ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
SHARING IS (SKIN)CARING - #SKINCITY


Andra har även köpt Du har tidigare tittat på
Andra har även köpt 1 /
1611017
Skin Perfecting 2% BHA Liquid
Spara som favorit Sparad
118ml 30 ml
Skin Perfecting 2% BHA Liquid
Pris från 129 SEK
1311009
Evening Restorative Complex
Spara som favorit Sparad
50 gram
Evening Restorative Complex
399 SEK
1811001
Supple Preparation Facial Toner
Spara som favorit Sparad
180 ml 30 ml
Supple Preparation Facial Toner
Pris från 89 SEK
1871001
Natural Vitamin 21,5 Enhancing Sheet Mask
Spara som favorit Sparad
21 g
Natural Vitamin 21,5 Enhancing Sheet Mask
49 SEK
1611023
Skin Recovery Hydrating Treatment Mask
Spara som favorit Sparad
118ml
Skin Recovery Hydrating Treatment Mask
269 SEK
1311013
Vespera Bionic Serum
Spara som favorit Sparad
30 ml
Vespera Bionic Serum
599 SEK
1811002
Freshly Juiced Vitamin Drop
Spara som favorit Sparad
35 ml
Freshly Juiced Vitamin Drop
429 SEK
1611082
10% Niacinamide Booster
Spara som favorit Sparad
20 ml
10% Niacinamide Booster
519 SEK
Du har tidigare tittat på 1 /
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (7)
Rebecca Verifierad kund 13/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Denna masken är helt otrolig! Jag använder den som en nattmask, ofta över Klairs Freshly Juiced Vitamin Drops och när jag vaknar upp dagen efter känns min hud återfuktad. Den har en härlig konsistens och den smälter på huden. Superbra ingredienser som vitamin E, vitamin B3 och adenosin. Rekommenderas!

24 0
Anna Verifierad kund 22/05/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudton

Tyvärr blev jag besviken. Känns jätteskön när man lägger på den men den går inte in och efterlämnar som ett kletigt klistrigt hölje på huden. Använda på dagen skulle kännas konstigt men på natten är den ok.

0 0
Elina Verifierad kund 09/05/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken Acne Blankhet

Info om min hy jag har akne/blandhy som är yttorr/fukt fattig på vintern/hösten med oljig bas speciellt i t-zonen. Rynkor vid ögon och panna där min hy är extra torr. OBS!! Var tur att jag kollade på recensioner/info om denna ''mask''/dagkräm för annars hade jag nog fått en chock över själva konsistensen! Det står att den: ''Smälter på huden vid applicering, från mousse-liknande till rik essence.'' Vilket stämmer! Den är väldigt gelé/pudding liknande konsistens, när du tar på den på ansiktet (med den lilla spateln som kommer med såklart -) ) så tänk på att ta lite i taget och verkligen JOBBA in det i huden, annars ramlar den av ditt ansikte för det är så himla gelé-aktig. Läst att många använt denna som dagkräm eller sovmask, jag använde denna som dagkräm och den återfuktar så mycket! Och man behöver väldigt lite produkt, som smälter in i huden när du masserat in den! Likaså som vanlig mask tycker jag det återfuktar väldigt bra, inte använt som sovmask än dock. Den luktar väldigt mycket citrus/fräscht. Köpta denna då den har mycket niacinamid i sig vilket är bra för allas hud, men speciellt för mig med Akne. Tycker kanske inte att jag ser någon speciell WOW känsla/skillnad efter bara använt den 3 gånger men som med allt så måste man ge hudvård TID för att göra skillnad/resultat. SÅ den porsammandragande och talgreglerande effekten har jag än inte märkt av.

0 0
Mikaela Verifierad kund 21/01/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Finnar & plitor Blankhet

Har blandad (mest oljig) hud året runt, men nu på vintern har den blivit extra torr i partier. Den här masken är super för bara massa fukt - jag lägger på den på kvällen och låter den sjunka in medans jag borstar tänderna. Sen är det bara att gå och lägga sig. Inte alls lika kletig att sova med som andra masker, och på morgonen känns huden supermjuk och återfuktad! Konsistensen är lite lustig, men luktar gott.

3 0
Elin Verifierad kund 21/11/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor

Konsistensen är rätt udda och ansiktet blir ganska kladdigt men det kan jag lätt stå ut med för det här är en jättebra produkt. Min känsliga hy reagerar inte på den här produkten utan blir bara härligt återfuktad och skönt elastisk. Jag har hittills bara använt den över natten eller på dagen om jag inte ska sminka mig. Men med ett tunnare lager fungerar den säkert utmärkt under foundation och make up.

6 0
H Verifierad kund 15/11/2018
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Finnar & plitor Acne Blankhet

Supertrevlig kräm! Kämpar ofta med yttorrhet, och denna krämen återfuktar så bra och får huden att kännas mjuk och juicy på morgonen efter en intensiv peeling. Ingen stramhet här inte. Får inga finnar av den heller. Använder den som nattkräm, och dagkräm om jag har tid att låta den gå in, för den är rejält ''sticky''. Väldigt parfymerad dock.

2 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Vad kul att du tycker om produkten. Den tillför både fukt och lyster och går bra att använda både som mask och creme i ett mer tunt lager. Klairs har inga kemiska dofter tillsatt i sina produkter, utan det är endast naturliga dofter. Har du vidare funderingar så är du välkommen att kontakta oss. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Alma Verifierad kund 24/05/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Finnar & plitor Acne

Så härlig mask! Ger massa fukt och känns skön på huden. Lite klibbig men brukar använda den som primer under min foundation och det funkar super! Min acnebenägna hud gillar denna och får inga utbrott av den.

3 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Freshly Juiced Vitamin E Mask, 90 ml med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.