ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (10)
Lisa Verifierad kund 17/05/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor

Hade mycket plitor och ojämnheter på kinderna, men efter att ha blivit rekommenderad den här och andra produkter från serien så har det helt försvunnit. När den första omgången tog slut testade jag Paula's Choice och den dåliga hyn kom tillbaka (trots invänjningsperiod). Gick då tillbaka till Medik8 och min hy blev så fin igen. Älskar Medik8!

8 0
Lotta Verifierad kund 26/05/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Grymt bra!! Älskar att den tar bort all smink direkt. Känner sig verkligen ''ren'' i ansiktet ???????? rekommenderas!!

0 0
Victoria Verifierad kund 14/04/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Härlig rengöring som verkligen gör rent! Använder den som andra rengöring. Blir inte för torr av den heller. Helt klart ny favorit.

0 0
Andie Verifierad kund 06/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Finnar & plitor

Bra produkt. Blir inte yttorr efteråt. Men verkligen INTE dryg. Hänger inte riktigt med när folk skriver att ''en pump'' räcker. Det rengör väl inte.....hmmmm.

4 0
Alicia Verifierad kund 08/10/2019

Väldigt skonsam mot huden. Jag har tidigare använt rengöringar från typ nivea och neutrogena ämnade för ''kombinations hud''. Dock har dessa gjort mig mer yttorr och oljig, vilket denna verkligeninte gör. Dyrt, men prisvärt.

0 0
Charlotte Verifierad kund 08/09/2019
Ålder: Vill inte ange Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Ojämn hudton Blankhet

Innan jag hittat den här produkten, upplevde jag ofta att rengöringsmousser rengjorde min hy halvdant och de lämnade hyn lite stram (trots min typiska t-zons hy). Denna är dock helt perfekt för mig rengör ordentligt (speciellt efter oljebaserad rengöring) och torkar inte ut. Doften är också en plus! Favorit-produkt från favorit-märke!

0 0
Linnéa Verifierad kund 20/07/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar

Wow! Använt i 3 dagar, morgon och kväll. Upplever att den är dryg, ett pumptryck räcker till ansikte och hals. Den luktar gott av rosmarin, men inte för intensivt. Den rengör ansiktet ordentligt utan att torka ut. Drar ihop porerna fint också. Ser fram emot fortsätt användning och resultat!

1 0
Hanna Verifierad kund 21/02/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Finnar & plitor

Är inte ett så stort fan av mousse-rengöringar men denna är bra! Produkten ''försvinner'' inte som jag tycker mousse annars kan göra. Doftar rosmarin vilket känns fräscht och ''rent''. Den rengör utan att torka ut och är grym efter en oljebaserad rengöring.

2 0
Jessica Verifierad kund 13/01/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ålderstecken

En av de drygaste produkter jag har använt!! Räcker läääänge. Milt löddrande skum som doftar gott

3 0
Erica Verifierad kund 16/03/2018

Har haft problem med mycket finnar ett längre tag. Men tack vare denna produkt, i kombination med andra produkter från Medik8, har mina finnar nästan försvunnit helt och hållet, får endast någon enstaka finne ibland. Har endast använd produkterna i ca 4v och ser redan stor skillnad. Älskar även hur fräscht och rent ansiktet känns efter jag använt denna.

6 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Gentle Cleanse med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.