ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (42)
Punchy Verifierad kund 18/03/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Bästa rengöring, jag har blandhy men det fungera utmärk, fick bort all smink och även waterproof mascara, behåller fukt på huden. Fem stjärna!! ??????????

9 0
Sanna Verifierad kund 12/07/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar

Så nöjd med denna rengöringen! Huden känns mjuk och återfuktad efter man tvättad sig med den, verkligen en favorit.

0 0
Iman Verifierad kund 08/03/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Känslig hud

Älskar älskar älskar. Får bort smink på ett duns och känns snäll mot huden.

0 0
Maija Verifierad kund 27/12/2019

Den här rengöringsoljan är allt använder den som första steg och den tar bort mascara, foundation och allt! Dryg om man först tar på den på torr hud, jobbar in den och sedan lägger till lite vatten i taget. Jag har gjort avsteg och testat andra oljor men alltid gått tillbaka till den här!

0 0
Malin Verifierad kund 20/12/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Får tyvärr röda utslag och små minifinnar av den här rengöringsoljan. Något i den som jag inte tål.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Så tråkigt att höra att din hud reagerar negativt på denna rengöring. Kontakta gärna oss på info@skincity.se med en närmare beskrivning av dina utslag så ser vi över detta och hjälper dig att hitta en annan passande produkt. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

Rickard Verifierad kund 14/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Ålderstecken Blankhet

Perfekta första steget i rengöringsrutinen. Jag använder inte make-up, men funkar säker bra för det. Använder den för att ta bort överskottstalg, föroreningar och solskydd. Några pumptryckningar fördelas i ansiktet,masseras in och löses därefter upp med vatten och sköljs av. Kräver en ''vanlig rengöring efteråt''. Skön konstisens. Den tar effektivt bort all ''skit'' som byggts upp på huden under dagen. Har dessutom en underbar doft.

0 0
Eleni Verifierad kund 10/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Blankhet

Gjorde ett av hudtesten och fick tips om Klair produkter, bl.a. denna. Jag har lite torr hud, men med stora porer i T-zonen och som blir lite oljig under dagen. Jag gillar denna rengöring efter ca 2 månaders användning! Jag använder den när jag ska tvätta bort smink. Tar denna först och sedan den svarta tvålen i fast form. Det blir väldigt rent utan mycket gnuggande och huden känns inte för torr efteråt. Rekommenderas för de med hud liknande min.

0 0
Alex Verifierad kund 20/11/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Vet ej / Vill ej ange Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Den bästa rengöraren som finns. Den gör inte bara jobbet bra, känslan efteråt är över förväntan. Rent, ja, men även mjukt!

0 0
Camilla Verifierad kund 22/10/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Acne

Väldigt mild och tar lätt bort vattenfast smink, dock lämnar den efter sig en oljig hinna som jag inte kan skölja bort (går bara bort efter att jag använt en vattenbaserad rengörning).

0 0
S Verifierad kund 11/09/2019

Det närmaste jag kommit Sensais rengöringsolja. Beter sig faktiskt exakt likadant. Superbra.

1 0
Charlotte Verifierad kund 08/09/2019
Ålder: Vill inte ange Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Ojämn hudton Ålderstecken Blankhet

Upplever stor skillnad på min hud sedan jag lade till olje-baserad rengöring till min rutin. Huden blir jämn och ren på riktigt. Jag använder den bara på kvällen eftersom jag upplever att jag blir blankare än vanligt om jag också använder den på morgonen. På minussidan tycker jag att den är svår att få bort med enbart vatten, den lämnar en vit oljig hinna på min hud. Kanske använder jag den på fel sätt el med fel mängd, men jag kommer nog att leta vidare nu när jag upptäckt skillnaden med en pre-cleans!

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! För att få bäst resultat av din rengöringsolja är det dels viktigt att du inte applicerar för mycket. Testa att ta en mindre mängd olja, applicerar först på torr hud och arbeta in i någon minut. Därefter adderar du vatten och emulgerar upp oljan och sköljer sedan av. Ett tips jag även kan ge dig är att du avlägsnar oljan med en face sponge för att motverka att olja ligger kvar på huden. Sedan följer du upp med en vattenlöslig rengöring för att få huden ren på djupet. Önskar du vidare rådgivning är du alltid välkommen att återkomma till oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Maija Verifierad kund 29/08/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer

Helt underbar rengöring. Funkar både sommar och vinter. Lämnar ingen oljig hinna. Doftar gott och är dryg, några droppar räcker. Masserar in på torr hud, lägger till några droppar vatten och då fungerar den också jättebra på att ta bort vattenfast smink . Följer upp med skincity stickrengöring och det blir super!

