ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
SHARING IS (SKIN)CARING - #SKINCITY


Andra har även köpt Du har tidigare tittat på
Andra har även köpt 1 /
1611017
Skin Perfecting 2% BHA Liquid
118ml 30 ml
20137
Skin Perfecting 2% BHA Liquid
Pris från 139 SEK
1811020
Freshly Juiced Vitamin E Mask
90 ml 15ml
6464
Freshly Juiced Vitamin E Mask
Pris från 149 SEK
1811001
Supple Preparation Facial Toner
180 ml 30 ml
5693
Supple Preparation Facial Toner
Pris från 89 SEK
1811003
Gentle Black Deep Cleansing Oil
150 ml
3216
Gentle Black Deep Cleansing Oil
349 SEK
1811005
Rich Moist Soothing Cream
60 ml
2222
Rich Moist Soothing Cream
379 SEK
1871001
Natural Vitamin 21,5 Enhancing Sheet Mask
21 g
2292
Natural Vitamin 21,5 Enhancing Sheet Mask
49 SEK
1611023
Skin Recovery Hydrating Treatment Mask
118ml
8736
Skin Recovery Hydrating Treatment Mask
279 SEK
1811004
Rich Moist Soothing Serum
80 ml
3090
Rich Moist Soothing Serum
439 SEK
Du har tidigare tittat på 1 /
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (22)
Sofia Verifierad kund 01/03/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudton

Det här serumet fungerade tyvärr inte alls för mig, jag fick flera stora finnar bara någon vecka efter att jag hade introducerat det i min rutin. När jag slutade använda det så försvann finnarna och när jag gjorde ett nytt försök efter några veckor så fick jag ett nytt utbrott. Sedan förstår jag inte hur det kan kosta 429:- här på SC när det kostar 23 dollar i USA.

25 0
Klara Verifierad kund 31/07/2020

Nej den här gjorde ingenting för min hy. Huden blir lite glowig men det är inte något långvarigt, säkert pga väldigt låg procent av askorbinsyra. Den gav mig tyvärr (som för många andra ser jag) stora, envisa finnar runt hakan och kinderna och har använt ca 2/3 av flaskan under två månader så nu ger jag upp och hoppas på att det försvinner. Stort minus för parfym och doftämnen som många av klairs produkter har, men plus för den lätta oljekonsistensen som jag inte visste att jag tycker om.

0 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att denna produkt inte levde upp till dina förväntningar. Det är en återfuktande ansiktsmask som har en fin effekt på förstorade porer och ojämn hudton, men för bästa resultat så rekommenderas ett serum under samt att man ger det mer tid innan man ser ett märkbart resultat på hudtonen. Har du vidare frågor eller funderingar, så är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, chatt eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer /Skincity.

Jenny Verifierad kund 03/05/2020

Har alltid haft stora problem med ojämn hudton och rodnad i ansiktet. Efter bara några veckor med detta serum ser jag så stor skillnad. Min hudton är mycket jämnare och rodnaden på mina kinder har minskat jättemycket. Fick som många andra en reaktion i början med knotter och yttorrhet, men håll ut - det är så värt det! Följer upp med massa fukt och E-vitamin.

0 0
Magda Verifierad kund 24/04/2020

Fantastiskt serum - efter att jag vant min hud med det!! Totalt förstörde min hy de första dagarna. Fick torra, knottriga områden över kindbenen så fick ta ett par dagars pause med mycket (MYCKET) återfuktande och lugnande krämer. Tror mitt misstag var att jag körde pang på, dvs. droppade med pipetten direkt i ansiktet. Don't do that! I alla fall inte i början. Blandar nu 2-3 droppar med serum/kräm morgon och kväll och fungerar bra, återstår och se om det blir några mirakel men känns bra!

