ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (56)
Helen Verifierad kund 08/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Så härlig ansiktsmask? Huden känns mjuk, len, plumpad med så mycket lyster! Love it!!

39 0
Dunja Verifierad kund 29/03/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ojämn hudton Blankhet

Jag köpte masken för drygt ett år sen, använde några gånger och insåg att den fungerar ibland, antar beroende på hur glåmig hyn är. Igår kom jag på att jag hade den i kylen. Applicerade tjockt och gick o la mig. Visst var kudden geggigt, men, herregud vad jag vaknade med fast, jämn och plumpad hud, rodnad och ärren var osynliga och sen massor med glow! Igen, hyn var ganska glåmig pga menscykeln. Det är ju det som är tanken med masken, att den appliceras när det behövs och då ser man resultat. Jag får samma effekt med PC Super Hidrate Overnight Mask som jag i stort sett använder varje kväll men oftast utan resultat. Jag älskar Klairs och PCs mask ovannämnda och tycker dem är prisvärda, ger resultat (om jag inte överdriver med applicering varje dag) och kommer altid ha en burk/tub i skåpet!

0 0
Alice Verifierad kund 22/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor Blankhet

Älskar den här! Använder den ihop med ett c-vitamin serum. DRÖM! Går att ha både som ansiktsmask, natt- och dagkräm. Beror lite på mycket jag baddar på. Den gör att min hud ser så frisk ut.

3 0
Valentina Verifierad kund 05/11/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Ojämn hudton Ojämn hudtextur

Riktigt härlig ansiktsmask! Använder den tillsammans med freshly jucied vitamin serumet och det hjälper jätte mkt med att återfukta huden! rekommenderar älskar alla klairs produkter

2 0
Ylva Verifierad kund 03/11/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

När jag har provat andra fuktgivande sovmasker har jag varit ännu torrare i hyn än jag brukar vara efter min vanliga hudrutin. Med denna är det verkligen tvärt om. Huden får fukt och lyster. Dessutom verkar den inte bidra till fler finnar, vilket andra fuktgivande produkter har gjort för mig. Kan man vara kär i en ansiktsmask så är det vad jag är nu.

3 0
Julia Verifierad kund 30/10/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Jag har ganska stabil hy men något känslig. Denna får jag tyvärr jättemycket rodnad av. Tagit den på kvällen och blir alldeles röd och är röd även dagen efter.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Verkligen tråkigt att din hud reagerar med rodnad vid applicering av denna mask. Har man en reaktiv hud som är i behov av fukt kan man ibland reagera med rodnad i huden när man applicerar produkter som är väldigt fuktgivande. Kontakta gärna oss på kundrelationer så ser vi gärna över detta och guidar dig vidare.Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

Katarina Verifierad kund 28/10/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Detta är numer en stapelprodukt i mitt skåp. Enda jag testat som jag faktiskt tycker ger skillnad i lyster och glow. Dessutom en rolig textur som är som gele. Har rekommenderat alla vänner att köpa och lägga under natten. Riktigt toppen!

2 0
Ida Verifierad kund 17/10/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Finnar & plitor

Världens bästa kräm/mask. Använder den varje kväll och den ger riktigt mycket fukt och fin glow. Kan inte leva utan den!!

1 0
Johanna Verifierad kund 05/10/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudtextur Finnar & plitor

FANTASTIK MULTIPRODUKT! Använder den oftast som dagkräm och sover med den ibland, den sviker aldrig! En sån produkt som alltid kommer finnas i badrumsskåpet.

4 0
Sussie Verifierad kund 27/09/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Ålderstecken

Älskar denna. Så återfuktande och svalkande skön. Använder den som nattmask varvar med PC SKIN RECOVERY HYDRATING TREATMENT MASK ochPC SUPER HYDRATE OVERNIGHT MASK istället för nattcreme. En super bra kombo.Enda jag nu kommer att tillsätta till min kvällsrutin är ett serum med C vitamin.Känner stor skillnad under hela dagen sedan så återfuktande och glowig. Super dryg.