0 0
Sara Verifierad kund 26/08/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudton Ålderstecken Finnar & plitor

Gillar verkligen denna. Håller jääättteelänge för mig som inte använder den varje dag men dagar då jag använt smink som foundation är det väldigt skönt att köra denna som sitt första steg i att ta bort sminket. Efter denna tar jag en vattenbaserad rengöring. Jag tycker den luktar gott. Som att ha en egen spaprodukt hemma.

0 0
Anna Verifierad kund 23/08/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ålderstecken

Helt OK oljerengöring som inte irriterar min känsliga hud, dock inte min favorit. Det känns skönt att massera in den på huden men i kontakt med vatten upplever jag att den blir tjock, mjölkig och svår att tvätta av. Får tvätta två gånger med gelrengöring för att verkligen få bort allt. Den är dock dryg - räcker med en pump till hela ansiktet och halsen, känns som den aldrig kommer att ta slut...

1 0
Ellen Verifierad kund 12/07/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Ojämn hudton Finnar & plitor

Rekommenderar alla att köpa denna super-produkt. Avlägsnar i princip all makeup!

1 0
Emmy Verifierad kund 08/07/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Jag köpte denna för att lösa upp ögonmakeup på kvällen, men jag gillade den inte. Det tog lång tid att ta bort sminket och kvar lämnades en mjölkigt vit hinna för ögonen och på huden trots att jag sköljde ordentligt. Följde upp med löddrande rengöring av huden efteråt (från Leegeehaam, men den kunde jag inte ha i ögonen pga att den sved så). Efter rengöringen så slutade inte mina ögon rinna på lång tid och det gjorde att det sved i ögonvråna. Jag brukar inte ha problem med rinnande ögon. Slutade med denna och då blev det direkt bättre.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! För att motverka att det svider i ögonen är det viktigt att du först applicerar oljan på torr hy och arbetar in i ca 1 minut. Därefter emulgerar du upp oljan med vatten. Viktigt att du blundar och inte gnuggar oljan för hårt kring ögonområdet. Ett extra tips jag önskar att ge dig är att du avlägsnar din rengöringsolja med en face sponge. En face sponge kommer lättare avlägsna sin rengöringsolja (oavsett märke) på ett skonsamt sätt. För fler tips är du varmt välkommen att återkomma till oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Emma Verifierad kund 28/03/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

huden känns mjuk och återfuktad efter denna. Ett måste är att följa upp med en foam cleanser annars får man inte bort all smink. (Använder i samma serie) Jag kommer återvända till annat märke efter denna flaska.

0 0
N Verifierad kund 23/03/2019

Denna är fantastisk! Känns verkligen som att den rengör fullständigt! Känns skön och snäll mot huden, brukar massera in och sen fukta händerna och massera ytterligare. Tar 1-2 pump vilket räcker. Är supernöjd! Den enda nackdelen är att den enligt mig inte känns särskilt dryg, 1/8 har gått åt efter en vecka när den använts morgon och kväll. (Är lite ny på hudvård så det kanske är rimligt) Men fördelarna är fler så skulle absolut säga att den är värd att köpa! I början använde jag den som precleanse, men denna rengör så himla bra som den är så det känns som att denna räcker! Tar bort smink kring ögonen på ett skonsamt sätt. SÅ NÖJD!!

