ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (7)
Margareta Nyström Verifierad kund 29/07/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton

Underbar produkt - droppar i min dagcreme, får ett lätt och naturligt ''solkysst'' resultat. Lätt att dosera med pipett. Mycket nöjd och beställer nu ytterligare en flaska.

8 0
Ester Verifierad kund 08/06/2020

Älskar! Har tidigare använt JR Gradual Tan H2O Tan Mist och älskat den trots att jag upplevt att den blivit kladdig på huden. Testade istället dessa droppar och är såld. Blandar i min vanliga dag/natrcream och det ger så naturligt resultat att jag till och med lurade mig själv. Fin färg, inget kladd och ingen besvärande doft. Kommer att köpa igen!

0 0
Selma Verifierad kund 10/05/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Den enda BUS:en jag testat till ansiktet som inte får mig att bryta ut, rekommenderas!

0 0
Eva Verifierad kund 23/08/2019

Gillar produkten men inte förpackningen. Pipetten är gjord av tunt glas och min sprack så nu ligger det glas i flaskan.. bara att kassera :(

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad kul att du gillar H2O Tan Drops Face men så tråkigt med flaskan. Den ska självfallet inte spricka så. Kontakta oss via mail, chatt eller telefon så hjälper vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Vanessa Verifierad kund 19/07/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Finnar & plitor

Gillar verkligen denna! Skönt att slippa en extra kräm för BUS. Om jag vet att jag ska gå osminkad dagen efter brukar jag ta på denna på kvällen för att se lite fräschare ut.

0 0
Linda Verifierad kund 30/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar

Underbar produkt!! Ger jättefint resultat och perfekt att man kan blanda in den i vad man vill på kvällen och vakna fräsch! Ett måste i badrumsskåpet och överlägset bäst jämfört med Sleep Mask Tan, Express Mask Tan och Tan Misten. Ska ta slut på de för att enbart köra dessa droppar.

5 0
Therese Verifierad kund 07/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Helt okej produkt som ger snabbt med färg. Men tycker att färgen blir alldeles för orange och onaturlig därför dras betyget ner

3 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela H2O Tan Drops Face med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.