1 0
Anna Verifierad kund 22/09/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Härlig konsistens som sedan smälter ut på huden. Ger fukt och fint glow. Använder både som mask i tjockare lager eller tunnare som en vanlig ansiktscreme. Den kan kännas lite klibbig när man tagit på den men efter Spf och smink så känner iallafall inte jag av det. Ibland efter jag har sminkat mig duttar jag den här som en highlighter då den ger lite glow, eller om man vill fräscha upp huden efter några timmar när den känns fuktfattig. Den är dryg och verkligen värd sitt pris då den är en stor burk.

1 0
Jennifer Verifierad kund 28/08/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Älskade denna när jag började testa den, nu, ca halva burken senare börjar jag märka att den ger mig stora ''acne''liknande finnar runt käklinjen. (Haft acne tidigare i livet så jag kan potentiellt vara mer receptiv) I övrigt ger den fin lyster och extremt mycket fukt, utan att kännas fet, vilket jag älskar!

2 0
Annie Verifierad kund 20/08/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudton Blankhet

Denna fungerar tyvärr inte för min hud. Har provat den länge nu och använt cirka halva burken, min hud blir jämn och fin dock får jag stora inåt-finnar som inte breakar utan de återstår bara som stora röda partier på kinderna i en längre period. Har slutat använda produkten i över en månad, då blev huden återställd men nu i veckan provade jag den igen och reagerade på samma vis. Ville verkligen att denna skulle fungera bra men det gör den tyvärr inte. Kan man vara allergisk mot niacinamide?

3 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din reciension! Det var tråkigt att höra att masken inte lever upp till dina förväntningar. Det är en produkt som innehåller Niacinamide E-vitamin, och det är inte helt ovanligt att det sker som en utrensning i huden när man börjar med nya produkter. Upplever du att det är som en allergisk reaktion så är du varmt välkommen att kontakta oss på Kundrelationer, så hjälper vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Johanna Verifierad kund 13/08/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudton

Jag använder denna som nattmask och den är UNDERBAR! Härlig konsistens, dryg och doftar gott. Det bästa av allt är såklart hur gott den gör min hy!

1 0
Matilda Verifierad kund 05/08/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken

Mycket skön svalkande ansiktsmask som gör huden riktigt fylld med fukt. Jag brukar ha den under natten. Vaknar upp med riktigt fin lyster.

1 0
Nora Verifierad kund 31/07/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Blankhet

Älskar denna! Köpte den lilla på 15 ml. Eftersom konsistensen är så kompakt (men smälter på huden, vilket ger en enklare spridning) så räcker denna läänge. Jag fördelar den med SkinCity Essentials The mask brush. Formulan smälter och går in härligt på huden. Kombon med en vitamin C produkt gör underverk! På natten använder jag denna som fuktmask, med ett vitamin C serum under. Behöver inte addera någon annan produkt när jag lägger denna. En liten mängd ger mycket fukt och näring! På morgonen vaknar jag med plumpad hy och fin lyster. Kommer köpas igen!

5 0
Isabelle Verifierad kund 26/07/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor Acne

Hade hoppas på den här! Hade fått hyfsat bra hud och sov då med masken över en natt och fick fullt med plitor :( tyvärr

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att höra att din hud reagerat negativt på Freshly Juiced Vitamin E Mask. När man adderar nya produkter till sin rutin kan det i början ske en utrensning i huden. Vi guidar dig gärna vidare kring hur du bäst använder denna mask tillsammans med dina övriga produkter. Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon så ser vi över detta. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Elin Verifierad kund 12/07/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Alltså wow! Beskrivningen såg ut att va precis vad jag sökte. Med en otroligt stressad hy med finnattacker, torr å fnasig och glåmig i olika områden och perioder under de senaste 1-2 åren har jag provat mycket och köpte denna som dagkräm/leave in-nattkräm. Det gör min hy lugn och så boostad - till och med efter första gången. ???????? Så sjukt otippad produkt som kommer stanna i mitt skåp ett bra tag fram över! Det här var precis vad jag saknade.