1 0
Mai Verifierad kund 27/02/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Inte en oljerengöring jag kan rekommendera. Första flaskan upplevde jag hade en ojämn ''kvalitet''. Ena gången emulgerade den bra, nästa låg det kvar en oljig hinna i ansiktet hur mycket vatten jag än använde för att emulgera. Jag testade allt. Skaka flaskan före användning, låta bli att skaka. Ta ett pump, ta två... Samma resultat. Då hör till saken att det inte spelar nån roll vad jag har i ansiktet, smink eller inte, det blir samma sak oavsett. Gav den ändå en andra chans. Tyvärr med samma resultat. Visst, jag använder den som precleanse så oljan försvinner ju i nästa steg men jag föredrar Decleors micellar oil alla dagar i veckan.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att höra att denna rengöringsoljan inte känts bra för din hud. Det är viktigt att du applicerar din rengöringsolja på torr hud och arbetar en kort stund och sedan tillför du vatten och arbetar upp den till en emulsion. För att lättare avlägsna olja från huden kan jag varmt rekommendera att du använder en face sponge för att undvika att olja ligger kvar på huden. För vidare rådgivning är du varmt välkommen att återkomma till oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Jacqueline Verifierad kund 26/02/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor

Jag använder den innan cleansing moussen från samma märke och jag älskar den mjuka rena känslan jag får i ansiktet:) köp den!

0 0
Rebecca Verifierad kund 25/01/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken

Jag använder den här tillsammans med All-in-one foam cleanser från Hyggee och de är suveräna tillsammans. Tar bort all make-up och huden känns mycket fräsch efter rengöring. Dryg!

1 0
Veronica Verifierad kund 05/01/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Finnar & plitor Blankhet

Älskar denna rengöring! Tar bort alla typer av smink och väldigt dryg. Huden känns len och återfuktad. Jag har haft problem med yttorrhet men nu när jag använt Klairs återfuktande produkter är det inte längre ett problem! Älskar dem!

1 0
Angelika Winther Verifierad kund 29/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

WOW. Helt otrolig rengöring. Till er med PD, denna fungerar toppen!!

1 0
Jessica Verifierad kund 15/12/2018

Den bästa rengöringsoljan jag testat, använder den som steg 1 som per-Clense i min rengöringsrutin . Gör huden riktigt ren och härlig. Det här är rengöringsoljan jag kommer köpa om!

1 0
Mikaela Verifierad kund 10/12/2018

En härlig rengörare, men jag tycker inte att den är tillräckligt tuff för att få bort allt smink som hamnar under ögonen. När den är slut kommer jag testa en annan oljebaserad rengöring i min rutin.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Applicera gärna olja på torr hud och arbeta in någon minut, sedan tillsätter du vatten och emulgerar upp oljan och sköljer sedan av. Används den till en början på torr hy blir den mer effektivt och kan lättare lösa upp makeup och fetter från huden. Vi finns tillgängliga för rådgivning via chatt, mail och telefon så tveka aldrig att kontakta oss. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Lisa Verifierad kund 21/11/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor Blankhet

Nöjd med tvålen men mycket missnöjd med förpackningen... hade den på en hylla i duschen och den råkade falla ned (fall på 1 m) och hela flaskan SPRICKER och allt innehåll tömdes. Sjukt missnöjd när man betalar 360kr för en dålig förpackning. Fick ej reklamera för skincity pga ''jag hade sönder''... tycker att en dyr tvål som denna ska klara 1m fall! Den var dessutom inte ens en vecka gammal :(

3 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Vi har all förståelse för att det känns trist att förpackningen gick sönder när du tappade den i badrumsgolvet. Dessvärre så kan vi inte stå för kostnaden om man tappar en plastflaska eller övriga förpackningar som vi säljer. Vi har fört dina synpunkter om att du anser förpackningen bristfällig vidare till vår leverantör. Förpackningen i sig är tålig men extremt hårda slag och stötar, som när man tappar en produkt kan i värsta fall ge skador på plast generellt. Beklagar åter igen missödet och oturen att du råkade tappa produkten. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Moa Verifierad kund 19/11/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur

Bästa rengäringsoljan jag testat! Jag använder den som första rengöring och följer sedan upp med en annan. Oljan är så mjuk och härlig, ansiktet känns rent och återfuktat efteråt. Ser att vissa inte gillar doften men jag tycker om den.

1 0
Elinor Verifierad kund 16/07/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudtextur

Denna rengöringsprodukt är så galet effektiv! Brukar använda den som första steg i trestegs rengöring och den tar bort smink skonsamt och effektivt utan att lämna huden fet. Är verkligen bland dom bästa jag har använt mig av.

