ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (6)
Tina Verifierad kund 26/10/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ålderstecken

Bästa frans-och brynserumet jag testat på mina glesa(!) ögonbryn och fransar. Det kräver tålamod och är inget quick fiix. De växte ut minsann och trodde väl aldrig att de skulle göra det. Använde produkten 2 ggr/dag och efter ca 8 veckor har nu fransarna blivit tätare och växt ut där det fattats, brynen lika så. Superprodukt som jag inte är utan! Värt varenda krona.

9 0
Christina Lund Verifierad kund 25/05/2020

Lika värdelös som en tidigare produkt jag testat (Filorga)! Märker ingen skillnad alls trots användning både morgon och kväll! Nej, jag kommer definitivt INTE att kasta bort mina pengar på liknande produkter igen!

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att Full Lash & Brow inte givit dig önskat resultat. Detta är ett frans och brynserum som ger näring och det är viktigt att den appliceras nära rötterna vilket då ökar tillväxten. Hur lång tid det tar för att få ett synligt resultat är individuellt så man måste även ha tålamod och ge produkten tid. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Elin Verifierad kund 10/07/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar

Otroligt liten skillnad. Kände av det första stärkande men inget mer ''magiskt''. Snäll för ögonen utan rodnader eller annan påverkan. Jag har väldigt bra ögonfransar i sig men söker den extra längden, upplever att den gör dem lite grövre, ögonbrynen var lite bättre än ögonfransarna. Helt okej men lite dyr i relation till resultatet. Jag rekommenderar Xlash om man söker det bästa på marknaden (enl. Mig för både ögonbryn och fransar)

2 0
Kristin Verifierad kund 16/05/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Ålderstecken Blankhet

Hade råkat nypa av torra fransar på bägge ögonlocken, när jag otåligt skulle tvätta bort en 38-gradersmascara... Såg inte klokt ut! Men! Detta serum har fått fransarna friska, långa och fina igen! Även mina glesa bryn har blivit fylligare. Går inte supersnabbt, men funkar!

2 0
Jennifer Verifierad kund 17/04/2019

Inga resultat på varken bryn eller fransar.

2 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att du inte fått önskade resultat. Detta är ett serum som tillför massa näring till fransarna och gör dem mer motståndskraftiga. För bäst resultat använder du serumet morgon och kväll i din rutin. För vidare rådgivning är du varmt välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Anna Verifierad kund 29/10/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Jag använde denna produkt morgon och kväll till ögonbrynen ända tills den tog slut (nästan 2 månader) men tyvärr syntes inte minsta lilla skillnad. Jag såg verkligen fram emot resultatet men det syns absolut ingen skillnad på före- och efterbilderna. Väldigt besviken..

4 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att Full Lash & Brow inte uppfyllt dina förväntningar. Detta är ett frans och brynserum som ger näring till stråna och rötterna vilket gör att det ökar tillväxten. Effekten är individuell och svårt att förutspå hur resultatet blir. En del upplever resultat efter bara några månader, och för andra behöver man fortsätta längre. Tveka inte på att återkomma till oss om du har vidare funderingar. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Full Lash & Brow med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.