3 0
Hedda Verifierad kund 25/06/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet

Helt underbar! Tyckte först konsistensen var lite märklig men vilket resultat! Använt mask 2 dagar i rad och vilken boost!

1 0
Annika Verifierad kund 25/06/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton

Hopplös att applicera och vet inte riktigt vad resultatet blev!

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Jag kan varmt rekommendera att du använder en spatel för att ta ut en liten mängd mask från burken, värm sedan masken i sina händer så den smälter och applicera den sedan i ansiktet. Detta kommer underlätta appliceringen. För vidare rådgivning är du varmt välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Jenny Verifierad kund 24/06/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton

Har alltid haft en krånglig blandhud som lätt blir röd och irriterad, får plitor för allt möjligt som stress, gluten & laktos, vissa foundations, väderväxlingar osv samt viss yttorrhet. Har blivit hjälpt med exuviance produkter och får numer ofta komplimanger för min hud. ...så testar jag denna mask och sover med den och vaknade i morse upp med plitor i hela ansiktet och rödflammig hud. Känner mig jätteledsen och besviken och undrar hur länge jag ska behöva se ut såhär nu..:(

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen olyckligt att höra att du vaknat upp med irritation i huden efter att du använt denna mask. Givetvis önskar vi att hjälpa dig att få din hud i en bättre balans så du får gärna kontakta oss på info@skincity.se så guidar vi dig gärna vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Marielle Verifierad kund 15/06/2019
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudton Blankhet

Bästa Ansiktscremen för mitt ansikte, den är grym ????

0 0
Gunilla Verifierad kund 11/06/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet

Nä, detta var inget kul. Har längtat efter att testa denna för att se om den är bättre än min gamla favorit, men jag är så besviken. Får plitor på kinderna av denna. Har låtit de gamla läka ut och testade sedan igår kväll igen och nu har jag två nya kolonier, en på vardera kind. Har torr hud, men är normalt inte särskilt känslig. Har fräknar och pigmentfläckar, men har alltid haft fin hy utan finnar eller någon större mängd plitor. Denna mask får ett nej från mig. Inte mer.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att höra att din hud reagerat negativt på Freshly Juiced Vitamin E Mask. När man adderar nya produkter till sin rutin kan det i början ske en utrensning i huden. För att utesluta en allergisk reaktion ber vi dig kontakta oss via chatt, mail eller telefon så guidar vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Hanna Verifierad kund 09/06/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor

Denna har RÄDDAT min hy! Har den jätteofta. Har känslig men acnebenägen hy. När jag använder denna på natten pallar huden med exfolierande produkter. Finnarna försvinner, får glow, känner mig återfuktad. PERFEKT

2 0
Liv Verifierad kund 05/06/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Ålderstecken

Älskar denna! Använder den varje natt, fick resultat direkt. Mina porer syns knappt. Däremot gör den ingenting för linjerna runt ögonen. Går den att använda efter ansiktsroller?

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Vad roligt att höra att Freshly Juiced Vitamin E Mask givit dig så fina resultat. Det finns olika restriktioner kring hur man kan kombinera olika produkter och ingredienser tillsammans med en skinroller. Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon så guidar vi dig gärna vidare. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Lina Verifierad kund 04/06/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Känslig hud Finnar & plitor Acne

En fantastisk mask! Sätter sig otroligt fint på huden och märker en tydlig förbättring av mina ärr. Den slätar ut min hudtextur och lugnar min hy. Konsistensen är magisk och luktar mycket fräscht. Rekommenderar starkt!

2 0
Sabina Verifierad kund 29/05/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken

Kärlek i en burk. Allt-i-allo gel som jag använder under ansiktskräm, dag som kväll tillsammans med deras C-vitamin. Huden blir lugn, återfuktad och ser hälsosam ut. Sitter fint under smink. Doften är helt underbar. Min hud brukar reagera på dofter (parfym och essentiella oljor), men inte med Klairs produkter. Jag vill äta den p.g.a. doft och konsistens. Kommer köpa igen och igen.

