ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (8)
Johanna Verifierad kund 10/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Vet ej / Vill ej ange Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Världens bästa fotkräm. Har haft problem med spruckna hälar, torra förhårdnader och liktornar som plötligt försvann efter flera år? Köp! :)

5 0
Rickard Verifierad kund 14/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudtextur

Exuviance har den bästa fotkrämen ever. Trots att jag stör mig lite på att den innehåller mineraloljor. Bortsett från det är den oerhört effektiv. Smörj fötterna en eller två gånger om dagen, om det blir på kvällen ta gärna på tunna bomullsstrumpor över natten. AHA:n i krämen hjälper till att göra fötterna mjuka och förhårdnader försvinner successivt. Det kan ibland behövas ett liten omgång med fotfilen för att ta bort de värsta förhårdnaderna. Fila inte för ofta ( det kan på sikt leda till mer förhårdnader) utan bada gärna fotbad med mineralsalt så ofta som möjligt, och smörj därefter in krämen. Krämen har en diskret doft vilket är positivt. Rekommender den till alla som har minsta problem med förhårdnader på fötterna, både som behandlande men också som förebyggande. Och du - försök att smörja varje dag, resultat kräver kontinuitet är min erfarenhet.

1 0
Angela Verifierad kund 05/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

En helt magisk kräm! Huden känns mjukare efter bara en användning! Stort plus för att den inte känns lika kladdig som andra krämer jag har tidigare använt Scholls kräm för hälsprickor och känt att jag måste tvätta händerna efteråt, med denna kan jag smörja in överskottet i händerna utan att känna mig äcklig. Det behövs inte mycket åt gången så jag upplever den som relativt dryg.

1 0
Victoria Verifierad kund 21/11/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Har testat massor med fotcremer och denna är en av få som håller mina torra hälar mjuka och fina. Rekommenderar verkligen!!

0 0
Hanna Verifierad kund 19/04/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Den bästa fotkrämen på marknaden. Skön att smörja in och lämnar fötterna mjuka och återfuktade. Använder morgon och kväll på vintern och efter fotbad och fotfilande under sommarhalvåret.

1 0
Helena Verifierad kund 07/08/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Fantastisk fotkräm. Den KÄNNS inte så återfuktande när jag smörjer med den - förmodligen för att den är hyfsat kladdfri - men mina fötter har aldrig varit så fina!

2 0
Annie Verifierad kund 31/05/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Riktigt bra fotkräm! Fungerar verkligen mot spruckna hälar, torra fötter och ger till och med lite lyster. Gillar att smörja ordentligt innan jag ska sova, vaknar sedan på morgonen med bebisfötter!

2 0
Sandra Verifierad kund 16/03/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Den här krämen är det enda som på riktigt rår på mina torra och hårda hälar. Jag använder krämen varje kväll och mina fötter är, om inte silkesmjuka, åtminstone vad man kan kalla normalt mjuka. Rekommenderas starkt!

3 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Heel & Elbow Dry Skin Repair med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.