ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Terese Verifierad kund 10/04/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Blankhet

Jättehärlig rengöring som lämnar huden ren, mjuk och fräsch! Doftar gott, som te

5 0
Charlotte Verifierad kund 09/01/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Jättebra produkt. Känns fräscht och rent efteråt och lätt ''peelande'' effekt som räcker för min ''fina'', känsliga hud med små porer. Känns som den kommer räcka länge också då jag inte använder den dagligen.

1 0
My Verifierad kund 26/11/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Blankhet

Bästa exfolieringen ever! Har tipsat alla jag känner att köpa den. Doften är så där men den är verkligen len och snäll mot min känsliga hud samtidigt som den gör sitt jobb! Efteråt känns man verkligen ren och mjuk. Använder den varje dag efter min vanliga rengöring.

4 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Green Tea and Enzyme powder wash med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.