1 0
Julia Verifierad kund 20/02/2020

Älskar detta serum. Fick som många andra en reaktion i början- men höll ut & nu kan jag inte leva utan det. Däremot har jag en fråga, jag använder detta i kombination med ett fuktserum från Paulas choice, & fick för mig att detta serum skulle användas först då det var vitaminberikat för att därefter gå på med ett fuktserum. Då detta serum dock är aningen oljigt i sin konsistens undrar jag nu, har jag tänkt rätt eller fel? Får jag någon effekt av mitt fuktserum om jag applicerar detta vitaminserum först? Ps. Serumen från PC är hyaluronic acid booster & Resist omega+ compex.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Jag skulle rekommendera att du applicerar Hyaluronic acid booster från Paula's Chocie först då den har lättast textur sedan följer du upp med Freshly Juiced Vitamin Serum samt Resist omega+ compex serum. Har du vidare funderingar kring hud du kombinerar dina produkter eller om du har andra frågor är du alltid välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

cB Verifierad kund 02/12/2019

Snart är andra flaskan slut. Har jättekänslig hud och min hud reagerar INTE av denna. Ser däremot inga speciella förändringar av denna i övrigt . Innehåller Centella Asiatica som jag misstänker är väldigt bra för min hud så det är möjligt att den gör sitt där. Använder också Klairs Rich Moist serum som definitivt gör skillnad på plitor och den innehåller också centella så svårt säga om detta c-vitaminserum gör till eller från.

0 0
Emma Verifierad kund 12/10/2019
Ålder: <15 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ålderstecken

Riktigt härlig produkt som ger omedelbart glow och återfuktning! Använder den efter Klairs Rich moist serum på morgonen, och följer sedan upp med dagkräm.

3 0
Malin Verifierad kund 05/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Blankhet

Tyvärr fungerade inte detta serumet alls för mig. Det har en oljig konsistens och kändes för tungt för mig. Fick flera stora finnar och lite smått irriterad hud. Detta la sig så fort jag slutade använda serumet.

5 0
Sabina Verifierad kund 07/06/2019

Härlig konsistens, dryg, sitter fint under smink. Har dock börjat använda denna på kvällen med niacinamid och ett starkare c-vitamin på dagen. Lite för underhåll av hudtonen och solfläckar, men också återfuktande. Prisvärd och en bra produkt att introducera C-vitamin till huden. Svider inte på min känsliga hud, blir inte rödflammig i hudtonen. Underbar!

3 0
Kim Verifierad kund 02/06/2019

Vill verkligen gilla detta serum eftersom jag köpte på mig två stycken. Tyvärr gillar inte min hud denna alls, får finnar och väldigt känslig hy av denna. Hoppades att det skulle bli bättre och har använt kanske 2/3 av en flaska. Tyvärr har jag gett upp nu. Och huden blev bättre efter bara ett par dagar! Rekommenderar istället BY wishtrends c-vitamin som är grymt bra!

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Freshly Juiced Vitamin Serum är ett serum som är framtagen att passa en känslig hy men det kan ändå vara bra att vänja in serumet om man har en känslig hy. Varje hud är unik och kan reagera så olika på olika typer av ingredienser och det glädjer oss att höra att du hittat ett annat serum som passar just din hud bättre. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Sara Verifierad kund 23/03/2019

Älskar detta serum! Fick precis som många andra flera stora finnar när jag började använda det. Men efter några veckor så har det bara blivit bättre. Istället för att droppa direkt på hyn, så lägger jag 2-4 droppar i min natt - och/eller dagkräm och min hy har verkligen fått mer lyster!

1 0
Kakan Verifierad kund 17/03/2019

Får precis samma som Sofia skrivit här. Får finnar o prickar av denna. Känns som min hy bara blir värre av denna. Gillar inte heller konsistensen eller första känslan av att smörja in den liksom. Har testat i omgångar och varje gång får jag samma relation. Finnar på kinder o hals m.m. Såna där röda man inte ens kan klämma ut ngt ur. Utan det känns verkligen som en irritations-reaktion. Och sen försvinner det efter ett par dagar. Och varje gång jag provat blir det samma. Så trist för dyra pengar. Provat med E masken med. Men den har också märklig konsistens tycker jag och blir klibbig på huden och kliar när den sjunker in. Nä dessa gillade min hy inte :( gud vad man köpt mkt dyrt här som sen inte funkar. Så drygt. Men men.

