ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Tilda Verifierad kund 25/04/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor Acne Blankhet

Skön essence med en ljuvlig, fräsch doft! Plumpar min hud och gör att serum och kräm sjunker in bättre i huden. Detta gör att jag inte behöver använda lika stor mängd av mina efterföljande produkter. Jag har en känslig hy med akne och yttorrhet, och denna produkt gör att min hud känns lugnare och mindre irriterad.

1 0
Ullis Verifierad kund 09/06/2019
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton Ålderstecken

Fräsch doft! Har dock testat andra essenser som passat mej betydligt bättre. Märker ingen större förbättring av denna . Inte så fuktgivande .

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad kul att du gillade den härliga doften, för maximalt med fukt till huden följ gärna upp med ett fuktserum likt Hyaluronic Acid Serum från de ekologiska märket The Organic Pharmacy . Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Green Apple Brightening Essence med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.