ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (7)
My Verifierad kund 26/11/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Blankhet

Bästa exfolieringen ever! Har tipsat alla jag känner att köpa den. Doften är så där men den är verkligen len och snäll mot min känsliga hud samtidigt som den gör sitt jobb! Efteråt känns man verkligen ren och mjuk. Använder den varje dag efter min vanliga rengöring.

9 0
Kim Verifierad kund 23/02/2020
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Finnar & plitor

Köpte denna endast för att göra resor utomlands enklare. Faktiskt överraskad av hur mjölkig konsistensen av denna är. Ansiktets känns mjukt och fylligt, återfuktat, efter användning. Trodde det skulle kännas som om man gnugga ansiktet i sand men jag hade verkligen fel - kommer använda den även när jag inte är utomlands. Doften av grönt te är ett plus.

0 0
Maria Verifierad kund 20/10/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud

Denna är AMAZING!!!!!! Älskar den! Jag har känslig och reaktiv gud men kan använda denna utan några som helst problem. Känner mig ren och huden blir så jämn och len. Har testat massor av olika typer av peelingar, denna är den som fungerat absolut bäst för min hud!

3 0
Ann Verifierad kund 14/08/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudtextur

Har använt den här några gånger nu och tycker att den gör det som den utger sig för. Dock tycker jag inte om att det blir små, små korn. Har läst andra recensioner på nätet om att de också upplever att det blir korn efter att man blandat ut pulvret med vatten. Kanske är det så att jag inte fått till mängderna, pulver kontra vatten, ordentligt. Har provat hit och dit men får fortfarande korn. Är detta normalt/meningen? Vet ni på SkinCity? Oavsett så gör den sitt jobb och exfolierar huden på ett bra sätt. Hade bara önskat att det var en slät konsistens.

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad kul att du gillar Green Tea & Enzyme Powder Wash. Ta en liten mängd pulver i handflatan, addera lite vatten och arbeta upp till ett fint skum, då kommer alla korn att lösas upp helt. Vänligen kontakta oss på info@skincity.se om du har några andra funderingar kring produkten. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Lena Verifierad kund 01/08/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Denna produkt är fantastisk! Jag har känslig hy med rosacea, även om det är en snäll variant. Har aldrig hittat peeling som fungerar för mig tidigare, allt har gjort min hy röd, irriterad och ond. Tills nu! Denna peelar mjukt men med ett toppenresultat. Rekommenderar verkligen!

3 0
Charlotte Verifierad kund 09/01/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Jättebra produkt. Känns fräscht och rent efteråt och lätt ''peelande'' effekt som räcker för min ''fina'', känsliga hud med små porer. Känns som den kommer räcka länge också då jag inte använder den dagligen.

3 0
Terese Verifierad kund 10/04/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Blankhet

Jättehärlig rengöring som lämnar huden ren, mjuk och fräsch! Doftar gott, som te

8 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Green Tea and Enzyme powder wash med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.