ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (8)
Elinor Verifierad kund 30/06/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton

Är så nöjd med denna BB cream! Den täcker och jämnar ut sig över huden så fint. Använder primern Smooth affair och applicerar denna bb cream med en beautyblender och avslutar med pure pressed base pudret i samma serie. Nyckeln är att huden är ordentligt återfuktad innan jag börjar med dessa steg. Sminket har aldrig suttit så bra och sett så bra ut som nu! BB cream glow är verkligen koncentrerad och dryg produkt med riktigt bra egenskaper.

6 0
Amanda Verifierad kund 01/06/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Man får ett superfint & glowy resultat! Dock var den ljusaste färgen BB3 för varm och något för mörk för mig. Hade mina aningar innan men ville testa ändå. Jag är ljus i hyn och rödhårig. Jag kan blanda denna med min foundation från Exuviance i färgen Bisque för att behålla det skimriga från JI. Jag hoppas att skincity kommer att ta in BB1 färgen från Jane Iredale så att vi med ljus/väldigt ljus hy med kalla toner också kan använda oss av denna :)

0 0
Svar från

Madeleine Klingspor Skin therapist

Tack för din recension! Härligt att du upplever Glow Time BB Cream så fin och lystergivande på. Tråkigt att nyansen dock inte kändes helt passande för dig, precis som du gör kan man blanda ut produkten med en ljusare bas för att få rätt ton. Vi tar givetvis vidare ditt önskemål till leverantören om fler nyanser. Kontakta oss gärna via mail, telefon eller chatt om du önskar vidare guidning kring produkten eller andra passande baser med rätt nyans. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Sara Verifierad kund 01/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Jag är allergisk mot många ingredienser som finns i hudprodukter och får lätt eksem om min hud inte tål vad jag lagt på den. Denna BB kräm är fantastisk, jag har letat länge efter något som ger mig glow och illusionen av en frisk hud trots att jag lätt blir röd och svullen av olika produkter. Jag reagerar inte alls på denna, men den är även lätt, smidig att lägga på och blir inte kakig av den (jag är väldigt torr så jag ser alltid till att ha återfuktad hy innan denna tas fram). Den har ett högt pris men är dryg och funkar för oss med känslig hy, så den är värd priset enligt mig!

2 0
Sofia Verifierad kund 12/11/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Wow!! Vilken fantastisk produkt! Den glider på lätt, täcker bra och lämnar ett naturligt och fint resultat med lyster! Jag har typiskt skandinaviskt utseende, blond och ljus hy som lätt blir röd. Använder BB05 som är lite gulare i tonen men smälter perfekt in och neutraliserar min röda hy utan att se gul ut! Jag använder smooth affair primer under. Upplever inte produkten som seg utan den glider enkelt på.

1 0
Annika Verifierad kund 12/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Finnar & plitor Blankhet

Hade hoppats mycket på denna efter att ha läst bra recensioner överallt, men tyvärr är jag inte imponerad alls. Hade förväntat mig att den skulle vara lite rinnigare i konsistensen och mer lättarbetad. Den har ju hög täckningsgrad och tyvärr väldigt seg i konsistensen. Upplever att den blir svårapplicerad och de lägger sig som en ful hinna över ansiktet. Har provat den med primern ''Smooth affair'' under, applicerat med en fuktig beauty blender och även provat att blanda ut den med min hudkräm men har endå inte lyckats få till det. Upplevde även att mitt ansikte började kännas torrt under dagen och kliade/sved. Har normal hy, yttorr som lätt blir oljig i t-zonen. Tog färgen 06 och den är ljus och åt det gula hållet i undertonen.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för recension! Det var olyckligt att höra att denna inte känts bra för din hud. Glow Time BB Cream har en rik konsistens och det är viktigt att man har en väl återfuktad hud som grund för att den ska smälta in lättare i huden. Upplever du att huden är yttorr är det viktigt att du har ett bra återfuktande serum samt en creme anpassad för din hud. Denna BB Creme är även väldigt dryg och man behöver endast en lite mängd vid applicering. Återkoppla gärna till oss via chatt, mail eller telefon så hjälper vi dig vidare att uppnå dina önskade resultat. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Anna Verifierad kund 08/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Finnar & plitor

Super nöjd. Väldigt dryg och lägger sig bäst med en beautyblendet. Behövs ej mycket produkt. Tog för bb5 och den är lite gulare i tonen vilket passar mig perfekt .

1 0
Elin Verifierad kund 22/09/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ojämn hudton Inget av ovanstående / Vill ej ange

Älskar denna bb-creme! Täcker otroligt bra men ser ändå naturlig ut på huden. En favorit just nu :)

4 0
Emelie Åman Verifierad kund 21/04/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Hade höga förväntningar på denna. Men den lägger sig som en guldig kaka på min torra hud. Smälter inte in och blir fnasig och ojämn. Fungerar inte om man vill se naturligt glowig ut, men som täckande bas till en utekväll kan den fungera.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att denna produkt inte uppfyllde dina förväntningar. Denna BB creme är väldigt dryg och man behöver endast en liten mängd av produkten för att få en fin finnish. Jag kan varmt rekommendera att du applicera denna med en beauty blender eller en blending brush för lättare applicering av produkten. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Glow Time BB Cream med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.