ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Katarina Verifierad kund 28/10/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Har några av dessa borstar och tycker verkligen om borsthuvudet. Dessutom medföljer ett etui i plast som är praktiskt om en reser. Dock slits själv handtaget (som verkar vara i glas) väldigt lätt. Jag fick en highlight-borste i förra årets julkalender som jag började använda för 6-8 månader sedan. För cirka en månad sedan när jag tog upp borsten hade huvudet brutits av från själva handtaget (glaset?). Väldigt märkligt då den endast legat i min necessär. Jag tittade på mina andra borstar och en del andra är även ganska slitna precis vid fästet, av någon konstig anledning. Så, dessa har superbra borsthuvuden och själva borstfunktionen är toppen, dock är kvaliten i övrigt inte så bra. Om en inte bryr sig om det, så är det en superbra borste!

6 0
Malin Verifierad kund 05/07/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Har haft två av dessa borstar. Nu har båda gått av i skaftet, detta utan att jag använt någon av dem särskilt länge. Har andra borstar från samma märke som jag använder betydligt mer men dessa har det inte varit några problem med. Har såklart följt råd vid rengöring etc. Synd för annars är det en bra borste!

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att dina borstar har gått sönder. Kontakta gärna oss på info@skincity.se så ser vi över detta åt dig. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Highlighting Brush med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.