2 0
Louise Verifierad kund 24/05/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor

Köpte efter att ha sett otaliga hyllningar kring denna och är inte det minsta besviken. Använder denna som nattkräm sedan ett tag tillbaka, vaknar upp varje morgon med ett så mjukt ansikte. Min hud mår så himla bra av denna, tycker att finnar och plitor minskat sen jag införde denna i min dagliga rutin.

2 0
Iris Verifierad kund 23/05/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Finnar & plitor

Denna mask är magisk! Jag använder den som nattkräm tillsammans med Medik8 C-vitaminserum och hyn känns så återfuktad, mjuk och fräsch dagen efter! Den har verkligen hjälpt mig efter att ha påbörjat en ny rutin för att få bort finnar oxo!

1 0
Ronja Verifierad kund 14/05/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur

Efter första natten (applicerade som nattmask) så såg jag redan resultat, huden hade mycket jämnare hudton och kändes slät. Älskar den! Mina ärr kändes mindre framträdande bara efter en natt, kanske placebo kanske inte för har svårt att förstå att det kan få ett sådant resultat över endast en natt men jag upplever det så. Riktigt häftigt.

1 0
30 år Verifierad kund 11/04/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Finnar & plitor Blankhet

Fantastisk kräm! Jag använder den här konstant! Både som dagkräm, nattkräm och mask, den är verkligen underbar. Konsistensen är lite geléaktig, nästan som pannacotta. Den är väldigt återfuktande och har gjort underverk för min hy, som är aknebenägen med stora porer, men torr på vissa ställen. Den här underbara lilla burken har återställt balansen i min hy och mitt fejs ser återfuktat, plumpat och fräscht ut. Både utjämna hudton och ett snyggt och friskt glow. Skulle kunna fortsätta hylla hur länge som helst. Prova den lilla burken och bli förälskad! Rekommenderar starkt!

7 0
Karro Verifierad kund 19/03/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor

Kan inte leva utan denna produkt! Lystern man vaknar med på morgonen är bara wow! Hyn känns återfuktad och masken lugnar min ganska känsliga hy.

6 0
Ana Verifierad kund 15/02/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton

Fullkomligt älskar den här produkten! Använder den som dag- och nattkräm. Konsistensen är underbar, nästan som gele. Vissa kan tycka att masken lämnar en för klibbig känsla, jag där emot gillar det! Då känns huden så återfuktad. Köper om!!

6 0
Lina Verifierad kund 28/01/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Nu har jag gett den otaliga chanser, för att se om biverkningen bara var en slump, men efter varje användning får jag massor av röda plitor/prickar på kinderna. Så synd för gillade verkligen konsistensen och känslan.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen olyckligt att höra att denna mask ger dig en negativ reaktion i huden. Återkoppla gärna till oss via mail så hjälper vi dig vidare att de över detta, info@skincity.se. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Sara Verifierad kund 18/01/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton

Testade denna masken igår kväll över natten. Konsistensen var lite slemmig, nästan så att den dallrar lite. Kändes som att det tog lång tid innan min hy absorberade den. Men när jag vaknade på morgonen, wow vilka under den har gjort. Min hy känns återfuktad och otroligt mycket jämnare, detta kommer verkligen bli en favorit!

5 0
Linnéa Verifierad kund 17/01/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton

Denna mask är helt fantastisk! Jag märkte skillnad redan efter en användning (overnight), huden kändes fullmättad med fukt, plumpad och jag fick en härlig lyster/glow i hela ansiktet. Jag blev förälskad i den direkt och den har nu en given plats i badrumsskåpet. Vissa klagar på klibbighet, och visst blir man en smula klibbig, men det stör mig inte alls, det torkar dessutom in efter en stund! Jag köpte denna underbara produkt tack vare era recensioner, så tack!

13 0
Frida Verifierad kund 08/01/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudton

Var till en början skeptisk, då jag såg konsistensen på denna masken. Men väldigt snart blev jag motbevisad, och älskar verkligen vad den här masken gör med min vintertrötta, torra hud! Har det senaste skämt bort min hud med olika serum, ansiktsoljor och crèmer. Inget har viljat funka. Dagen efter min första användning kunde jag inte sluta känna på mitt ansikte som blivit så lent. Köp den! ??

