ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (1)
Jenny Verifierad kund 30/01/2020

Ville gilla den här innovativa färgade (''light'') krämen, men tyvärr går den inte ihop med andra hudvårdsprodukter. Har försökt att applicera den på olika sätt (händer, borste, blandat med kräm/serum, använt färre produkter osv.) men det resulterar alltid i att den får produkterna under att rulla ihop så att det ser ut som att man flagnar. Detta oavsett hur lätt jag än varit på handen. ''Light'' smälter inte riktigt in på min sydöstasiatiska hudton, men den går att använda punktvis som ''brightener''. Det gör visserligen att den förlorar sitt syfte som fullvärdigt solskydd. För mig med lite känslig näsa är parfymen i krämen väldigt stark. På mig försvinner den inte förrän flera timmar senare, trots att jag bara använder en pytteliten mängd av den. Det positiva med produkten är att det känns som att den skyddar effektivt mot solen. Man behöver nog inte tveka över dess effektivitet. Jag tror att krämen passar bäst för de med ljus hudton, inte är parfymkänsliga och som vill göra hudvårdsrutinen enkel för sig, Jag tror nämligen att krämen kan stå för sig själv som utjämnande, skyddande och återfuktande. Men eftersom den inte fungerar som den ska på mig är det svårt att fortsätta använda den. Tyvärr hamnar krämen i papperskorgen och det är surt då det känns slösigt och för att den är dyr.

1 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Gelcream Colour SPF 50 med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.