ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (1)
Kristin Verifierad kund 02/08/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Blankhet

Denna utredande balsamspray gör jobbet, men för mig som har tjockt,slingat, självlockigt/vågigt, torrt och trassligt hår, krävs väldigt mycket av produkten. (Då har jag ändå använt vanligt rinse-out balsam och/eller inpackning före). Så det är en väldigt lätt produkt. Hoppas det dyker upp en kraftigare balsamspray som blir lite drygare och effektivare för oss med trasselbarr! Denna är för övrigt superbra när man vill addera extra fukt dagen efter hårtvätt, när ens lockiga hår är lite frissigt.

0 0
Svar från

Lena Skin therapist

Hej Kristin, tack för din recension! Ett tips är att använda balsamsprayet i handukstorkat hår, detta gör att man möjligen upplever produkten lite drygare. Har du vidare funderingar, så är du välkommen att kontakta oss via mail, chatt eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Hair Detangler Energy med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.