ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Astrid Verifierad kund 26/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton

Detta är en utav de mest återfuktande produkterna jag någonsin testat! Jag brukar ofta bli väldigt röd/ torr på kinderna. Efter 2 veckors användning har jag märkt att min hudton har blivit jämnare samt att jag är mindre torr. Det enda jag har att klaga på är doften som påminner om gummi. Men det lägger sig efter en stund. Jag rekommenderar verkligen alla som är i behov av extra fukt att beställa denna produkt!

2 0
Sabina Verifierad kund 20/11/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur

Återfuktar väl, lämnar en fantastisk lyster i huden. Jag använder toner och sen denna, och tillsammans med Klairs fundamental oljeserum så är detta en vinnande kombo.

2 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Fundamental Ampoule Mist med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.