7 0
Frida Verifierad kund 30/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Finnar & plitor

Hade höga förhoppningar om denna, min problem med finnar har varit borta ett tag nu och så använda jag denna som mask över natten, och vaknade med finnar överallt. De står att de ska va bra för att motverka acne, men inte som nattmask för mig iaf. Besviken!

2 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att denna masken inte uppfyllt dina förväntningar. När man adderar nya produkter till sin rutin kan det i början ske en utrensning i huden. Detta är oftast ett tecken på att man har underliggande orenheter i huden som ändå hade kommit upp men att dessa blommar ut på en och samma gång istället.Jag skulle rekommendera att du ger masken mer tid. Om du önskar vidare rådgivning är du varmt välkommen att återkomma till oss via mail. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Mia Verifierad kund 16/12/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Bästa masken! Sover med den två gånger i veckan. Har alltid ett serum med c-vitamin under för att maxa effekten. Glow!

4 0
Eva Verifierad kund 12/12/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Ojämn hudton

Använder denna på morgonen som ett serum/kräm efter Vitamin-C, ger ett fint glow till ansiktet, känns lugnande. Klibbar inte o sjunker fint in hyn, väldigt dryg. I somras använde jag den dag som kväll för skydda ansiktet från solen o återhämtning. Kommer definitivt fortsätta med denna.

2 0
Lovisa Verifierad kund 27/10/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor Acne

Glow på burk, speciellt med deras C vitamin serum under. Håller länge så lite produkt räcker länge! Älskar att den kan användas till så mycket - nattkräm, dagkräm och mask. Skön att ta på efter att man tagit bort sminket men inte är redo för kvällsrutinen än! Har inte problem med klibbigheten på huden men FAN vad jobbigt det är att känna den på händerna! Tvättar av direkt vilket är lite irriterande. Är ändå inne på burk 2!! Så värt det.

8 0
Lina Verifierad kund 11/10/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton Blankhet

En av de absolut bästa masker jag testat. Jag använder den på natten, och klappar in Klairs freshly juiced vitamin dropa innan. När jag vaknar är jag så mjuk och len i huden, har mindre synliga porer, samt ett glow som håller i sig hela dagen. Rekommenderar denna starkt!

4 0
Lisa Verifierad kund 03/10/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud

Jag gillade initialt denna mask för den är väldigt återfuktande. Men eftersom jag har känslig hy så höll det inte särskilt länge - det är massa silikoner och STARK parfym i produkten som helt enkelt irriterar huden och täpper igen porerna. Har försökt få användning för den på mitt dekolletage men blir röda små prickar där med... Synd att så många produkter ska vara fyllda med onödiga nasties! Om du har TUFF hud och inte bryr dig om att vissa ingredienser är dåliga för huden i längden så är den direkta effekten en väldigt plumpad hud med lyster. Inte värt det dock, enligt mig.

4 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var olyckligt att höra att din hud har reagerat negativt på denna produkt. Detta är en reaktion som inte bör uppstå i huden då denna mask även ska passa en känslig hy.Det låter som att det är någon ingrediens i produkten som din hud har reagerat negativt på. Återkom gärna till oss via mail så hjälper vi dig vidare att se över detta, info@skincity.se. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Malin V Verifierad kund 14/08/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton

Underbar mask, härlig i konsistensen, doftar ljuvligt, svalkande och väldigt dryg. Ger fin lyster och mjukgör.

2 0
Svar från

Mari Rieppola

Beata Verifierad kund 03/08/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Jag ÖNSKAR att jag hade tagit före/efterbilder när jag använt den här krämen, för bye bye rynkor! Jag har varit väldigt yttorr utan att fatta det, men så fort jag öste på med fukt så blev det otroligt stor skillnad med just rynkor runt ögonen. Rekommenderas varmt för den som är drabbad av just yttorrhet.

