ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (7)
Linn Verifierad kund 19/04/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Inte så nöjd med denna, ångrar på köpet. Köpte den eftersom jag var så förnöjd med Tan Mist Face, men denna tyckte jag var svår att få jämn. Den torkar väldigt snabbt, så man får spraya ett lite område ad gången och smöra med handen innan det torkar och blir fult. Doftar också ganska mycket BUS av den. Tycker Clarins som man blandar i fuktighetscremen är bättre.

10 0
Mariana Verifierad kund 02/05/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Denna luktar SÅ illa, redan vid applicering. Sprayar med droppar så man blir blöt och måste smörja ut den. H2O Tan Mist gradual tan (iaf den lilla flaskan på 30ml) är mycket bättre, luktar godare och sprayar verkligen en MIST!

0 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Vad tråkigt att du inte känner dig nöjd. Genom den kemiska reaktion i huden som uppstår av den aktiva ingrediensen Dihydroxyacetone skapas en karaktäristisk doft som även kan skilja sig och upplevas olika. Vi guidar dig mer än gärna vidare, hör av dig på chatt, telefon eller mail. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Malin Verifierad kund 28/06/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Jag gillar denna! Sprayar 4-6 pump/kroppsdel (tex underben, dekolletage...) och smörjer snabbt in med en tanning mit. Kör 2-3 dagar i rad för tydlig färg. Fint glow och håller länge!

0 0
Lina Verifierad kund 31/12/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Vet ej / Vill ej ange Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Såååå missnöjd !brukar inte skriva recensioner men detta kan jag inte strunta i.! Har använt tant mist face och varit så nöjd men denna blev man helt glittrig av och luktar så sjukt illa. Aldrig mer bortkastade pengar !

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att H2O Illuminating Tan Mist inte känts bra för dig. Produkten innehåller glitter för att tillföra lyster och glöd till huden. Denna BUS har en grund av rosvatten som utgör doften i denna produkt. Vi finns tillgängliga för rådgivning via chatt, mail och telefon så tveka aldrig att kontakta oss om du önskar hjälp att hitta passande produkter. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Johanna Cromer Verifierad kund 06/08/2018

Denna gav ingen färg, knappt symbar glow och luktade riktigt illa. Tummen ner

2 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Detta är en produkt som ger en gradivs ton. Vid första appliceringen blir det en mild solkysst look. För att bygga upp nyansen rekommenderar vi att denna används flera dagar i följd till du uppnår den nyansen du önskar. Du får gärna återkomma till oss via chatt,mail eller telefon om du önskar tips på en produkt som ger en mer intensiv ton. Hälsningar,Kundrelationer/ Skincity

Gabriella Verifierad kund 27/07/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Håller med tidigare recensioner, levde inte alls upp till förväntningarna. Svår att applicera, blir ojämnt. Älskar dock Tan Mist Face:)

3 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var olyckligt att höra att denna produkt inte känns bra för dig. För att få ett jämt resultat med denna BUS är det bra att man sprayar produkten på ett område i taget och sedan smörjer ut produkter för att få den fördelad på hela kroppen. Glöm inte att tvätta händerna efter applicering. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Sophia Verifierad kund 03/06/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Den ser så enkel ut att applicera i James Reads instruktionsvideo eftersom produkten kommer ut ur flaskan som en jämn mist när man sprayar. När jag sprayar hemma kommer produkten ut som en loska och landar på en samlad punkt som man måste vara snabb med att stryka ut och sprida med händerna innan den torkar in i huden. Den torkar väldigt snabbt så tyvärr blir det lätt ganska ojämnt. Det kan hända att det är något fel på just min sprayflaska. Synd på en produkt som annars säkert skulle vara rätt bra!

6 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela H2O Illuminating Tan Mist med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.