ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (8)
Åsa Verifierad kund 23/06/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ålderstecken

Älskar deras produkter och ser en klar skillnad, huden blir spänstigare och mer motståndskraftig, kombinationen HA intensifier Corrective serum och CE Ferulic lyfter huden !!

8 0
Lotta Verifierad kund 03/04/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Ålderstecken Finnar & plitor

Helt underbart märke och ger fin spänst. Använder lager på lager av serum men detta blir slutserumet. Kombinerar med exuviance serum o produkter. Men undrar lite att de tunnaste serumet ska vara underst närmast huden så jag startar med CE Ferulic, men blir villrådig när de kommer till kvällen och då ska Resveratrol B E vara närmast huden. Och H.A Intensifier ska vara slutserumet ovanför retinol.. hur ska de vara egentligen?

8 0
Filippa Verifierad kund 30/07/2019

Jag undrar när i min dagliga rutin som jag ska klämma in denna produkt? Jag brukar rengöra ansiktet, sedan ta ansiktsvatten och efter det ''General facial creme'' På kvällen är det istället nattcreme efter ansiktsvatten. När passar det att applicera H.A. intensifier?

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Om du endast har H.A. intensifier som serum i din rutin applicerar du den efter rengöring och ansiktsvatten samt innan din ansiktscreme. Har du flera olika serum i din rutin får du gärna kontakta oss via mail, chatt eller telefon med de serum du har så se vi över dem och hjälper dig med hur du bäst kombinerar dem. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Eva-Marie Senning Verifierad kund 14/06/2019
Ålder: 60+ Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet

Detta serum är min nya favorit. Huden känns efter en kort tids användning mjuk och slät. Lite väl dyr men bra.

0 0
Daniella Verifierad kund 20/10/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Finnar & plitor

Bästa fultserumet jag testat! Till en början var jag skeptisk pga alkoholen, men jag är glad att skincity lyckades övertyga mig. Man märker inte skillnade vid applicering, utan när man vaknar upp på morgonen. Huden blir plumpad och ser otroligt slät ut. Serumet går in i huden jätte fort och trots att jag har 3 olika serum från skinceuticals så känns det aldrig klibbigt eller kladdigt utan alla produkter går snabbt ner i huden.

5 0
Linnea Verifierad kund 18/04/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor Blankhet

Nöjd med detta serum då jag känt mig så torr.

1 0
Paulina Verifierad kund 27/03/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud

Fullkomligt magisk! Aldrig mer torr :)

4 0
Rebecca Verifierad kund 27/02/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud

Serumet är bra och känns och ser bra ut efter applicering. Hade önskat lite mer lyster. Det är inte min favorit men gör absolut jobbet.

5 0
Svar från

Administratör Skin therapist

Hej Emma, Tack för din recension! Vi instämmer verkligen med dig, det är en fantastisk produkt. H A Intensifier Corrective Serum´s främsta uppgift är att förbättrar hudens spänst och fyllighet genom att bl a tillsätta det kroppsegna ämnet hyalyronsyra. På sikt och efter en kontinuerlig användning så resulterar det i mer lyster, men för maximal lyster om det är det man önskar så bör man applicera C E Ferulic från samma märke varje morgon. Bästa hälsningar, Elin D

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela H.A. Intensifier med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.