ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (4)
Davida Verifierad kund 09/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Min favorit i badrumsskåpet!!! Den här är till kroppen, jag vet... men jag har den även i ansiktet!!! Den är mer koncentrerad o större flaska o kände att varför köpa den lilla flaskan när jag kan köpa den här o använda mindre produkt? Jag tar däremot bara kanske en, MAX två droppar o blandar med min nattkräm. Sen massa droppar för dekolletaget o ner på kroppen!!! Ser inte ut som BUS!!! Förstör inte min hy!!!!! Färgar inte av sig!!!!! Jag ser alltid otroligt fräsch ut bara!!!! Ni måste testa :) dock kan man bli nåååååågot torrare om man tar den ofta ansiktet. Sö inte för mkt o kanske varannan dag bara!

14 0
Marika Verifierad kund 25/05/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Har aldrig varit ett fan av vanlig BUS då det känns så omständigt och kladdigt, men med den här produkten så blir det både enkelt, kladdfritt och snyggt! Gillar den verkligen, och det blir mycket färg av denna om någon är osäker. 6 droppar räcker gott och väl till hela kroppen. Jag som har känslig hud med tendenser till en klåda kan använda den här utan några problem. Upplever inte heller att den täpper igen några porer eller så. Rekommenderas varmt!

0 0
Emelie Verifierad kund 29/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet

Min favorit-BUS för ansiktet. (Jag använder denna för ansiktet då det i princip är samma ingredienser som flaskan som är till för ansiktet, mer för pengarna med denna alltså) Den ger en jämn och naturlig färg, huden ser fräschare och friskare ut! Har aldrig upplevt att den gett mig dålig hy som vissa BUS-produkter kan göra. Rekommenderar starkt!

5 0
Frida Verifierad kund 20/05/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Magisk! Ser redan brunare ut efter endast 3 användningar, 4-6 droppar per ben.

6 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Golden Glow Booster Body med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.