1 0
Theresa Verifierad kund 05/06/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ålderstecken Finnar & plitor

Betyg 4/5 Använder den som precleanse före min mjölrengöring från BR. + Doftar gott Bra pumpflaska Dryg Inga otrevliga bieffekter Tar bort smink bra - Lite svårt att få bort oljan yta ytterligare rengöringssteg.

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Så roligt att du gillade denna produkt. Denna rengöring är tänkt att använda som pre-cleanse innan man följer upp med en vattenbaserad rengöring för bästa resultat. Tips på en vattenbaserad rengöring som är utmärkt att följa upp med är Rich Moist Foaming Cleanser från samma märke. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Marie Verifierad kund 10/05/2018

Ny favorit som hjälper till att rensa upp i porerna utan att irritera huden eller ögonen. Härlig konsistens som motverkar torrhet.

2 0
Malin Verifierad kund 28/04/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton

Klairs gör det igen! Underbar! Särskilt för oss yttorrra. Den återfuktar, rengör och återfuktar och lämnar huden med en frisk hudton. Jag längtar nästan efter att få rengöra ansiktet för att få massera in denna! 5/5

2 0
Helena Verifierad kund 22/04/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Mycket effektiv sminkborttagare som dessutom är sammetslen i konsistensen och luktar härligt. Men jag tycker att den är lite för svår att skölja bort ur ansiktet. Jag kör visserligen alltid denna som första steg i en dubbelrengöring, men jag kommer nog att testa en annan rengöringsolja nästa gång. Hittar jag inget bättre kommer jag dock tillbaka!

1 0
Rebecka Verifierad kund 16/04/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Tar bort allt smuts på ansiktet, dryg produkt & känns bara allmänt bra på huden. Litet minus för att den ibland kan vara svår att få bort.

0 0
M Verifierad kund 11/04/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud

Använder denna som precleanse. Grovjobbet med att ta bort sminket blir hur lätt som helst. Luktar gott och lämnar huden mjuk och följsam. Toppen-produkt!

4 0
Henriette Verifierad kund 10/04/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Blankhet

Använder denna som en precleanse i min rutin, och den har verkligen varit toppen för min hy. Den känns så härlig på huden, är riktigt effektiv för att få bort smink och doftar lite ?örtigt? på ett naturligt sätt som jag gillar. Fungerar utmärkt på min blandhy som är lätt yttorr och ibland kan få finnar. Ett pump räcker till att ta bort allt smink, vilket innebär att den räcker länge (en flaska räckte i ett halvår för mig). Verkligen en prisvärd produkt som jag nu inte kan vara utan!

6 0
Terese Verifierad kund 09/04/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Blankhet

Använder denna som en precleanse och de är den bästa jag testat. Mild doft, dryg och gör rent utan att man blir de minsta stram i huden. Suverän.

1 0
Caroline Verifierad kund 30/03/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ålderstecken

En mycket bra rengöring. Luktar gott och den är grym, lämnar efter sig en ren och mjuk hy.

0 0
Sophia Verifierad kund 18/03/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud

Har testat flera rengöringsoljor och balms men har fastnat för den här eftersom jag gillar ingredienslistan. Den luktar inte lika starkt som många rengöringsoljor/-balms gör och det passar mig som är känslig för dofter. Den innehåller inte heller lavendel vilket är ett plus!

2 0
Camilla Verifierad kund 17/03/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Ålderstecken Finnar & plitor

Använt sen i somras och den är underbar! Man tror ju att en oljig produkt inte ska funka på en fet hud, men det gör det!

0 0
Josefin Verifierad kund 16/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar

Den här rengöringsoljan har funkat superbra på min hud. Huden känns ren men ändå återfuktad, och jag slipper torra partier som jag fick nu under vintern med min förra rengöring. Det enda minuset är doften, tycker den luktar ganska illa, tyvärr.

3 0
Helen Verifierad kund 16/03/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Använder denna som första steget i min rengöring och den e grym! Löser upp allt smink utan att huden känns torr och stram.

1 0
Annica Verifierad kund 01/03/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ålderstecken

Bästa rengöringsprodukt jag någonsin haft.

5 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Gentle Black Deep Cleansing Oil med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.