ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Kristin Verifierad kund 13/02/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudtextur Ålderstecken Blankhet

Bästa duschcremen för både mig och maken! Superfräsch och ger superren känsla. Väldigt bra som schampo för obehandlat hår, hårbotten blir verkligen ren, mjuk och lugn. Har man som jag tjockt, långt , vågigt och slingat blont hår, behöver man dock mer utredande och vårdande produkter än MÅ?s (har även testat deras olika balsam) för att inte håret ska trassla ihop och bli torrt. Denna produkt är även superbra för att rengöra sminkborstar med. Schamponerar borstarna flera gånger. De blir helt rena utan att bli spröda.

1 0
Ellen Verifierad kund 03/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Bästa schampot! Har testat allt från drugstore-schampo till salongs-schampo men detta är nog det bästa jag testat. Rengör håret ordentligt utan att torka ut! Jag har väldigt långt tjockt hår med fin textur och detta gör att det känns friskt och fylligt! Viktigaste är bara att man gör exakt så som det står, fuska inte för då får man inte det önskade resultatet!

0 0
malin nilsson Verifierad kund 21/08/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Vet ej / Vill ej ange Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Både jag och kille. Använder denna produkt vilken jag tycker är ett stort + !! Rengör effektivt och har en härlig doft. Känns bra för hud och hår. Mild men effektiv. Använder två ggr på rad dör riktigt rent hår. Toppenprodukt!

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Hair & Body Shampoo Energy med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.