ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (16)
Matilda Verifierad kund 10/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Acne

Har tidigare haft svår akne, började äta Roaccutan och i samband med det bytte jag ut hela min hudvårdsserie mot produkter från Exuviance, bl.a. denna rengöring. Ända sedan dess har min hy varit fullkomligt flawless och jag får ofta komplimanger för att jag har så frisk hy! Älskar ALLT från Exuviance! För cirka ett halvår sedan började jag använda Clarins och Origins istället, då jag hade använt Exuviance väldigt, väldigt länge och blev liksom sugen på att testa något nytt. Big mistake! Aknen kom tillbaka som ett brev på posten och blommade verkligen ut med stora bölder. Återgick då till min gamla vanliga rutin med enbart Exuviance, aknen försvann och nu är min hy lika flawless och frisk igen! Av aknen ses inte ett endaste spår! Fullkomligt älskar denna rengöring! Använt i flera år, bortsett från mitt lilla misstag då jag en kort period övergick till Clarins (stort misstag), och kommer ALDRIG använda någon annan. Denna rengöring har ALLT! Den tvättar effektivt bort allt smink, torkar inte ut huden utan snarare återfuktar på ett härligt sätt. Gillar att den kommer i en fräsch och smidig tub, och produkten är enormt dryg. För mig, som tvättar ansiktet morgon och kväll, räcker den i uppemot ett halvår. Upplever även att den jämnar ut och lugnar min hud. Överkomligt pris. Rekommenderar alla att testa denna, speciellt vintertid när huden behöver all fukt och ömhet den kan få!

15 0
Maria Verifierad kund 07/04/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor

Riktigt mjuk och skön rengöring. Löddrar inte. Känns som en hudlotion man arbetar med, mkt behaglig. Var återfuktad och len efter användning. Rekommenderas till känslig hud

0 0
Emelie Verifierad kund 16/02/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Denna rengöring använder jag på morgonen när jag rengör ansiktet efter natten. Eftersom att jag är extremt torr och har känslig hy så passar denna rutin utmärkt för mig. Huden känns extra bra och skön och torkar inte ut det minsta! Sen på kvällen kör jag Clarifying facial cleanser två gånger innan jag går och lägger mig. Toppen!

0 0
Nellie Verifierad kund 23/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud

Älskar denna! Sminket försvinner mycket bra och man känner verkligen efteråt hur len man är och att den inte torkar ur huden. Rekommenderas starkt!

1 0
Alva Verifierad kund 24/11/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor

Älskar denna. Rengör och lämnar huden alldeles mjuk och len. Doftar dessutom ljuvligt. En favorit!

1 0
Erika Verifierad kund 01/11/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Älskar denna rengöring. Den är otroligt härlig och jag tycker att man både blir återfuktad och får en fin lyster. Om man har mycket smink som ska bort så rekommenderar jag att använda en annan rengöring först och avsluta med denna.

2 0
Emelie Verifierad kund 04/07/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Acne

Den luktar SÅ GOTT!! Älskar Excuviance pga deras produkter luktar underbart och fräscht! Bra rengöring vid känslig hy. Mjuk och enkel att använda. Känns skön på huden.

1 0
Lisa Verifierad kund 22/06/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Känslig hud

Jag är såå nöjd med denna rengöring! Märkte skillnad på finnar och pormaskar efter bara någon dag. Den är dessutom behaglig att använda i ansiktet och för mig försvinner även sminket. Denna kommer jag aldrig att sluta använda!

1 0
Malin Verifierad kund 16/05/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Denna funkar som vanlig rengöring och torkar inte ut hyn, men den tar absolut inte bort smink. Fick skrapa med naglarna för att få bort mascaran under ögonen och det var inte vattenfast mascara.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Rengöringen är inte framtagen för att avlägsna ögon make-up, för detta rekommenderas en separat eye make-up remover. Har du mycket make-up kan det vara bra att använda en oljebaserad rengöring som första steg. Önskar du vidare rådgivning kontakta oss över chatt, mail eller telefon. Hälsningar, kundrelationer/Skincity

Lina Verifierad kund 25/10/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Den här produkten tar verkligen inte bort smink kring ögonen..(använder inte vattenfast mascara

0 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Till kvällen rekommenderar vi en pre-cleanse innan din rengöring för ett optimalt resultat, och för att avlägsna make up. Tips på en härlig och effektiv pre-cleanse är Gentle Black Deep Cleansing Oil från Klairs. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Amanda Verifierad kund 07/07/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Den första jag hittat som inte torkar ut min känsliga otroligt yttorra hy men ändå inte täpper till mina porer som alla andra cream cleansers jag testat. Har dock främst testat billigare märken. Jättebra cleanser för torr eller yttorr hy, även normal och blandhy utan yttorrhet borde uppskatta den mycket. Krämig och skön och luktar jättegott men milt. Lämnar lite lite ''hinna'' kvar på huden men det känns inte alls när man torkat ansiktet, lagom återfuktande utan att vara fet.

2 0
Linn Verifierad kund 01/06/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton

Återfuktande och rengörande för osminkad hy. Är inte bra för att ta bort tex cc-cream eftersom jag då inte upplevt att huden känns ren. Men skonsam för känslig hy och len känsla.

3 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Till kvällen rekommenderar vi en pre-cleanse innan din rengöring för ett optimalt resultat. Tips på en härlig och effektiv pre-cleanse är Gentle Black Deep Cleansing Oil från Klairs. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Lou Verifierad kund 14/04/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Älskar denna rengöring. Härlig konsistens, den luktar gott å känns återfuktande

0 0
Sara Verifierad kund 11/04/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Lugnande och återfuktande rengöring som aldrig lämnade min hy stram!

3 0
Corinne Verifierad kund 20/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar

Jag använde mig av denna rengöring i cirka ett år och tyckte mig se en del fina resultat, dock var jag inte helt nöjd då den här produkten inte riktigt fick bukt på problemen jag har med pormaskar och vidgade porer. Däremot kändes min annars mycket yttorra hy mycket mer återfuktad och mjuk efter användning. Jag kör nu på Paula?s Choice istället och för MIG funkar deras produkter bättre än Exuviance?s. Resultaten av just Exuviance verkar dock vara väldigt varierade från person till person!

3 0
Jenny Verifierad kund 12/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Använt i många år, effektiv och lämnar huden mjuk och len. Just den ''mjölkiga'' konsistensen fungerar bra på min känsliga hy.

6 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Gentle Cream Cleanser med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.