11 0
Ellen Verifierad kund 01/08/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Ojämn hudton Finnar & plitor Blankhet

Använder den här masken som nattmask 3-4 gånger per vecka och är helt såld. Jag har en benägenhet att lätt få finnar/plitor i t-zonen men sedan jag börjat använda den har min hy blivit betydligt mer balanserad! Vaknar upp med helt annan lyster och klarhet i hyn än tidigare. Har rekommenderat den till alla jag känner och kommer definitivt köpa igen. Ett stort plus för att den är så dryg!

5 0
Annika Verifierad kund 13/06/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor Acne

Älskar den här masken! Härlig konsistens och hyn känns verkligen plumpas efteråt och man ser stor skillnadpå porerna. Jag brukar oftast sova med denna och vaknar med ett nytt ansikte.

2 0
Jessica Verifierad kund 12/06/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Masken gör sitt jobb helt klart, men konsistensen? Den är klibbig och inte så skön att lägga på ansiktet. Är inte helt nöjd pga detta.

1 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Freshly Juiced Vitamin E Mask har en lättare gel-konsistens för att passa alla hudtyper, addera gärna ett serum under masken för att få en mer följsam mask. Tips på ett passande serum är Freshly Juiced Vitamin Serum från samma märke. Önskar dig fina resultat! Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Caroline Verifierad kund 09/06/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor Acne

Älskar denna produkten! Smälter in bra i huden och när man vaknar på morgonen känns huden len och återfuktad. Kommer definitivt köpa denna produkten igen, en ny favorit i badrumsskåpet!

3 0
Emma Verifierad kund 03/06/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor

Superprodukt, funkar både som sovmask, som extralager serum under dagcreme och t.o.m istället för dagcreme direkt under smink!

1 0
Rebecca Verifierad kund 17/05/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Så nöjd med denna mask! Använder den som nattmask och vaknar upp med återfuktad och plumpad hy. Jag kan förstå de som tycker att den är klibbig men det är inget som stör mig när den används som mask. Överlag är jag väldigt nöjd med Klairs produkter eftersom jag upplever dem som aktiva men utan att irritera min känsliga hy.

7 0
Lou Verifierad kund 01/05/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Den perfekta masken att applicera över natten. Man vaknar med en hud som känns så återfuktad. Använder den flera ggr i veckan. Kan varmt rekommendefas

1 0
M Verifierad kund 29/04/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ojämn hudton Ojämn hudtextur

Annorlunda gelékonsistens som är något svår applicerad samt när jag använde den ensam blev den klibbig på huden. Inte så fuktgivande som jag trodde, fick komplettera med lite annat. Använder den som en ''top-up'' på annat fuktgivande för upplever ändå att den ger en vitaminkick till huden och ger lite glow.

7 0
Malin Verifierad kund 17/04/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ojämn hudton

Fantastisk produkt! Använder som fuktkräm över freshly juicen vitamin c serumet och får ett otroligt resultat! Smidig,fuktmättad hy med ljuvlig lyster! Kommer köpa igen!

7 0
Rebecka Verifierad kund 09/04/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Finnar & plitor

Bästa Over night masken, huden blir så len, vaknar med lyster och återfuktad. Använder denna flera nätter i veckan eller när jag är extra torr som dagkräm, men smink går inte att ha på eller man får vänta ett tag isf. Klippt vid applicering men detta lägger sig efter ca 20-30 minuter så applicera i tid innan sängläggning. Underbar i konsistensen vilket gör denna mask underbar och en stor favorit :-)

11 0
Bella Verifierad kund 02/04/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ojämn hudton Ojämn hudtextur

I teorin älskar jag den här masken. Ingredienserna är fantastiska och resultatet verkar lovande, men den är SÅ. OTROLIGT. KLIBBIG. Oavsett hur mycket eller lite jag använder, och oavsett vad jag lägger under, så klibbar det som bara tusan. Och i tillägg till det så rullar det sig också om jag lägger något över. Att lägga makeup ovanpå är helt uteslutet. Tyvärr har jag efter att ha använt den några veckor inte sett några större resultat. Jag kommer däremot använda upp burken för trots klibbigheten och avsaknad av wow-faktor så ger den ändå en liten fuktboost.

15 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Freshly Juiced Vitamin E Mask med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.