ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Sabina Verifierad kund 20/11/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur

Väldigt fin produkt med en fascinerande konsistens. Återfuktar och lugnar. Jag har kombo-hudtyp och den är inte för mycket för mina mer fetare partier. Den är finfin när det är kallare temperaturer ute. Huden suger åt sig produkten snabbt och lämnar ingen oljig hinna efter sig. Mycket fin!

2 0
Rebecca Verifierad kund 14/11/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Använt denna i 2v nu och jag tar 3 droppar på fingertopparna som jag sedan masserar in i huden ganska direkt efter ansiktsvattnet från klairs, den blir lättare att applicera då! Känns fräsch o återfuktande, ingen wow känsla än så länge, mer än känslan av en liite jämnare och fräschare hud. Har dock fått några finnar, men håller ut och hoppas på att det var en hormonell obalans och inte ''oljan'' :)

2 0
G D Verifierad kund 04/05/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ålderstecken

Toppen bra produkt!!! Bästa bästa droppar!! Köp!

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Fundamental Watery Oil Drop med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.