ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Emelie Verifierad kund 02/07/2019

Älskar den! Smörjer mig från tidig vår till sen höst och jag ser naturligt solfräsch ut! Som att jag tillbringat många fler dagar på stranden än vad jag gjort! Perfekt. Lätt att få jämn och nästan omöjlig att få ojämn med james reads handske! Toppen!

1 0
Erika Verifierad kund 07/06/2020

Blev rekommenderad denna i chatten, för att den ska vara lätt att använda.. Resultatet är fläckiga ben. Dvs mindre nöjd med resultatet...

0 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att Gradual Day Tan Body som vi tipsat om inte känts passande för dig. Ett tips är att exfoliera huden innan brun-utan-sol eftersom man då får bort de gamla hudcellerna och på så sätt förhindrar att man blir fläckig. Givetvis önskar vi att du ska känna dig nöjd med de tipsen vi ger dig så kontakta gärna oss på info@skincity.se så ser vi över detta. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Sofia Verifierad kund 26/04/2020
Ålder: <15 Vilken är din hudtyp: Normal Vet ej / Vill ej ange Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Den är absolut inte gradual! Den ger ordentligt med färg, luktar mycket bus, och blir randig som en zebra trots ordentlig peeling och återfuktning innan. Dessutom fungerar pumpen extremt dåligt och fastnar mellan varje pump. Riktigt besviken då jag blev rekommenderad denna av Skincity när jag ville ha en gradual tan för solkysst hy, utan bus-doft.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att Gradual Day Tan Body som vi tipsat om inte känts passande för dig. Givetvis önskar vi att du ska känna dig nöjd med de tipsen vi ger dig så kontakta gärna oss på info@skincity.se så ser vi över detta. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Gradual Day Tan Body med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.