1 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att detta serum inte fyller upp till dina förväntningar. Det är ett serum med koncentrerad, stabil C-vitamin och det kan ske en utrensning när man börjar med en sådan produkt. Detta är övergående och blir efter ett par veckor bättre. Det man kan tänka på är att vänja in huden när man börjar med nya produkter med några dagar i veckan till en början. Har du vidare funderingar så är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, chatt eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Hannah Verifierad kund 15/02/2019

Wow! Den här är i särklass en av de bästa serum jag har testat! Gör verkligen sitt jobb och efter bara några veckors användning såg jag resultat! Kan varmt rekommendera den!

2 0
Anna Verifierad kund 28/01/2019

Har på senare år fått helt förändrad hy. Blandar dem här med Klairs Freshly Rich Moist soothing serum och får en fantastisk blandning som räddar min torra hy.

1 0
Magdalena Jarosz Verifierad kund 20/12/2018

Ganska oljigt serum men sjunker in fint. Kan inte riktigt avgöra om det återfuktar bra, har inget annat att jämföra med. Gillar dock konsistensen och flaskan.

1 0
Elin Verifierad kund 21/11/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor

Den här produkten vill jag aldrig vara utan. Min hy har aldrig mått så bra som nu efter att jag använt den och e-vitaminmasken i några månader.

4 0
Lina Andersson Verifierad kund 14/11/2018

Klairs är utan tvekan det bästa jag någonsin provat och jag har provat många olika märken genom åren. Detta serum gör att fuktkrämen går in mycket bättre så är ett måste för mig. För mig syntes extrem skillnad på huden redan efter första gången. Jag är så mäkta imponerad och kommer förmodligen aldrig byta märke om inget tvingar mig.

6 0
Lina Verifierad kund 11/10/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton Blankhet

Ett av mina absoluta favoritserum. Konsistensen är mycket behaglig och sjunker snabbt in i huden. Jag upplever att jag får en klarare och mer jämn hudton när jag använder det här serumet regelbundet. Används med fördel tillsammans med Klairs e-vitaminmask på natten.

2 0
Erica Verifierad kund 03/08/2018

Wow! Älskar detta serum! Använder många av klairs produkter och älskar dem! Detta serum gör under för min hud och redan efter ett par dagars användning märker jag att min hud är mycket klarare, har mindre utbrott av finnar och mer lyster!

5 0
Lina Verifierad kund 09/07/2018

Har använt detta serum morgon och kväll i ca 1 månad nu, efter att långsamt ha vant huden vid det under ca 2 veckors tid. Älskar det. Min hy har lyster och mycket färre finnar och plitor. Tycker mig även se lite skillnad på pormaskar. Enda minuset är förpackningen, gillar inte pipetten, speciellt när flaskan är så lätt och öppningen så stor, lätt att man råkar välta den och spilla ut innehållet. Annars toppenbra produkt!

2 0
Helen Verifierad kund 14/03/2018

Använder detta serum 2-3 gånger i veckan och känner att min hud fått mer lyster sen jag började använda denna.

2 0
Rebecca Verifierad kund 13/03/2018

Sedan jag började använda denna har min hud blivit jämnare och mjukare. Den har en lite speciell oljig konsistens och min hud känns lite ''gummiaktig'' när jag applicerat den. Jag har inte provat något annat serum med C-vitamin så jag har inget annat att jämföra med. Jag brukar använda den på dagen efter BHA-syra och ibland även på kvällen under Klairs Freshly Juiced Vitamin E Mask.

5 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Freshly Juiced Vitamin Drop, 35 ml med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.