ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (4)
Cecilia Verifierad kund 03/10/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Jag älskar den här skrubben. Huden blir så härligt len efteråt och har man någon liten finne på gång så brukar den försvinna efter skrubben. Vill man ha den rivig så kan man ta den direkt i ansiktet vilket jag gillar men vill man ha den lite mindre rivig så är det bara att fukta ansiktet med lite vatten innan.

1 0
ericafroms@hotmail.com Verifierad kund 28/07/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Kanon! Använder några gånger i veckan eller når jag fått ett utbrott av acne och huden lämnar snart lugnare efter jag använt denna och morgonen efter är utbrotten mindre!

1 0
Sophia Verifierad kund 18/03/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud

Luktar gott av socker. Väldigt rivig, så jag masserar in den med oerhört lätta handrörelser och blandar med vatten, eftersom jag har känslig hud. Jag gillar att den även går att använda som läppskrubb. Skulle önska att den kändes lite mindre ?vass?.

1 0
Saga Verifierad kund 24/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Finnar & plitor

Inte min personliga favoritskrubb. Tycker att kornen är något stora och därmed inte gör så mycket mer än rivs. Rekommenderar alla att testa papaya peeling av Maria Åkerberg istället.

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Gentle Black Sugar Facial Polish med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.