfuktad och jämnare hud! Rekommenderas varmt

6 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Hours-long Moisturizing Gauze Sheet Mask med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.